Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 9
_giulianna_ spune:
La multi ani IZABELLA!
Paula super destinatia! Am notat si eu coordonatele :) Sper intr-o viata ulterioara sa am banii necesari unui concediu acolo.
Vazut toate 233 de poze cu hunii la mare. Sunt niste smecherasi, s-au facut baieti mari!
Ange,mi-ai amintit de palmieri. Am facut si eu si au iesit super buni. I-ai uns cu miere?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
Paula-Laura spune:
Intrebare: saci de dormit - de unde ii aveti? vreau si eu unul care sa fie ok, sa nu fie prea gros, sa nu se inchida fermoarul chiar la baza gatului...chestii din astea
Gaia tu ce fel de saci de dormit ai(cei care se deschid complet?
mersi frumos
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Izabella sa cresti mare, frumoasa si sa pui baietii la punct
Vrem poze
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
baby_boy spune:
Aaa..eu am uitat ceva...Mami de Stefan si Izabela eu vreau meniul...adica fetelor care imi dati si mie idei ce bunatati ati facut la prima petrecere importanta din viata micutilor
Am intins-o la somnic . raducu doarme de la 8
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
claudinna spune:
andreutac, asha am patit si noi...dupa o perioada cu scaune moi, am dat in constipatie...
incearca din alimentatie: pere, ceai de musetel...
si pt ca suntem oarecum la subiect, cand a avut Razvan scaune moi am cautat lapte special si n-am gasit. atunci, o matusa de-a sotului (matusa e asistenta medicala la un medic de familie) ne-a zis sa fierbem 2 linguri de orez intr-un l de apa si dupa ce a fiert, sa completam cu apa, exact pana se face iar un litru. cu apa aia sa-i facem laptele obisnuit si treaba asta a funcionat. asta e mucilagiu de orez?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Eu il am pe asta
http://www.chic bebe.ro/products/4022-bebe_bleu_sac_de_dormit_imprimat_70_cm.mbs
In afara faptului ca Edi nu doarme in el, in rest e misto ,super material. Fermoarul e pe lateral, se inchide cu niste arici la umeri si se deschide de tot.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
claudinna spune:
giuli, fudul baiat ai! si se vede ca a fost in lumea lui!
peste vreo 2 sapt am o nunta la Iasi, mai de fitze, cred...si nu stiu cum sa-l imbrac pe Razvan...
plus de asta, cine ma ajuta si pe mine cu niste idei de pantofi la moda??
am o rochie neagra, dintr-un voal, decltata in v si in fata si in spate...deasupra genunchiului si n-am pantofi...de fapt nu stiu ce mai e la moda, dupa ce sa ma uit...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nausica spune:
La multi ani, Izabella!
Sa cresti mare si desteapta (ca frumoasa sigur o sa fii)!
Lidia
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna giuli, fudul baiat ai! si se vede ca a fost in lumea lui! peste vreo 2 sapt am o nunta la Iasi, mai de fitze, cred...si nu stiu cum sa-l imbrac pe Razvan... plus de asta, cine ma ajuta si pe mine cu niste idei de pantofi la moda?? am o rochie neagra, dintr-un voal, decltata in v si in fata si in spate...deasupra genunchiului si n-am pantofi...de fapt nu stiu ce mai e la moda, dupa ce sa ma uit... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
daca as fi in locul tau, as purta niste pantofi rosii sau www.ninewest.com/Gouda%2c-ships-9/22/4132110,default,pd.html?cgid=1044&itemNum=19" target="_blank">roz, contrastant cu negrul rochiei. I-as asorta si cu niste margele de aceiasi culoare.
inca se poarta botul rotunjor..., in magazine nu prea au adus noile colectii, ai putea purta si niste sandale, ar da bine cu materialul rochiei
pe razvanel l-as imbraca ori in stilul lui edi, ori mai uschit cu o basca si o esarfa la gat :)
CD27 spune:
[b]LA MULTI ANI IZABELLA![/b]
Va multumim tuturor pentru urari a trecut un an din viata puiului meu, un an frumos dar nu usor, iar voi mi-ati fost alaturi, mai mult decat familia uneori, asa ca va multumec mult
Am petrecut si noi ieri, intr-un cadru mai restrans, din pacate vremea nu ne-a lasat sa facem petrecerea pe teresa restaurantului cum planuisem si a fost un pic inghesuit, dar ne-am simtit bine, sper ca si invitatii s-au simtit bine Mikul s-a trezit pe la 8.30 dimineata si s-a culcat la 21.00 seara intre timp a dormit 15 minute, in masina in drum spre restaurant dar s-a comportat ok, in afara de faptul ca n-a vrut decat la 3 persoane in brate, la mine, la mama si la sotz
Duamna cumnata n-a venit la party si nici nu s-a sinchisit sa zica ceva, doar a sunat sau o fi sunat sotzul meu si ea zis ca este la constanta si sa stam linistiti ca ne-a luat cadou, restul am dedus noi
iar soacra a fost oripilata cand l-a vazut pe Mik si a zis ca este: slab morttttt si mort de slabbbb dar am fost mai mult decat zen, in sensul ca am plecat de la masa si nici n-am mai trecut p-acolo(stateam la mese sperate)
Mami de Mikul Robert Constantin