Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andy_g, condoleante!Sunt alaturi de voi cu gandul, chiar daca am apucat sa scriu mai tarziu.

Anca, sfaturi ai primit... multa putere sa treceti cu bine de boala va doresc!

Andreuta, si sucul de morcov crud e un excelent laxativ, stiu mai multi copii care ies ft repede cand beau, il poti amesteca cu mar sa aiba gust mai bun. Sunt curioasa pana la urma ce-o sa mearga din noianul de sfaturi pe care l-ai primit.

Dya cred ca daca doarme fi-mea 3 pore dau party. Abia am reusit sa-i fac 2 somnuri azi- bineinteles ca nema iesit pe-afara pana mai devreme, nema mancat in afara de 50g de iaurt. Cred ca ii dau dinti de data asta, ma musca amarnic.

Va pup, ma duc iar pe-afara...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

andy_g condoleante,eu am pierdut anul trecut in aceasta perioada pe soacramia sambata face anul(singura mea ruda aici)asa ca inteleg in mare prin ce treci mai ales daca era un om bun

LucaDaniel -22.10.2008

povestea mea
Slideshow
asa sunt eu
vrem si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=5/" target="_blank"> cva1.jpg si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=16/" target="_blank">val1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi

Vladut Alexandru
Vladimir Andrei
Eric Alexandru
Daria Maria

LucaDaniel -22.10.2008
povestea mea
Slideshow
asa sunt eu
vrem si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=5/" target="_blank"> cva1.jpg si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=16/" target="_blank">val1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Andreuta, si sucul de morcov crud e un excelent laxativ, stiu mai multi copii care ies ft repede cand beau, il poti amesteca cu mar sa aiba gust mai bun. Sunt curioasa pana la urma ce-o sa mearga din noianul de sfaturi pe care l-ai primit.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Intr-adevar ceva a functionat...la indicatia medicului i-am blenduit un mar si-o para, n-a mancat ea tot, insa rezultatele s-au vazut in cateva ore. M-am ingrozit vazand ce-a scos saracuta dupa atatea incercari. Acum tre' sa o mentin pe linia asta, totodata cu continuarea regimului ca sa n-o luam cumva de la capat.
Bitza, ufff...imi pare rau. Sper sa functioneze tratamentul si Lucas sa se faca bine cat mai curand. Cum se manifesta de fapt giardioza?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Vlad
Vladimir
Eric
Daria
Andreutac Dr de fam m-a trimis la copro pt ca era iritat la fund si ea a suspectat de la inceput viermi.In rest nici un simptom! Multa sanatate printesei si tuturor boboceilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Luminita, si eu m-am bucurat tare mult de intilnire, mai ales ca mi-era tare dor sa-i vad pe huni live - in poze i-am tot admirat. Sint absolut deliciosi.

Lidia, te-am vazut la mine in cartier, pe Decebal, tocmai te dadeai jos din masina.

Babytza, azi ti-am facut safteaua. Yummy! Abonamente n-aveti? Sotul meu e mai vorbaret, a palvragit cu nenea de acolo intruna, pina a fost gata mincarea, la un moment dat m-am uitat si l-am vazut inauntru, ii aratau baietii toate comorile. Buna treaba, de-acum sint client fidel.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Sac de dormit am luat acum de la Ikea. E ok, destul de grosut, dar parca mai mult mi-a placut cel de la Mothercare, cu fermoar lateral si capse la umeri, cum spunea si Ada.
Ania doarme de la inceput de tot in sac, daca o invelesc cu paturitza se dezveleste instantaneu. Am senzatia ca se si simte mai in siguranta in sac, vara cind o culcam doar in body maieu se foia mai mult noaptea, se trezea mai des.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

andy_g condoleante!
multa putere sa treceti peste momentele acestea grele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

andy_g am vazut pozele
andrei s-a marit k lumea, are niste ochi foaerte frumosi.
parea ca v-ati simtit foarte bine, ce mai conteaza micile inconveniente?

nausica, spor la cumparaturi :) vezi la mussete, am vazut la ei pe site unii absolut superbi(in 2 nuante de mov: pantoful o nuanta, tocul alta, iar altii erau albastrii) in colectia de toamna iarna
si eu tanjesc dupa niste balerini mai fistichii, dar nu prea am noroc de asa ceva...tot caut de asta primavara si numai pantofi superbi cu toc gasesc :) bineinteles ca uneori nu ma pot abtine

claudinna, in inpsiratia de azi ti-as recomanda penru rochia in V niste www.belpaso.ro/produse/incaltaminte/pantofi/pantofi-eleganti/pantofi-vicina-710301.htm" target="_blank">pantofi din aceia decupati in fata, de se vad 2 degete, vad ca modelul e in mare voga chiar si la botine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pupam bobocimea

Angelyna nasol cu dintii astia ...si la noi vine o masea acum Azi nu a papat nimik la pranz, a baut lapte dupa o ora...iar acum seara iar nu a papat bine SI e non stop cu mana in gurita, saracul cred ca il doare Noi am papat azi noapte la 3 si apoi la 6. Ca pe vremea bebelusiei

Anca, Andy g multa sanatate puiulor mici

Dya noua ne-a zis doar in caz de febra sa intervenim. Preventiv nimik Tinem pumnii sa nu aveti complicatii deloc

Monyca eu rontaiam non stop cate ceva, ca sa ma simt mai bine si sa imi mai treaca starea aia de greata. Ma bucur ca ne-ai mai scris Vrem poze cu burticaaaa

Bitza imi pare rau de Lucas Sa scapati usor si repede

nausica cu care nenea vorbea ??? Cu bucatarul sau cu soata mea ? Ma bucur tare mult ca ti-a placut

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput