Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 19
babytza spune:
Neata
Anca multam de cafea
Muuulti pupici Carlei sa ii treaca mucisorii Si sa nu faceti nicio reactie la vaccin
Babytza si puiiValentina David
Poze
Nocom spune:
NEATZA,
Astazi, pe langa si , fac cinste!!!!!!!
Ma pun pe pregatit si va poftesc la o si la muuulta
Pana diseara, party!!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
bitza2008 spune:
Neatza!
Anca multam de cafea! Carlei sa scape de muci si sa treaca cele 5 zile fara reactii la vaccin!Noi suntem pe final cu mucii.
Nocom
Teomaria Sa fiti mereu vesele si fericite,iar copiii sa vabucure mereu!
Eva Paraskeva
Alissa O viata plina de fericire sa aveti!
Claudinna din ce am citit nu prea te poti feri...apa,in general,e periculoasa!Laboranta imi zicea ca,daca ploua si copilul se stropeste si o picatura ajunge pa manuta, o duce la gurita si,hop giardia.
Eu banuiesc ca a luat de la mare,dar exact n-am cum sa stiu!Igiena ajuta,dar eu il spal des pe maini si tot am facut!
Cand iesim afara vin o gramada de fetite in jurul lui si toate il prind de maini,il dragalesc...eu ce sa fac?Sa le zic sa nu-l atinga??Asta este!Trecem noi si peste asta!
Babytza a iesit vreo maseluta?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Nocom ce bunatati!Spor la bucatarit si distractie placuta!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
gaia.nevia spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi! Eva si Alissa, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Monyca, mamica fericita, sarcina usoara si numai bucurii!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Eva de Monyca LA MULTI ANI FETITZA DULCE SA FII SANATOSA IMPREUNA CU FAMILIA TA SI IN CURAND CU PRIMUL :) FRATIOR!!!Moni felicitari mamico!!!
Dna Nocom LA MULTI ANI CU SANATATE!!!Vin sa beau?Ma autoinvit?Beau o bere in cinstea ta...diseara.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
lidia ce frumos s-au distrat copiii la party....cred ca ai fost tare mandra de ei.Sa-ti traiasca!Iza a fost o printzi in adevartul sens!!!Si avea si aripioare mai mai.Super mi-a placut tare
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
laura, bitza, nausica multumim de aprecieri!
bitza, imi pare rau de Lucas! rabdare, ia-o usor, trebuie sa fii alaturi de el si sa nu ii transmiti si lui starea ta, e de ajuns ca e bolnavior. stiu ca e greu, mamico, dar capul sus, iese el soarele si pe strada voastra!
Sper sa va faceti bine cat mai repede.
laura, si eu am dureri groaznice de cap, in ultima vreme. cel mai probabil e de la oboseala, cum spunea si Diana. nici eu nu stiu cum s-o mai scot la capat cu asta, asa ca din pacate, nu stiu ce sfat sa-ti dau... incearca sa dormi cat doarme pitica si Andy e la scoala.
giuli, multumesc!
lidia, f frumoase cele 2 montaje, sa-ti traiasca puii, ma bucur ca v-ati simtit bine!
anca, sanatate multa! imi pare asa de rau, e groaznic sa ai puiul bolnav... sper din suflet sa va faceti bine cat mai repede!
Monica ce mai face? Stiti ceva despre ea? Babytzule?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI EVA SI ALISSA!!! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa ii bucurati pe parintii vostri inca 1000 de ani de acum inainte!
LA MULTI ANI TEOMARIA!
LA MUUUUULTI, MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, NOCOM!! Sa fii sanatoasa si fericita, tot binele din lume la voi sa vina si sa ramai mereu vesela, optimista si puternica, asa cum ne-ai aratat ca esti!!!!
_
Si nu uita:
luminita2008 spune:
Anca, ma tot gandesc la voi... pentru mucisori am auzit si de COLARGOL. nu l-am incercat, n-am citit prospectul, dar poate nu strica sa intrebi medicul de el...
_
Si nu uita: