Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Lorelix ,nasol..vezi ca a primit si Doris sfaturi pt raceala azi ..sunt in paginile trecute, poate te inspiri de pe acolo ce sa faci sa treaca mai repede!
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
monis5 spune:
Fetili, nu ca m-ar fi inspirat discutiile culinare - sau mai stii - dar vroiam sa va intreb daca are vreuna plan sa-si faca masaj pt evitarea epiziotomiei...?
monis 33
acum si cu poze noi
krelia spune:
apropos de zacusca...je m-as baga la niste vinete...da' pana le coc....pana le decojesc...hmm..si cand vad ca iese o manuta de salata.....zau ca ma apuca toti dracii.....da' daca e vb de pofte...poate poate.....cat de curand
lorelix, urmeaza tratamentul spus de noi aici....pentru raceala....si, sa te faci bine!
btw....mai mananca cineva rosii cu branza?.......sau MBS?
krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai
krelia spune:
eh nah, lasa mah ca ai o scuza..esti bortoasa .ete ashea....
eu azi, dupa 3 ore de bucatareala...si vreo 4 seturi de masina de spalat.....ma dureau talpile, de nu puteam sa stau in picioare....da' macar stiu ca i-am facut ce-i place...ca si al meu e tatal mofturosilor, nu asa....plus ca nu toate mancarurile ii fac bine.....asa ca, nici paleta me agastronimica nu e foarte variata
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Krelia, tu macar mai ai o scuza, ca inca lucrezi si nu ai timp decat in wee, dar eu??Care stau acasa din 8 august??? Am si un sot tare mofturos, aia nu mananca , ailalta nu..si imi trece chefu de gatit pana zice si el ce vrea sa fac. Pe langa faptu' ca nu prea stiu eu sa gatesc prea multe |
krelia spune:
simina, tre' sa facem un schimb de meniuri in particuler....ca sa nu mai fie si alte gravi prin preajma...sa facem pofta....
ah..da' sa stii ca je in vitan nu viu nici pt un bax de zacusca
apropos de schimb de meniuri...ca-mi adusai aminte....Camy, tu i-ai mai dat...nu mai stiu cui trebuia.....borcanul ala de dulceata?
krelia spune:
alooooooo...ati trecut pe alte...meridiane si m-ati lasat sa vb de una singura ca tv-ul?[
je....alte activitati n-am.....deocamdata...asa ca....astept ...ca niciodata nu scrisai atat de mult, intr-un timp atat de scurt....zau ca nu ma recunosc
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui krelia apropos de schimb de meniuri...ca-mi adusai aminte....Camy, tu i-ai mai dat...nu mai stiu cui trebuia.....borcanul ala de dulceata?[/purple][/font=Comic Sans MS] |
Nu mai stiu daca trebuia sa mai dea cuiva.... dar ma "ameninta si pe mine la un moment dat cu o dulceata facuta de sot... voia sa mi-o trimita la autobuz. Tare-i scumpa fata asta. Am insistat eu sa nu mi-o mai trimita
29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
monis5 spune:
citat din mesajul lui simonette ....eu cetesc cu drag postarile tale |
Simonette
monis 33
acum si cu poze noi
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui krelia ca niciodata nu scrisai atat de mult, intr-un timp atat de scurt....zau ca nu ma recunosc [/font=Comic Sans MS][/purple] |
Krelio, eu cred ca ai un 'puseu de crestere' ca bebeii aia miciNuma ca la matale se numeste 'puseu de crestere a debitului digitarez' !
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
DORIS_71 spune:
RamonaD singura chestie pe care am auzit-o eu e ca sunt conditii mai bune la Maternitate decat la Judetean, dar daca vrei sa afli mai multe intra tu la "Asteptand un ingeras in viata noastra" si vezi ca acolo sunt 2 subiecte unul se numeste "Ginecologi din Galati/Braila" si altul "Aspirante din Galati si Braila". Acolo sigur gasesti tot ce te intereseaza.
Doris 30+ Matteo ......
poze