Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

(Incep eu mesajul)

* chei de masina - calatorii
* carte - invatatura
* pix/stilou - scriitor/oare
* bani - bogatie

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Lidia, ce era al treilea obiect pe care l-a cules Izabella de pe tava, ca nu se vedea bine in filmuletz?

Nausica

cercelusii pe care i-am purtat la botezul ei

Ha-ha! Cercelusii! De ce nu ma mir, oare? N-am vazut fetita mai cocheta ca Izabella. Mama-mama ce zimbete scoate ea!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nausica eu vad altfel: cheile de la masina=sofer, pasaportul=calatorii

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Lidia superbe pozele !!!!!!!!!! Si montajele sunt minunate !!!! Vrem si noi pozele cand ai timp
Mi-a placut printesa la momentul tava Tare nehotarata a fost cu primul obiect o scumpa

Babytza si puiiValentina David

Poze

....

am sa le incarc undeva ...de unde sa le puteti downloada..zici voi unde!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:

Ha-ha! Cercelusii! De ce nu ma mir, oare? N-am vazut fetita mai cocheta ca Izabella. Mama-mama ce zimbete scoate ea!

Nausica si Ania
poze

multumim mult

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nausica ai mai jos o poza cu ce am pus noi pe tava, nu stiu semnificatia oficiala a fiecarui obiect, pana la urma e doar o traditie, de exemplu Mikul se va face un fotbalist macho man si va da spargeri pe net (a ales calculatorul, mingea si oglinda)
http://picasaweb.google.ro/roxana.petcu/OneYearPARTY#5383645386791869954

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Eva , Alissa !!!!! Sa cresteti mari , frumoase, sanatoase , norocoase , fericite si iubite !!!!! Sa va traiasca printesele !!!

La multe lunite Sorina de preety , Radu de Ada , Luca de valy !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

La multi ani tuturor boboceilor care u mai adaugat o lunita sau au implinit 1 an!

Un pupic special tizului nostru, Vlad de Ankussa!

(bineinteles ca eu sunt defazata rau, apuc sa citesc dar cnd vine vorba de scris intervine altceva)

Sorina
Radu
Luca

lidia: sa-ti traiasca copii, sa fie sanatosi!

Noi suntem bine, am petrecut duminica la ziua verisoarei lui Vladut, Diana, care a implinit doi ani si ne-am distrat de minune la party.
Copii se jucau de-a v-ati ascunselea, iar la momentul fugii sa se ascunda, fugea si Vlad, in patru labe, dupa ei
I-am facut a doua doza de prevenar, fara reactii si de data aceasta, numai ca ainceput sa planga cum l-a vazut pe doctor intrand pe usa si nu a incetat decat la iesirea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si pentru cine doreste.

Carla e tare bolnavioara saracuta, are niste muci ingrozitori, i-am luat Vibrocil dar nu pare sa o ajute cine stie ce. Aspiratul e un cosmar . Febra n-a sarit de 38, i-am dat Nurofen si Eurespal cate 2.5 ml dim/pranz/seara, plus un sup. Paracetamol seara. Si pufuri de Tantum cand reusesc. Mi-e atat de mila de ea cand o vad asa bolnavioara . Cica de azi, adica intre 5-10 zile de la ROR incep reactiile, cine stie ce ne mai asteapta.

Lidia, inca o data Izabellei. Sunt superbe filmuletele, ai niste copii minunati.

Bitza, bine ca ati descoperit totusi crocobaurul, cu tratamentul adecvat scapati de probleme. lui Lucas.

Andy.p, pentru dureri crunte de cap incearca Solpadeine efervescent sau Quarelin.

Andy_galro, cum e Andrei?

Monyca burtica.

Lumi

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:

(Incep eu mesajul)

* chei de masina - calatorii
* carte - invatatura
* pix/stilou - scriitor/oare
* bani - bogatie

Nausica si Ania
poze

Noi am pus:
- stilou
- carte
- linie
- perie
- bani
- bijuterii
- surubelinita

Stiloul si cartea pentru a fi studios, linia sa se faca arhitect sau inginer constructor (sotul si socrul au vrut), perie de par sa fie cochet, la fel si bijuteriile, bani pentru bogatie, surubelnita pentru meserii tehnice sa zicem.

Dimitri a ales sa fie un bun meserias, cu darul scrisului si foarte cochet.
Alexei va fi un arhitect/inginer care va scrie frumos si va castiga bine.

Mergi la inceput