Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Am si eu va rog o nedumerire: dupa 3ml Lass Baby, vreo 150 ml Baby Drink si in final un supozitor cu glicerina Eva a reusit in cele din urma sa faca caca. Spuneti-mi acum daca e normal ca in acelasi scaun sa fie portiuni foarte tari, supozitorul eliminat intact si apoi la sfarsit apos. Scuze de amanunte, insa chiar nu stiu ce sa cred: partea apoasa sa fie de la laxativele de mai sus sau sa ne fi intors de unde am plecat? Eu sper din tot sufletul sa fie doar de la laxative, sa n-o luam iar de la capat. Poate stiti sau v-ati confruntat cu problema asta, ca tare m-ar ajuta parerea voastra.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Si daca tot m-am apucat de intrebat,aveti idee cam cat dureaza regimul asta pentru enterocolita? Pana la normalizarea situatiei sau se mai tine si dupa?

Uff, cand am zis intr-un mesaj anterior de poze, am uitat sa spun ca l-am admirat si pe Iedi nuntas. Super tare
Claudinna, eu cand am fost la botez in august am avut niste pantofi decupati in fata, cu tocul un pic cam inalt pt mine, care in ultimul an m-am incaltat aproape numai cu chestii sport. Ideea propusa de Anamona mi se pare super, chiar imi plac contrastele.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna si de aici

Andreutac eu am rezolvat cat de cat cu constipatia cu Lass Baby si compot de prune . Apos e din cauza laxativelor si ar trebui sa mai continui macar 2-3 zile regimul . Crina dupa supozitor iese ceva mai apos

Paula-Laura multumim de voturi , am un sac de dormit no name cu fermoar care se inchide in fata dar nici prea sus…insa e problema dimineata caci nu se poate misca in voie

Cristina felicitari pentru noua bucatarie si pentru terminarea renovarilor , eu vreau sa ii fac Crinei un tort din blat de pandispan si crema ganaj din ciocolata ….mai intai fac o prima incercare zilele astea sa vedem cum iese

Giulianna din pacate nu am avt miere, am pus putin unt si zahar…au iesit deliciosi . Crina a mancat un croissant simplu cu unt

Claudinna ala este mucilagiu de orez. Referitor la pantofi si eu sunt adepta rosului, mi se pare o culoare frumoasa si eleganta. Vezi ca se poarta si gentile plic am mami si Razvan

CD ma bucur ca v-ati simtit bine , cat despre cumnata si soacra….as spune eu ceva dar spun atat (emoticonulcudrujba:D)…intelegi tu. Lasa sa vorbeasca a ta soacra ca e slab copilul tau…tu stii cel mai bine…a mea zice ca e prea grasa

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Eu il am pe asta
http://www.chic bebe.ro/products/4022-bebe_bleu_sac_de_dormit_imprimat_70_cm.mbs
In afara faptului ca Edi nu doarme in el, in rest e misto ,super material. Fermoarul e pe lateral, se inchide cu niste arici la umeri si se deschide de tot.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

hai ca m-ai incurajat

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

giuli am vazut un leutz la 4 ace, mama mama ce frumos si mandru e

andy_g felicitari pentru mergaret, cefrumos s-au jucat picii la party

avem si noi 2 saci de dormit, unul e nou si sper sa reusesc la un moment dat sa il fac sa dorma in ei, ultima incercare s-a soldat cu urlete groaznice in miez de noapte si eu buimaca nu prea reuseam sa-l extrag din sac

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Am avut o zi plina , cu parc dimineata , apoi luat una bucata soacra de la aeroport Plans in hohote cand a vrut soacra sa ii puna ochelari pe nas ....impacat cu o punga de pufuleti Apoi luat o gura de asflat in curte la bunica ...s-a lasat cu sange si cu o julitura de toata frumusetea pe nas Soacra plangea ca e vina ei si nu a stiut sa il tina I-am explicat eu ca asa cad copiii intr-o secunda....plangeau amandoi. Pustiul de sperietura , ca mai mult s-a julit decat lovit...Soacra de suparare ...
Acum la nani era atat de obosit ca nici nu a vrut sa se uite la biberon. Il astep cu biberonul pregatit.
I-a adus socrela un geamantan de hainute, ghetute si cizmulite Avem garderoba pana la vara
SI i-a luat un calut mare de lemn sa se dea huta huta !!! Il iubeste pustiul, s-a dat toata ziua in el

Alexa frumoase pozele din concediu !!!! pupici roscovanului Auzi, dar ce facea cu batul ala ???

Giulianoooo m-am topit dupa leutul la costum cu papion E un duuuuuulceee !!!!!!!!!
Auzi , dar tu glumesti ca a dormit de la 10 seara pana a doua zi la 13 nu ????? Nu e posibil frate, pleci la nunta, te distrezi, pustiul e cuminte, pleaca acasa papa si se culca, bea dimineata un lapte si apoi doarme iar ca sa va reveniti si voi ???? Asta nu e copil, e poveste
PS: ce ochi superbi ai

Lala tinem pumnii maine a analize Multa sanatate

Ramo nu mai sta asa , du-te la doctor, ca nu e de gluma Si nu trece singura durerea

Angelyna pupici Maine ma gandesc la tine....ca si eu plec sa fac plati

Cristina spor la gatit !!!!!! Sa pape puiul din mancarea facuta in noua bucatarie

Paula eu am un saculet de dormit cu fermoar la subrat. Il am comandat de chic bebe. Cred ca mai au, eu il am din primavara luat.

Roxi ma bucur ca v-ati distrat , asta e cel mai important. De cumnata...No coment Nici nu te mai miri de ea.... Sa va traiasca puiul , in rest ...da-o incolo

Andreutac la enterocolita de regula dr. recomanda regim un numar de zile. De regim strict. Apoi cand trec zilele alea, nu ii da direct mancare ca de obicei. Revino la meniul obisnuit treptat. Noi asa am procedat si nu a avut probleme nici cu burtica nici cu kk. Multa sanatate Daca vrei mai detaliat cum am facut noi sa imi spui

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hello!

noi avem sac de dormit de la mothercare. are fermoar pe lateral (pe o parte) si jos, si bretele ca la un maieu, care se regleaza cu doua capse. e destul de grosut (2tog, zic ei).
am luat pentru 6-18 luni, inca mai incape Teo, si cand nu va mai incapea ii voi lasa fermoarul desfacut jos si i-oi pune sosete.
Umbla in el ca intr-o camesoaie lunga...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreutac nu am inteles de ce i-ai dat laxative Evei???Dupa enterocolita????WOW!!Cine ti-a zis sa-i dai?
DECI...pt ca noi am patit-o rau dar rau de tot in vara asta cu enterocolita asta nenorocita, stiu ca totusl tzine de regim strict.
La noi a durat 2 sapt regimul...si s-a bazat pe strangerea stomacelului.Nimic ce ar putea fi laxativ de aia te intreb...cine ti-a spus sa i dai laxative sau avea pb....poate nu am citit eu bine.
Daca vrei mai multe info, nu ezita si iti spun ce ne-a dat noua 3 doctori...ma rog cam ac lucru in mare.Sanatate!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Poze de azi din parc

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

am uitat sa va spun ca am vizionat ceva poze: edi nuntas, huni, mihnea in vacanta superba :)

la multi ani Iza!

la multi ani cu intarziere pentru Robert!

sa fiti frumosi, destepti si sanatosi :)

Babytza, chiar ma uitam la jucarii caluti pt Thea, imbucurator faptul ca David a fost topit dupa calutz

noua jucarie a T este o basculanta, tip SA, pt cine cunoaste :)) de marca chiar Caterpillar :))

cum saptamana trecuta s-a jucat frumos la var-su cu o masina, i-am zis sotzului "cumpara-i si tu theiei un camion de jucarie", asta in ideea de a ii cumpara o masina mai voluminoasa, adecvata varstei, sa nu imi vina cu masinute din alea mici acasa.
ei bine,in loc sa cumpere ceva simplu, a venit cu aceasta minunatie acasa, laudandu-se chiar ca are si baterie si face o gramada de chestii....printre care si niste zgomote cam neprietenoase pentru fetite.
vazandu-mi fata, a desfacut repede masina, sa nu il trimit cu ea inapoi si i-a scos urgent bateriile
a scapat ieftin ca T s-a jucat foarte frumos cu basculanta, ba chiar si-a transportat si prietenii cu ea :)

Mergi la inceput