Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
alexa bine ati venit!!!ce frumos v ati distrat voi la Gretzia
lumi am vazut si huni scumpi si frumosi foc pe care din pacate nu i am mai prins eu prin zona litoralului
clau azi m-am dus direct la ceas cu K in bratzica si i-am aratat cum face ceasul...tic tic tac.Gata eu fur ideile voastre...cum le dati pe post cum le-am furatBRAVO RAZVANEL!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
paula-laura v-am vazut si pe voi in poze.Nu prea mai era lume in zona?Cum a fost vremea?Anyway superbe peisaje.Grecia e tare frumoasa insa nu as da Turcia pe serviciile Greciei, din pacate lasa de dorit.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Neata! (la propriu!)
Am fost la nunta, Edi s-a comportat exemplar, a stat si el 3 ore timp in care a fost numai ochi si urechi la tot ce misca. L-am adus acasa pe la 22, i-am dat laptele, noi am plecat din nou iar el a ramas cu cineva. S-a trezit la 9, a baut laptele si a adormit din nou pana la 13. Sunt(em) fresh, am recuperat toate orele pierdute azi-noapte.
Am pus aici cateva (mai multe) poze
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
lala77 spune:
Aseara am plecat la nani pe la 20.30 si ma intindeam in pat si ma gandeam ce bine o sa ma simt dimineata dupa atatea ore de somn.Si pe la ora 1 a inceput Anna sa se foiasca si sa planga; pe la 3 avea febra. Cred ca o si durea ceva ca a plans vreo 2 ore de nu mai stiam ce sa-i fac sa taca.Azi mi se pare ca tuseste putin. Asa ca maine o sa-mi placa sa merg cu amandoua prin Bucuresti la dr. Pe Alice o programasem oricum sa-i fac un exudat pt niste muci mai suspecti, asa ca o iau si pe Anna. I-am dat Diclogesic si Stodal (nu prea cred eu in el ca e mai mult zahar insa nu vreau sa-i dau nimic serios ca sa nu iasa analizele aiurea).
Am citit tot insa nu-mi mai aduc aminte nimic. Azi la 10 am avut o intalnire de vreo 4 ore in oras cu niste evaluatori care au stors ce mai ramasese intreg asa ca sunt varza. Sper sa dorm mai bine la noapte.
Plec sa le fac baie poate se culca devreme.
Nocom spune:
Mmmmm, ce bine a aratat Edi in costum!!!! Bag seama ca v-ati distrat la nunta dar Edi a cam facut paguba, din cate am vazut noi!! Cred ca nu o sa mai fie invitat prea curand la vre-o petrecere!!
Pupici multi petru aratosu nostru!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
p-aci, fetele
La multi ani Izabela !Lidia sa iti fei sanatoasa, fericita si numai bine
La multe lunite Sergiu de Lucutta
Nushulica poate sa ii apara vreun dintisor si de asta are nopti cu treziri si plansete
Claudinna felicitari pentru progresele ginerelui meu , moama cate stie sa faca
Multam pentru si
300 fa-ti neaparat o programare la dr
Andy.p lasa ca isi revine fata cu mancatul in timpul noptii
Lumi, mie imi e greu cu un singur bebe…dar ma gandesc la tine si tac
AlexaM bine ati revenit din concediu , uooofff am experimentat si noi pt prima oara cazutul din pat . Imi place rau poza cu amprentele picioarelor voastre in nisip , superbe peisaje. Ahh si cea in care doarme Matei cu tati e super
Giulianna vazut poze tare frumoase, ptiu ptiu ce frumos ii sta in costum, iar tu si sotul aratati foarte bine
Lala tinem pumnii sa fie bine maine la dr
Am fost plecati iar….de data asta pt cumparaturi in Selgros…iar acum am pus de niste palmieri cu scortisioara si croissante
Am avut si eu o noapte cu trezire la 5…de doua zile asa se trezeste, e baloasa rau si plangacioasa..ieri cel putin eram terminata psihic…
Maine iarasi va trebui sa plecam …urasc perioada platilor
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andreutac spune:
Hello,
Iza Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa!!! Petrecere placuta!
Am vazut poze superbe cu hunii, Matei si Mihnea si mi s-a facut asa un dor de Grecia... Poate la anu' reusim sa ajungem si noi cu pitica.
Noi suntem mai bine, cred ca a trecut perioada grea, acum trebuie sa revenim la normal si sa scapam de constipatie
Andy-g, Lumi, Paula, Babytza, Angelynna ici si multumim pt. gandurile bune
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Paula-Laura spune:
Buna,
a adormit piticu deja L-am alergat azi la cumparaturi ca nu mai aveam cu ce sa il imbrac pe vremea asta si e terminat
Multumim mult de aprecieri aprecieri
Nikolici, erau ceva oameni, dar fiind sfarsit de sezon nu era foarte aglomerat. Serviciile la hotelul la care am stat au fost ireprosabile, probabil pentru ca a fost deschis in primavara (sau sper sa nu ca as mai merge acolo pt un weekend romantic prelungit )Si eram a doua pereche de romani din tot sezonul. Ofertele de la turci in perioada asta erau mult mai scumpe. Nausica, vremea a fost ok, undeva la 26-27 grade, in primele 2 zile a fost mai innorat, in rest super ok.
Angelynna, Claudina, v-am votat puii, bafta multa!
Claudina, e tare rau Razvanel
Lumi, vazut hhuni blonzi deliciosi Si noua ne-a fost mai greu in primele zile de concediu, dar odata ce am acceptat faptul ca nu vom putea manca impreuna, a fost ok
Giulianna, a fost nunta lui Edi??? Ce frumusel e!
AlexaM, pupam baiatu sa treaca vanataia
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
baby_boy spune:
Buna seara
Am intrat si noi sa uram cu intarziere
LA MULTI ANI MILKUL DE ROBBIE!! Sa cresti mare, sanatos si papacios!!!
cu iertare ca n-am intrat sa uram la timp
LA MULTI ANI IZABELA !! Sa cresti mare si frumoasa ca o printesa !!!
Vazut pozici cu hunii la mare. Deliciosi ca intotdeauna
Paula_laura mi-au placut mult pozele..super destinatia
Iar de Edi ce sa zic..un adevarat domn. Ii sta super in costum
Am vazut si din urma bebeii la piscinuta..ce am fii venit si noi..uhhh
Noi suntem bine..nu mai avem nici somn dupa-amiaza..doar vreo 2 ore dimineata la 11..in rest nema..pana la 8 seara...nu mai vrea domne' sa doarma deloc...sa mergem..sa mergem toata ziua..unde o vrea sa ajunga nu stiu..
Am terminat si noi renovarile..gata bucataria si baia...de maine gatim in bucatarie noua. Ne pregatim de petrecerea de mot si de cea de 1 an.
Pup toata bobocimea
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Muuh spune:
Robert si Izabella
Nausica da, coboara dar nu e relevant. Alexei a invatat sa coboare pe la 1 an si jumatate asa pe fund cum ti-am zis. Si Dimitri incearca sa o ia pe scurtatura dar stau langa el si cand aluneca ii zic sa o ia pe lat.