Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simonette, la inceput ne-am ferit ca deh primele 3 luni e cu surprize neplacute, doamne fereste, pe urma...era incest, sau ashea zicea sotu! Sincer si eu ma intreb cum rezista , il mai sacai uneori, ne prostim si noi..da acu mi-e mie frica de hata hata, ca doar nu m-o apuca fix acu sa fac prostii, cand se poate declansa oricand pe urma nasterea...Sau asa am auzit. Plus ca eu am cam multe contractii in ultimele 5-6 saptamani..si nu m-ar mira ca in combinatie cu prostioarele sa vina bb mai repede...
....toate incadrate la paranoia de gravida...

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Eu stau si ma gandesc.....oare penetrarea declanseaza contractiile? Sau ejacularea, sau orgasmul propriu? sau toate impreuna?

Cica: penetrarea poate leza (in amorul propriu desigur ) colul. Ejacularea e 'daunatoare' din cauza continutului de gonadotropine al masculului - care, asa cum au si numele, pun lucruri in miscare; orgasmul contracta uterul.... so... putine optiuni

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu am nitel...am revenit si-am ras cu lacrimi...LauraIrina eu zic sa lasi masajul ala ca nu cred ca-ti va prii

Pt zacusca de 2 pers :
- 2-3 vinete
- 1kg ardei
- 2 cepe
- bulion (vreo 3 linguri)
- aprox 150 ml de ulei
- delikat , sare, piper, 2 foi de dafin
- 1 leg patrunjel

Coci vinetele (inteapale in fund cu furculita ca sa se coaca repede si bine) si ardeii, le cureti si le toci.
Ceapa o calesti in tot uleiul pana devine aurie ( pune putina sare peste ceapa ca sa nu ti se arda) apoi adaugi bulionul, lasi cateva minute cat sa se lege un pic ,si adaugi tocatura , o lingura de delikat, piper, foile de dafin (care le scoti din mancare cand este gata) si lasi la foc mic cam 30-45min, amestecand din cand in cand, iar la sf pui patrunjelul tocat marunt.( Daca ti se pare ca-i prea "uscata" mai poti adauga putin suc de rosii.La fel si cu uleiul, daca o preferi mai cu ulei ai mai poti adauga cat timp este pe foc.)
Daca vrei sa faci pt iarna maresti cantitatile de cate ori vrei.Dupa ce s-a facut pui in borcane, le starngi bine capacele si le pui sa fiarba cu capacele in sus, invelite in ziare (sa nu se sparga), apa sa fie calda nu rece.Cand a inceput sa clocoteasca mai lasi 10min si stingi focul, le acoperi cu un prosop pana se racesc un pic, iar cand poti pune mana pe ele le scoti din oala le pui cu capacele in jos si le invelesti cu o paturica (ceva mai gros decat un prosop) pana a 2-a zi

Zacusca se poate face in face in multe feluri si din diverse legume, eu am dat reteta pe care o fac eu

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
Eu stau si ma gandesc.....oare penetrarea declanseaza contractiile? Sau ejacularea, sau orgasmul propriu? sau toate impreuna?

Cica: penetrarea poate leza (in amorul propriu desigur ) colul. Ejacularea e 'daunatoare' din cauza continutului de gonadotropine al masculului - care, asa cum au si numele, pun lucruri in miscare; orgasmul contracta uterul.... so... putine optiuni

monis 33
acum si cu poze noi

Esti sigura???? Poate ptr noi, dar ptr ei?????

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Simina multam tare de reteta, am salvat-o deja, alaturi de retetele Andreutzei din cluj
Sper sa vina si vremurile cand o sa ma transform si eu in 'mai gospodina'

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:

Pai Simonette, acilea vorbeam de poftili noastri, si asaaa ca suferim ca niste caini cu burtihanele astea dupa noi, si diversele simptome 'fericite' ale trimestrului III!

p.s. las ca pe ei, ii putem noi multumi cumvaa, da noi????

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

uite chiar maimuta asta trebuia sa o bag si eu, reflecta perfect ce voiam sa sugerezz

(sa nu te supi' Simonette, ca trimit pupacioasele dupa tine de o sa zici ca's pe invers pe urma, si o sa te intrebi cum naiba am ramas borti')

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput