Occilococcinum + nurofen

Occilococcinum + nurofen | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Cele doua merg impreuna? La un baietel de 4 ani si 7 luni. E un pic caldut si curge nasul tare si stranuta, alte simptome nu are. Am citit prospectul la occilococcinum si am vazut ca nu interactioneaza cu alte medicamente. De aemenea, scria ca la simptome clare se ia cate o doza (adica un tub intreg?????) din sase in sase ore. Nu prea am pe cine sa sun acum, e sambata, 8 dimineata, poate mai tarziu.
Poate stie cineva sa-mi spuna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Edy are 2 ani jumate si Maria 5 jumate,le dau oscilo dimineatza
si nurofen seara sau invers
daca e caldut i-as da nurofenul acum si seara oscilo
Nu i-as da un tub la sase ore,cel mult unul pe zi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Nu se intampla nimic daca i le dai impreuna dar eu nu i-as da Nurofen pana n-as sti sigur ca are febra.
Cand fi-miu 'raceste' asa, ii dau oscillo (pediatra mi-a spus ca pot sa-i dau jumatate de tub) si vit C si astept sa vad ce-i cu febra.
Mai e o chestie tot de la Boiron - care la mine a functionat - Coryzalia (pentru rinite, raceli de tot soiul): doua pastilute dimineata, pisate si dizolvate in ceai.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

la noi occilococcinum nu a avut nici un efect

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumesc de raspunsuri. I-am dat cate 4 granule de occilo la cate doua ore si o siringa de nurofen dupa ce a mancat. Vad ca se simte mai bine acum decat dimineata. Am sa-i dau totusi homeopate in continuare, Coryzalia, Homeogene9 si paragrippe.Sper sa-i treaca pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

se da fara probleme cate un tub de oscillo la copil...chiar mai mic decat baietelul tau.
eu, la indicatia pediatrei ii dau, cand e racita, cate 2 tuburi pe zi, unul dimi si unul seara, si daca e cazul de nurofen (are febra) ii dau normal la 8 ore. nu interactioneaza. sunt f ok impreuna.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

De obicei, se da tubul intreg pentru a nu atinge cu mana bilutele. Este unul din principiile homeopate. Astfel isi pierd prorietatile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi

De obicei, se da tubul intreg pentru a nu atinge cu mana bilutele.

Aa... e supozitor?

D'astea homeopate puteti da la copii si cu nurofen si cu panadol. O lingurita sau o cana. Pe gura, pe nas, in ochi sau urechi. Dimineata si seara sau si mai bine de dimineata pana seara.
Singurii care se vor simti mai bine vor fi sarlatanii care vi le recomanda/vand.

Nici macar apa de ploaie nu e. Aia macar descalceste parul.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scostin80 spune:

Salut,

Din ce am vazut pe google,acest oscilo este un diluat din ficat de rata,dar atat de diluat,incat isi pierde orice efect.Mie pediatrul mi-a spus ca e zero si sa dau copilului Broncho-Vaxom,compus din tulpini liofilizate, care a dat rezultate din primele zile.Pentru copii este sub forma de pliculete care se dizolva usor in orice lichid.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Tocmai am incheiat prima tura de Bronho Vaxon acum cateva zile.
Nurofen nu i-am mai dat ca nu a facut febra. Sa vad cum se comporta la noapte, ma astept sa faca febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Xenocid mesajul tau mi se pare putin deplasat puteai sa-ti spui parerea si intr-un mod elegant.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput