Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai pe la pranz si dela noi

Andy.p sper ca te simti mai bine

Bitza off mamico, nu stiu ce sa mai zic, din una in alta , cum se manifesta giardioza?

Babytza ma rog sa iasa maseaua aia cat mai repede si fara dureri prea mari

Lidia ma bucur ca a fost fff bine la petrecere si motz, am vazut si montajele, deja mi-s ca untul

Felicic ma bucur ca si voi v-ati distrat de minune, poze cu Falkone?

Anca multa sanatate puiutei, ar fi bine daca ai face o vizita si la dr

Multam de cafea, e super buna

La Multi Ani Eva si Alissa, sa cresteti mari si sanatoase

Nocom La Multi Ani si tot ce iti doresti, numai bucurii alaturi de familia ta

Teomaria La Multi Ani

Vreau si eu la party in loc sa coc vinete

Andy_galro speram sa nu fie raceala ci doar simpotem cauzate de dinti

Andreutac si vou trimitem multi pupici si uram multa sanatate

Babymom bine ati revenit din concediu, asteptam pozele

Noi suntem bine, numai ca am o groaza de treaba...sunt si la gradina si la vinete....maine ma apuc de zacusca..pana acum am tot copt

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

ASTAZI E ZIUA MEAAAAAAAAAA,
ZI FRUMOASA CA FI-MEAAAAAA!!!!!

Nu stiu de ce, dar astazi sunt in mare verva!!!!, Ma simt asa de bine, parca as fi implinit 17 ani!!!

Va multumesc din suflet fetelor, sunteti minunate!!!!
bitza, luminita, nikolici, dyanira, andy_galro, gaia, andreuta Va doresc si voua asemenea!!!

nikolici, dya, nu ma dau in laturi, eu dau de baut!!! Va invit cu drag la mine!!! hai Dya, sa te vad pe unde scoti camasa!!! Nikolici, la ce ora iti convine, sa stiu, sa pun sampania la rece si sa coc o placintzica.....

Mai doreste cineva?????

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Eu vin cu ginerica, s-o cerem pe Dariutza

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lidia foarte frumoase montajele! sa iti traiasca copilasii...sunt minunati
cd ce bine v-ati distrat voi acolo iar Mikul arata ffff bine cum sa fie slab?

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

LA MULTI ANI EVA SI ALISSA!!!

LA MULTI ANI NOCOM!!! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copilasi, sa fii mereu in verva ca astazi si sa fii iubita
nu te mai tine de glume si baga PM cu adresa ca noi chiar venim, nu-i asa nikole? giuli cred ca e pe drum cu leutul

laura, imi pare tare rau ca ai asa dureri, stiu cum e, am patit-o de curand si eram in stare sa iau orice medicament care imi pica in mana, dar nu cred ca a fost unul bun, o saptamana a durat la mine, in fiecare zi revenea durerea sper sa nu mai revina la tine sigur e de la oboseala, ai avut o perioada plina de emotii cu scolarelul si aniversarea gazei

andy_g multa sanatate lui Andrei
anca sper sa nu mai apara si alte reactii de la vaccin, e destul de chinuita micutza Carla

eu am facut ieri o "aroganta" vorba unui clasic in viata si am cumparat cu carucior maclaren rosu si vorba unui coleg "pana la slariul urmator o sa mananc de pe jos"

andy_g el e putin sub greutate, dar parca nu e chiar slab mort cum exclama soacra

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Am intrat pe fuga sa va vad

Multumesc frumos pentru urari, suneti dragute, minunate !!!!!!!!!!

La Multi Anisori puiul meu dulce si drag Eva !!!!!! Mami si tati te iubesc enorm !!!!!!! Tu esti fericirea si minunea din viata noastra !!!

La Multi ani !!! Nocom si din partea mea ! sa fii fericita alaturi de minunile din viata ta !! te pupik

Va multumesc pentru sfaturi, cu privire la greata, mi-am si achizitionat un tubulet de guma asa de marime considerabila, nu de alta dar sa-mi ajunga... Dya Andy_p

Gaia saru'mana ptr site..am bagat un ochi ...
Angelyna am intrebat medicul si din pacate nu mi-a dat voie sa iau nimic, nici Metroclopramid care cica nu ar mai fi indicat...

9+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom
Teomaria
Eva & Alissa

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor,

Spuneti-mi si mie parola de la contul comun, ca as incerca sa schimb eu capitolul...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

fete dragi am intrat sa va spun,pt cele interesate,se gaseste vaccinul INFANRIX PENTA la Farmaciile HELP NET.Poate si in alte farmacii dar in astea stiu sigur.
Pupici!

tuturor sarbatoritilor!

Duamna Nocom

luminita un pupic mare pt tine si pt hunii tai frumosi pe care i-am admirat in poze.

Toti boboceii pe care i-am vazut sunt niste frumosi.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Monyca.C atunci baga guma mami cat poti , e bine ca ai intrebat.

Nocom eu nu stiu parola la contul comun

Fetelor care nu ati votat va rugam daca vreti sa ne votati, dam la schimb o si un mareeee

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

musette, te pup cu drag, saru' mana de aprecieri.
ma bucur ca te uiti la poze cu bobocei, dar pe Luca nu vrei neam sa ni-l arati. parca ziceai ca revii cu poze de la 1 an, taiere de mot & stuff, unde-s, doamna, unde-s?? sau le-am pierdut pe parcurs, cand am fost in concediu? desi nu cred, m-am uitat special prin urma... deci?

nausica

anca, cum se mai simte Carla?

ange, si eu tot cu vinetele, dar pun la congelat, pentru la iarna. zacusca a facut-o soacra, cu ciuperci, delicioasa (zacusca, nu soacra)

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput