Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Hai, hai ca a postat inaintea ta .
Bine, de clatite ma ocup eu atunci

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

monis, vrei sa zici ca nu ai inteles???
era vorba de clatite, normal!
zacusca o astept de la simina ...care pana una-alta...vad ca s-a cam fofi'...

edit...ca vaz ca raspunsa pan' la urma...
pai, bine..si io cu ce viu?..cu oala de spaghete?

Hai nu oala...o casoleta de plastic de la inghetata....apropo tare bune si practice mai sunt

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Daaaaaa, erai oricum iertata, ce? paream io supi???? Da am vrut sa ies in fata ca deh...poate nu stiai ca mai cetesc si eu! Iote..... ca nu-mi place sa raman datoare!!!

Krelia acum as veni, dar faci sos carbonara? sau sos rosu???? Mie imi plac cu sos alb

Monis esti asa de dragutza.......!!! Multumesc mult de invitatie....eu cetesc cu drag postarile tale

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cine??...casoletele...sau inghetatele...sau spaghetele.......ca eu sun in ceata totala de....la un timp

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Hai nu oala...o casoleta de plastic de la inghetata....apropo tare bune si practice mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

azi am facut bolognese - cu sos rosu si cu carne tocata....da' fac si carbonara..ca am ratzept special de la Andre...asa ca tb sa experimentez

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Krelia acum as veni, dar faci sos carbonara? sau sos rosu???? Mie imi plac cu sos alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Krelia, tu macar mai ai o scuza, ca inca lucrezi si nu ai timp decat in wee, dar eu??Care stau acasa din 8 august???
Am si un sot tare mofturos, aia nu mananca , ailalta nu..si imi trece chefu de gatit pana zice si el ce vrea sa fac. Pe langa faptu' ca nu prea stiu eu sa gatesc prea multe
Zacusca am cersit si eu de la mama soacra, ca nici de aia nu am habar ce si cum..

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Daaaaaa, erai oricum iertata, ce? paream io supi???? Da am vrut sa ies in fata ca deh...poate nu stiai ca mai cetesc si eu! Iote..... ca nu-mi place sa raman datoare!!!

...mi-am spalat pacatele
Citat:

Eu nu mananc sos alb, al asociez cu ciorba de burta si

Kreliutoo e greu cu gravideala????...eu am zis nu oala ci o casoleta de la inghetata ,....adik imi aduci spaghete in casoleta....si am zis ca-s practice casoletele astea , cum la mine in casa se mananca inghetata la greu (mama si fratemiu) eu adun casoletele

Laurairina dc vrei iti zic cum se face zacusca!!...nu-i greu numai ca dureaza mai mult

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Doris71 msi mult...chiar daca esti doar in vacanta...ce stii despre Spitalul Judetean?Este ok daca aleg sa nasc acolo?Ce banutsi se dau?Chestii de genul asta ma intereseaza.Pupici.

33+,UM 28.01,DPN 4.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Laurairina dc vrei iti zic cum se face zacusca!!...nu-i greu numai ca dureaza mai mult

Daca esti asa draguta..da reteta incoa' Acu nu garantez ca ma gospodaresc eu anu asta, da macar sa am o reteta incercata de cineva, si care garantat e buna, pt cand m'or apuca vrednicelile in bucatarie

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

FETELOR
NU STIU CUM AM REUSIT SA RACESC:
CURGE NASUL CA O LUMANARE, DOARE CAPUL.....SI GATUL..LA PRIMA ORA AM DEVORAT O LAMAIE...
SOTUL e suparat tare pe mine..cica imi fac de cap..si nu am grija de mine...
dar am facut ieri pe grozava si am stat in curent pe balcon..cu ceva treaba
SA-MI TREAC REPEDE

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput