Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
La multi ani, sarabatoritilor zilei!!
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!!
anamona, sunt super pantofii aia!!! ms pt idei!
sper sa ajung la Craiova sa caut.
baby_boy, pe unde mai sunt magazine de pantofi??? eu le stiu pe cele de langa Casa Alba si de pe Lipscani...
CD, meriti un premiu!!! ideea aia cu perna in patut am pus-o in aplicare aseara si a dormit Razvan de la 21.30 pana la 8.30!!
cred ca simte nevoia sa fim langa el si perna aia cu care am dormit noi e numai buna!
cand a inceput Razvan sa se foiasca noaptea, m-am gandit si m-am sucit, sa-mi dau seama ce anume a produs schimbarea.
bolnav nu e, foame nu-i e, ca nu prea a mai vrut sa pape noaptea in ultimul timp...frig nu cred...ca se trezea de multe ori si acoperit fiind...dinti noi nu se vad...
asha ca am ajuns la concluzia ca vrea cu noi in pat...sau ma rog, cu noi, cat mai aproape
el in patul mare se tolaneste pe perne, le adulmeca, pe plapume si paturi, pe ce gaseste mai pufos...
ma gandisem sa-i pun o haina ceva, insa mi-a fost teama sa nu se infasoare cu ea, sa nu se asfixieze, asha ca aseara mi-a zis CD de treaba asta cu perna si am incercat
sa vedem cum sta treaba in noaptea asta...deocamdata doarme tot de la 21.30
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
andy_galro, condoleante!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
bitza, imi pare au pt Lucas! am auzit multe cazuri de copiii mici cu giardia
cum se transmit?? ce poti face pt a te feri?
blog cu basca
Razvan
babytza spune:
Andy g condoleante Dumnezeu sa il odihneasca Multa putere pentru momentele acestea
Babytza si puiiValentina David
Poze
CD27 spune:
claudinna ma bucur ca a dormit Razvan cu pernuta, Robi se trezeste dimineata, isi ia pernuta in mana si se ridica in picioare in patutz, sa-l luam langa noi, cu tot cu pernutza
mai sa nu-l recunosc pe flacau in poza de la concurs, aveti vot de la noi
Mami de Mikul Robert Constantin
mamidestefan spune:
A trecut ceva timp de cind nu am mai intrat..dar cu pregatiri..petrecere...musafiri...si tot asa ..au trecut zilele fara sa am timp nici sa imi trag sufletul.
Multumesc din suflet celor care s-au gindit la noi...celor care ne-au facut urari...celor care ne-au sunat..celor care ne-au sms-uit..dar mai ales celor care ne-au fost alaturi..multi pupicei din partea noastra tuturo
A fost o petrecere pe cinste pentru copii...dar o zi cu multe emotii pentru mine ..si in plus cu ceva surprize..a doua zi ..am petrecut de motz..acasa ..asa ca emotiile au continuat ...Am realizat inca o data cu ocazia asta ..ca bucuria, zimbetul si fericirea din ochii copiilor mei valoreaza mult mai mult decit orice pe lumea asta..si sunt in stare sa fac orice ca ei sa fie fericiti...Ar mai fi multe de spus..dar cred ca ar fi bine sa ma opresc aici..
Prinsa de euforia momentului..am realizat si doua montaje cu poze si filmuletze..de la petrecere..si motz...am sa le postez mai jos.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
Va pup pe toate
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nausica spune:
Lidia, ce era al treilea obiect pe care l-a cules Izabella de pe tava, ca nu se vedea bine in filmuletz?
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Lidia, ce era al treilea obiect pe care l-a cules Izabella de pe tava, ca nu se vedea bine in filmuletz? Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
cercelusii pe care i-am purtat la botezul ei
P.S. azi am fost la homeopat..de aia eram pe decebal
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nausica spune:
Fetelor, va rog sa-mi ziceti ce obiecte stiti voi ca se pun pe tava, la ruperea turtei, si semnificatia lor.
Propun sa faceti un mesaj "reply with quote" si sa completati cu ce vi se pare ca lipseste din lista. (Vedeti cum va organizez?)
Am vazut ca multa lume pune cheile de la masina. Care sa fie semnificatia? Ca banui ca masina o sa pupe cam toti boboceii nostri, nu le-as face din asta o menire in viata. Deci probabil semnificatia cheilor e ca va calatori mult. Asa e?
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
babytza spune:
Lidia superbe pozele !!!!!!!!!! Si montajele sunt minunate !!!! Vrem si noi pozele cand ai timp
Mi-a placut printesa la momentul tava Tare nehotarata a fost cu primul obiect o scumpa
Babytza si puiiValentina David
Poze