Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 6
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Pentru cele care aveti scari in casa, pentru a scapa de frica lor am un sfat: sa ii invatati sa coboare pe fund, sa alunece de pe treapta pe treapta ca pe tobogan. La noi si Alexei si acum si Dimitri coboara asa si am scapat de o grija, de urcat au urcat in patru labe initial iar acum in picioare amandoi. Eu am gard doar sus la scara, partea de jos e libera. |
Huh? Dimitri coboara scarile? Wow!
Mie chiar mi-e frica de scari, sint destul de abrupte si in spirala. Tendinta Aniei, cind o mai lasam sa urce, e sa o ia pe scurtatura, adica pe acolo pe unde treptele se ingusteaza si sint abrupte rau. In plus, sint din lemn si, chiar daca am pus banda antiderapanta, aluneca rau.
Deocamdata avem bara numai jos, urmeaza si bara de sus in curind, deocamdata sus stau cu ochii pe ea si inchid usile.
O sa incerc ce spui tu, s-o invat sa coboare pe popou, sincera sa fiu nu mi-a trecut prin cap. Oricum, o sa fie zi mare cind o sa invete sa coboare scarile.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nausica spune:
Paula, superbe pozele. Interesanta insula asta. Iar voi sinteti o familie foarte frumoasa.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
babytza spune:
La multi ani Izabela !!!! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa !!!!! Lidia sa iti traiasca printesica !!!!!!!!
La multe lunite Sergiu de Lucutta !!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
nushulica spune:
LA MULTI ANI IZABELA!SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
ahhh si uitam TREZIREAAA!!!
muultasi muuult pt toata lumea
david a dormit foarte rau azi noapte a tot scancit prin somn , a si plans de vreo 2 ori dar s-a rezolvat cu suzi de fiecare data oricum are cateva nopti de cand doarme asa agitat oare ce are?
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
tzitziri spune:
La multi ani Mikului pentru ziua de ieri!CD, sa ai ui pui sanatos si vesel!
Izabela,sa ai o viata lunga, sa fi sanatoasa si sa iti bucuri parintii si pe toti cei care te iubesc!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
claudinna spune:
La multi ani, Izabella!!
sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Paula-Laura, superbe peisajele, iar bobocelul a crescut muult! in pozele alea cu degetul in gura si mana la ureche, parca e Razvan! (adica si Razvan face asha)
Lumi, ce mari sunt hunii!!! foarte frumoase pozele de la mare! ma tot gandesc la tine cum te vei descurca cu ei cand vor vrea amandoi sa mearga de manuta.., unul intr-o parte, altul in cealalta...ca pe mine deja ma zapaceste Razvan!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
nikolici spune:
Izabella Draga fetitza frumoasa, LA MULTI ANI !!!SA FII SANTOASA, NOROCOASA SI FRUMOASA.SA-TI BUCURI PARINTII!!!
LIDIA ce faceai Lidia acum un an???Ca te-am cautat si nu te-am gasit acasa.FELICITARI PENTRU PUIUTZII TAI!FII MANDRA DE EI!SA-TI TRAIASCA!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
nushulica, eu patesc asha de vreo 2-3 saptamani...
vad ca de doua zile, insa, s-a mai potolit cu trezirile dese...
in alta ordine de idei, sa va spun ce a mai facut Razvan
de alateieri merge singurel, ba se ridica in picioare, sta independent cateva zeci de secunde...apoi se arunca in fundulet. aseara a facut asta de zeci de ori...cred ca in curand ne va trebui alta saltea la pat, ca se ridica pe tac'su si statea asha in picioare singur, se freca la ochi...iar patul se mai si misca, deci capata pe zi ce trece mai mult echilibru.
in sfarsit pot folosi si eu hamul, adica nu ma mai cara dupa el, ca inainte il simtea si mergea asha garbovit sau batea din picioare, si eu renuntam rapid. acum merge singur si nu-l mai simte decat uneori, cand se mai dezechilibreaza. cand n-am ham, il mai tin de gluga sau de bluza, ca mi-e teama sa nu cada...avem ciment prin curte si mai sunt si niste cratere
pentru multi bobocei, treaba asta cu mersul e deja fumata, dar la noi e in mare voga acum
altfel, stie poezia "catelus cu parul cret"...adica da din deget, ca "nu" la versul ala cu "se jura ca nu fura" si apoi la ultimul vers, "drept la sfatul po****r", ca-i aratam eu cu degetul ca e departe.
mai stie "bate vantul frunzele", adica gesticuleaza la fiecare secventa si poezia cu piticul care se ineaca, adica arata cat de mic era piticul si pune mainile la urechi si da din cap la "vai, vai, ce pacat!", spunand, "vai-vai!"
cand are chef de poezii isi pune mainile la cap si spune vai-vai, sau da din mana ca nu-nu...si eu ii spun poezia. e foarte fericit si chiar daca o stie, se uita interesat la mine
acum vreo 3 zile eram la vara-mea in curte. el era in brate la sotul meu si prin fereastra se vedea in casa, pe perete, un ceas. Razvan a inceput dintr-o data sa spuna "tic-tac, tic-tac!". bineinteles ca toata audienta a ramas masca...
eu l-am incatat cum face ceasul, insa spunea f timid...i-am aratat la ceasul de la Digi, la ceasul electronic din piata si la ceasul nostru din bucatarie care e ceas mecanic, insa nu seamana cu cel al vara-mi...
oricum, acum daca-l intrebi unde e ceasul si cum face ceasul, stie
m-am lungit ca o zi de post, iertare!
de acum incolo, ne vor uimi mereu copiii nostri!
blog cu basca
Razvan