Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 7
Nocom spune:
Neatza,
!!!!
IZABELA
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babytza spune:
Neata mamici
Cafea si pepsi si de la mine , sa fie pentru toate somnoroasele
Claudina felicitari lui Razvanel !!!!!!
Copilasul tau ma uimeste cate poate el sa spuna si cate lucruri face !!!!!
Lidia dormi ????????? SCULAREA !!!!!!!!!!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
300 spune:
La multi ani Mikule (pe-aici n-am apucat sa te mai uram). Sa te faci mare si cel putin la fel de frumos cum ai fost pana acum ! Si... banii sunt subintelesi, da?
La multi ani gemenilor Petru si Pavel de Nally!
Sa o fericiti pe mami alaturi de fratele mai mare!
La multi ani frumoasa Izabella!
Multe impliniri alaturi de ai tai, numai bine si multa sanatate!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Claudina e un superb Razvanel. Felicitari pentru mers! Legat de tic-tac - da, ei sunt un burete viu, absorb orice informatie si e al naibii de palcut sa-i vezi deja extrapoland. . La mai multe!
Ham: am incercat si eu pe anda, mi se pare ca ii vine mare, am incercat pana si sa i-l leg in fata sa nu-i mai vina bucatile de plastic la subrat. Cand e odihnita merge aproape singura si Anda si de-aia zisesem ca sa incerc si ham. Dar o sa continuu sa-mi rup spatele.
Care spate ma doare si-n somn, ma taie o durere... mereu zic ca ma duc la dr, cred ca sun sa ma programez ca nu trece deloc.
In rest, toate bune la noi.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andy.p spune:
Buna dimineata.
Alexia si-a reintrodus masa de noapte,bea laptic la ora 3-4
LA MULTI ANI IZABELLA!!
Ramo du-te la dr,nu mai astepta,sper sa-ti treaca cat mai repede durerea
Claudinna bravo ptr Razvanel,cate stie
Roxana,Nocom,Nikolici,Oana
Nusha la fel si noi de cateva nopti
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
nocom, esti o dulce! auzi la ea, toate pozele..!
angelynna, nushulica, va multumesc si voua de aprecieri!
babytza, multumesc!! adevarul e ca exact asa mi i-am dorit: cu ochi albastri si parul blond! sigur, culoarea parului se va schimba cred, dar nu si cea a ochilor!
n-a fost chiar asa distractie la mare, mai multa oboseala si griji, dar e ok, ne revansam la anul!
claudinna, deja mi-e greu, desi merg doar in 4 sau 2 labute, sprijiniti de cate ceva, nu singurei... dar tot alearga care incotro si eu nu stiu cum sa ma mai impart. si cand sunt cu unul, celalalt ma striga tare, de mi se rupe inima ca nu pot fi si cu el in acelasi timp.
mai nou nu se mai joaca singuri in camera decat vreo 30 min, cel muult, asa ca toata ziulica alerg dupa ei. sotul se mira azi noapte de ce-l doare spatele, pentru el a fost prima data cand a stat in we cu ei, acum, de cand sunt umblatori.
felicitari pentru primii pasi si pentru progrese! e uimitor Razvan! sau sa zic, "A-va"?
LA MULTI ANI FERICITI, IZABELA!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o viata plina de noroc si impliniri!
Lidia, sa-ti traiasca printesa! Vrem poze de la party!!!!!!!!!!!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
Paula, am vazut pozele, sunt superbe! Se vede ca v-ati simtit f bine, iar locatia aleasa este chiar faina!!
Mihnea frumosul si mamica!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
andy_galro spune:
La multi ani Izabella!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si cuminte!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
c.valy spune:
Izabela sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa si sa iti bucuri parintii
LucaDaniel -22.10.2008
AlexaM spune:
Hello Fetele...
Tot incerc de cand ne-am intors din concediu sa citesc tot din urma insa nu reusesc. Asa ca m-am hotarat sa va dau un semn de viata...sa urez La multi ani! si La multe lunitze tuturor sarbatortilor!
A fost superb in concediu. N-am avut vreme de plaja decat vreo 3 zile, insa am vizitat mult in rest. Ne-am simtit f bine.
Matei a fost f cuminte si in masina si acolo. Ii place ffff mult in apa. Fugea in apa cum ajungem pe plaja si cu greu reuseam sa-l scot. A alergat dupa pesti prin apa, a inotat...a cautat pietricele...a daramat castelele facute de tasu'...ce mai ...distractie.
Ce a fost rau...a fost faptul ca a cazut din pat intr-o noapte...peste pernele si paturile puse la margine. A facut un cucui , ne-am speriat f rau si am fugit la spital cu el unde ne-a spus sa punem gheata ca trece...asta stiam si eu sa fac dar asa tare m-am speriat... Proprietarii vilei la care am stat au fost extraordinari...i-am rugat sa ne spuna unde gasim un spital ca nu gaseam pe GPS si s-au urcat in masina si ne-au condus...la 1 noaptea.. Dar e ok acum...a trecut si vanataia...
Daca vreti sa ne vedeti...am pus poze noi.
Matei e din ce in ce mai nazdravan...nu-mi vine sa cred cat de repede invata sa faca lucruri noi si cat de repede creste...
Multa sananatate tuturor!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto