Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)
Raspunsuri - Pagina 15
gaia.nevia spune:
monyca, uite o lectura interesanta
este doar primul rezultat al gugalelii
cred ca se poate face ceva cu greturile din sarcina. Daca te intereseaza sa vb cu un homeopat, spune-mi si iti dau PM.
Homeopata mea face si cursuri lamaze si e atat de dedicata gravidutelor.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
nikolici, andreutac, giulianna, anamona, dyanira multumim de aprecieri!
giuli, Edi e tare frumusel in costum, de unde l-ai luat? (pe costum)
angelynna, CD
nausica, mi-a facut placere ca te-am revazut azi. sorry pentru soacra expeditiva, asa e ea, n-am nicio sansa sa stau prea mult cu fetele cand ies cu ea la plimbare.
alexa, bine ati revenit!
andreutac, regimul se mai tine 2-3 zile, dupa ce a trecut boala. noua asa ne-a spus pediatrul, cand am avut adenovirus. sanatate!
lala, andy_g, anca, sanatate multa puilor!
andy_g, vazut pozele, sunteti niste frumosi! ce mare s-a facut Andrei!
anca, vibrocil sau ophtamesone. asta a functionat la noi pentru desfundare nasuc. si cand am avut muci f lichizi, zyrtec, 5 pic/zi, 2-3 zile, pana dispar mucisorii.
sper sa va treaca repede!
dya, bafta, sa scapati fara efecte adverse!
nocom, eu scot carnea din congelator cu o seara inainte de o gati si o las sa se dezghete singura in frigider, nu in apa calda. a doua zi e numai buna de gatit.
laureta, pe unde umbli? mi-e dor de voi!
musette, asemenea, nu mai dai deloc pe aici? hai, vreau poze cu Luca dupa ce a facut anul!
si pe final, inca un !
La multi ani Vladut, Vladimir, Daria, Erik!!!!
Sa fiti sanatosi si iubiti, norocosi si generosi!!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
andy_g, condoleante! imi pare tare rau...
_
Si nu uita:
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Fata mea s-a trezit la 6 jumatate, sunt chioara de somn…a avut o trezire si la 3 , ma omoara dintii astia de Crina Alexandra Crinul Meu Atat de mare sunt Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam |
aha, ai mei s-au culcat la 21.00, s-au trezit la 02.30 sa pape, amandoi, la 06.00 Edi sa pape iar, si la 06.41 erau amandoi in picioare in patuturi, dezlipeau figurinele de pe pereti! si o consider o noapte buna fata de ultimile 7 nopti, cu nici nu mai stiu cate treziri... join the club! ??
_
Si nu uita:
angelynna82 spune:
Hello,
Andreutac acum ii dau Crinei suc de mere pt constipatie, se pare ca are efect…poti incerca si tu
Nocom lasi carnea sa se decongeleze natural sau poti adauga sare in apa rece ( eu asa fac), are un gust mai bun si sper ca nu am raspuns prea tarziu
Monyca.C cum mai e cu burtica, o am cu drag pe Eva, pe tine si samburelul. Am citit de greata, voma si alte cele, vorbeste cu dr poate iti da voie sa iei metroclopramid pt greata si voma
Dyanira speram sa nu aveti reactii adverse
Lumi ma bag in club…ce pot sa fac …te admir si te stimez la cum poti face fata hunilor tai . Ea cel putin a adormit de la 20.30…prea obosita de la aerul rece
Am venit si noi de ceva timp si m-am apucat sa fac mancare
I-am cumparat adidasi din piata azi si o caciula din bumbac
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
Buna si de la noi
Deci m-am confruntat azi ptr prima data cu o durere de cap ingrozitoare,n-am mai patit asa ceva,pur si simplu am plans..simtema ca-mi crapa capul nu alta,am chemat sotul din oras sa-l ia pe Andy,ptr ca nici sa gandesc,nici sa stau in sus n-am putut...a venit ,mi-a aduc quarelin si am adormit in frisoane...m-am trezit si sunt mai bine,doar ca am ramas cu o stare de sfarseala.
Ange vad ca nu-i chip sa dormim o noapte cap coadaAlexia s-a trezit la 4, a baut laptic si apoi la 7 iar in picioare
Andreutac si sper sa fiti bine cat mai repede.
Nocom numa decongelata sa folosesti carneasi sa iasa o supa ff buna.
Monyca eu foloseam in greata cu succes guma de mestecat,stiu ca nu e ff indicata da era singura chestie care reusea sa ma tina pe linia de plutire.
Dya tin pumnii sa fiti k..eu ii puneam un supozitor preventiv.
Lumi tot vreau sa-ti spun ca am vazut pozele cu frumosii tai,da n-apuc..vad ca esti in club,sper sa nu stai mult ca la tine e mai greu
andy_g sanatate lu Andrei si candoleante
giuli ce baietel mare si frumos..in costum wow
Ada voi cum mai sunteti?Cum merge gradi?
toate fetele si boboceii
aaa..era sa uit sarbatoritilor de azi
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Laura, Lumi, Angelynna multumesc.Andrei doarme deja de 3 ore l-am controlat de febra pare ca nu are dar vad ca doarme la greu.offffffffffff....
Mony mi-a adus aminte Laura si eu foloseam guma de mestecat la greu.Era singura ok, daca o uitam acasa era chin la scoala, simteam ca vomit in orice moment.Cel mai tare era ca trebuia sa ma ascund ca mestec guma ca eu nu le dau voie copiilor sa mestece in ora.E singura mea meteahna mai comunista asa...
Intram si noi in clubul trezirilor azi noapte vreo 5-6 nici nu mai stiu si o tinem asa de vreo sapt.Sincera sa fiu eu credeam ca dupa 1 an ei sunt deja mari si dorm bine...Eu am dureri crunte de cap din cauza ca ma tot trezesc atata si nu ma pot odihni.Offf greu tare cu noptile astea.Nici macar nu stiu de ce se trezeste atat de mult.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
bitza2008 spune:
Salut!!!!
N-am apucat sa citesc....eu iar ma dau cu capul de pereti!!Lucas are giardioza!Azi am luat rezultatul la copro,urocultura e buna!MAine merg la dr de familie sa vad ce tratament imi da
Andy.g condoleante!
Luminita am vazut si eu toate pozele cu hunii...offf,ce mi-s dragi!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
_giulianna_ spune:
Lumi pe el, pe costum l-am luat din Victoriei. Eu vazusem altul la care mi-e si acum gandul, cu frac, dar cand am fost sa-l iau, nu mai era. Asa ca am luat pantalonii si vesta iar separat camasa si papionul.
Andy_g condoleante
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
300 spune:
Buna seara,
intru si eu repede sa urez la multi ani lui
Vlad de Ankussa
Vladimir de amik
Daria de Leny79
Eric de Mambship
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...