Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Fetili, nu ca m-ar fi inspirat discutiile culinare - sau mai stii - dar vroiam sa va intreb daca are vreuna plan sa-si faca masaj pt evitarea epiziotomiei...?

Monis, citisem pe undeva de masaju asta..acu poate incurc, da daca se face inauntru la duamna , zic si eu, daca ma apuca alte pofti ??Ca's hormonata NFHH- din februarieeeeeeeeeeeeeeeeeee

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor eu la capitolul bucatarie sunt cea mai norocoasa. Stiu sa gatesc dar nu-mi place, o fac doar cand n-am incotro in schimb sotul e maestru in bucatarie. El e mai sofisticat la mancare in schimb eu nu fac nazuri asa ca el gateste si eu mananc. Si ce mancaruri, ca pentru el bucataria e o arta si depune suflet in tot ce face, si iese asa bunut .

Doris 30+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Monis, citisem pe undeva de masaju asta..acu poate incurc, da daca se face inauntru la duamna , zic si eu, daca ma apuca alte pofti ??Ca's hormonata NFHH- din februarieeeeeeeeeeeeeeeeeee

la asta nu m-am gandit... dar daca tot zici, termini intai alte pofte si apoi faci si masajul

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pe langa puseul asta..cred ca am si niste "bufeturi"..ca mi-e un cald de nu mai pot...imi vine sa deschid toate ferestrele...e bine totusi ca am sosetelele in picioruse

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Krelio, eu cred ca ai un 'puseu de crestere' ca bebeii aia miciNuma ca la matale se numeste 'puseu de crestere a debitului digitarez' !

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
la asta nu m-am gandit... dar daca tot zici, termini intai alte pofte si apoi faci si masajul

Si la juma' de ora ma duc sa nasc, nu?? Ca ma gandesc ca la panzili de paianjen care le deranjez pe acolo dupa atata vremeeee s-or precipita alte treburi

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Krelia a zis..
apropos de zacusca...je m-as baga la niste vinete...da' pana le coc....pana le decojesc...hmm..si cand vad ca iese o manuta de salata.....zau ca ma apuca toti dracii.....da' daca e vb de pofte...poate poate...."

Hai sa iti vand un pont legat de decojitul vinetelor... Eu cand eram "tanara" le coceam si apoi incepeam sa le decojesc cu deshtele si unghiutele si imi manca o gramada de timp si nervi, pana cand m-a invatat o bucatareasa cum sa fac....; Si acum fac asa..le iau dupa tablie, le tai coada ca sa nu isi lase amareala, apoi le tai in doua pe lung si scot continutul cu lingura!!!!! e f practic, nici nu frige, nici nu raman cojite mai micute si se face treaba super-repede! Incearca!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Simonette, apai de ce nu ai zis mai demult cand am stat juma de zi la copt vinete si decojit???
Las ca e bun si acu sfatul, mai prind eu vreun rand de vinete in toamna asta la copt.
pt pont!

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Laurairina
din februarie?!? Pai si omul nu baleste pe langa tine? Nu implora, nu cerseste? Saracii de voi!!!! Da ma gandesc ca se apropie momentul cand o sa va scoateti parleala Auzi.....da, oarenu se poate macar asa un pic pe langa Eu stau si ma gandesc.....oare penetrarea declanseaza contractiile? Sau ejacularea, sau orgasmul propriu? sau toate impreuna? Daca sunt toate impreuna atunci o faci pe rand...........cate una!!! Am luat-o razna.......

27+ cu Nicholas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

simonette...cu prima ocazie, aplic meteda ta!
mersic!

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Mi-ati facut pofta de salata de vinete
De zacusca nici nu mai zic dar mi-e lene sa fac ca aia tre focaita si umblat mereu in ea I-am zis sora-mii la tel si ea cica m-a linistit: "lasa ca fac eu si pun la borcan, iti aduc cand nasti" Si eu pana atunci sa stau cu

27+ cu Nicholas!

Mergi la inceput