Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
LA MULTI ANI EVA SI ALISSA!!! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume!!!!!
LA MULTI ANI TEOMARIA
SI ACUM SPECIAL :
LA MUUULTI, MUULTI ANI FERICITI ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE DRAGA NOASTRA NOCOM!!!!!
VREM LA PARTY
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andy_galro spune:
neatza! La multi aaaaaani Nocom!!!! Sa fii fericita si implinita alturi de familia ta!!! un buchet mare de
din partea mea si un
special!!!
La multi ani Eva, Alissa!!! Sa cresteti mari, frumoase si cuminti!!!
La multi ani Teomaria!!! Sa ai o zi frumoasa!!!
La multe lunitze pentru Sorana, Radu, Luca!!! de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
andy_galro spune:
Andrei este la fel: adica tot cu mucii pana in gura si pe deasupra a si inceput sa tuseasca. Si sa vedeti faza: ma duc ieri dupa-amiaza cu el la doctorita ( in care aveam incredere pana acum ca mi-a zis numai lucruri bune, adica pe placul meu)+...il consulta asta pe toate partile si cica:
- Dar nu e racit!!!!!
Eu : cum adica???
Pai la plamani nu se aude nimic, nu are rosu in gat, nu e racit...e de la dinti( ca u iesit incisivii laterali de sus)
WTF???(scuzati) adica eu vad cu ochiul liber pe ochii lui si pe cum se prezinta a stare generala ca are clar simptome de raceala...plus ca a inceput si mie sa imi curga nasul si noaptea sa imi fie infundat exact ca si lui....eu de unde am luat? nu de la el?...si ea imi vine cu aiureli ca e de la dinti.
Nu vreau si nu ma asteptam sa imi dea antibiotic doamne fereste dar nici sa nu ma abureasca pe mine ca nu e racit si daca cumva intr-o saptamana se agraveaza sa ma duc inapoi la ea....adica eu sa stau sa se agraveze, nu?? de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
gaia.nevia spune:
La multi ani, Nocom!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andreutac spune:
Eva, Alissa
, sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!!
Nocom, Teomaria
, sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de puiutii vostri.
Anca, multa sanatate Carlei, sa treceti cat mai repede peste problemute.
Noi suntem mai bine, relativ de fapt, caci am cazut din lac in put...acum Eva are foarte multe gaze la stomacel si are scaun moale. Am vb cu pediatra si a zis ca e reactia de la fructe. Acum continuam cu regimul, in speranta ca nu ne vom constipa.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
_giulianna_ spune:
LA MULTI ANI CUSCRA!
Sa fii fericita,
norocoasa,
iubita,
implinita,
vesela,
frumoasa
si devreme acasa!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
babymom75 spune:
Salutare!
Ne-am intors si noi din concediu. A fost absolut superb! Din toate punctele de vedere: locatie pitoreasca, cazare curata, cu iz rustic traditional grecesc, vreme buna si... copii cuminti si veseli. Am calatorit bine, desi mie imi era o groaza de drum... Va dati seama ca au stat copiii mei cuminti in scaunelele de masina mai bine de 1000 km?!
( bine... Dragos a cerut sa fie alaptat de cateva ori, asa in mers, fara sa-l scot din scaun, deci va imaginati ce pozitii contosioniste am adoptat ).
Revin cu poze dupa ce fac o selectie, ca am facut mai mult de 1500 de poze - de, acum am doi copii, asa ca s-au dublat ca numar pozele de concediu.
Sper ca toti boboceii si mamicile lor sunt bine.
La multi ani tuturor celor care si-au serbat anisorul!!!
Lavinia mama lui Dragos si a lui
Victor
Nocom spune:
ASTAZI E ZIUA MEAAAAAAAAAA,
ZI FRUMOASA CA FI-MEAAAAAA!!!!!
Nu stiu de ce, dar astazi sunt in mare verva!!!!, Ma simt asa de bine, parca as fi implinit 17 ani!!!
Va multumesc din suflet fetelor, sunteti minunate!!!!
bitza, luminita, nikolici, dyanira, andy_galro, gaia, andreuta Va doresc si voua asemenea!!!
nikolici, dya, nu ma dau in laturi, eu dau de baut!!! Va invit cu drag la mine!!! hai Dya, sa te vad pe unde scoti camasa!!! Nikolici, la ce ora iti convine, sa stiu, sa pun sampania la rece si sa coc o placintzica.....
Mai doreste cineva?????
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_![]() ![]() Sa fii fericita, norocoasa, iubita, implinita, vesela, frumoasa si devreme acasa! ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() Ticker Edi Cat mai e? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1) |
WOW, CUSCRA!!! GATA, M-AI CUCERIT!!!! (de parca mai aveam vre-un dubiu...
![](icon_smile_big.gif)
SARUMANA, ITI DORESC ASEMENEA!!
PUUUUUUP!
mami de
![](zana.gif)
![](cavaler.gif)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
LA MULTI ANI ELENA-NOCOM!!!DOAMNA SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII TOATA VIATA SI SA-TI CREASCA COPILASII MARI SI SANATOSI!!MULTA SANATATE!!PUPICI DE LA IASI
LA MULTI ANI EVA DE MONICA!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA!!!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poveste
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)