Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ne-am intors de la vaccin.
Andrei a plans tare putin si acum e ok se joaca sa vedem cum o fi in continuare.Am facut Tetraxim si Priorix.Asa ca am scapat pana la 4 ani.Ce stiti cat timp pot aparea reactii adverse?Voi le-ati dat preventiv Nurofen sau Panadol sau doar daca face febra????
Sper sa fie ok.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

monyca ce faci???maine faci party nu???Ce-ti face burtica?Nu ne mai zici nimic si noua?

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Dyanira mie medicul mi-a zis sa-i pun supozitor numai daca face febra, altfel nu :)
pup

9+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreeac nu stiu ce sa-ti mai zic.Dc doctorii te-au indrumat catre laxative, ei stiu mai bine de ce.Cat timp ai tzinut regimul?Si ce i-ai dat sa pape?Pastilutze ceva a luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nikolici

Sunt aici, doar ca sunt tot timpul full la serviciu si nu stiu ce sa fac mai intai :)..cand ajung acasa Eva mi se urca in cap la propriu, ii place sa se joace cu parul meu, mai ales dc este prins se joaca cu clama, cu cerceii.. joaca pur si simplu pe mine, nu va mai zic in ce hal ma pot simti perioada asta.. asa ca dc stiti ceva metode de rau, greata, voma va roooooog..astept sfaturi..

Burtica e bine, creste, incepe sa se vada :) ciudat ca la prima sarcina nu se vedea ca-s gravi pana prin luna 4

Ea in continuare nu papa f mult, titi e de baza si noaptea ma epuizeaza...cateodata ma gandesc la intarcat dar numai cand ma uit la ea cat de mult ii place, cum ma cere, cum ma asteapta, cum o iubeste, o mangaie..mi se rupe sufletul..sper sa mai rezist...

Maine da !!! puiul meu face un anisor..offffff ce repede a trecut !!!!! sunt fericita..dar totodata imi pare rau ca timpul trece asa repede..

pup all !

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Dyanira mie medicul mi-a zis sa-i pun supozitor numai daca face febra, altfel nu :)
pup

9+

Mony merci.Asa mi-a zis si mie
Tu cum esti cu sarcina?Nu am avut ocazia sa iti spun ca te admir tare, tare.Esti ff curajoasa sa faci inca un bb.Ai vreun ajutor?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc de raspunsuri Dya, monycaC! Am sa o las la dezghetat mai intai!

Monycac ma bucur ca mai scrii! Din pacate nu cred ca exista remedii pentru greata de sarcina. Poate sa mananci tot timpul cate ceva, sa rontzai, un sticks, biscuite...., parca nu fructe ca alea fermenteaza si e mai rau.... hai fi tare mamai, ca mai e un pic si trece perioada asta urata si apoi ai sa te bucuri din plin de sarcina!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Andy_G, condoleante! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste momentele astea grele!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, ati vazut asta?
www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ" target="_blank">Michael Jackson dance tribute, Bucharest. Pe mine m-a impresionat ca reusesc oamenii sa se mai adune si din dragoste, ca sa zic asa.

Anamona, m-ai spart cu pantofii aia. Tocmai ma gindeam ca trebuie neaparat sa-mi iau o pereche de pantofi mai eleganti si inchisi, si cam asa imi imaginam eu ca arata pantofii pe care mi-i doresc. Dar nu eram sigura ca se mai poarta virful asta - si sincer nici nu-mi prea pasa.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

andreeac nu stiu ce sa-ti mai zic.Dc doctorii te-au indrumat catre laxative, ei stiu mai bine de ce.Cat timp ai tzinut regimul?Si ce i-ai dat sa pape?Pastilutze ceva a luat?

Pai...debutul a fost martea trecuta si de atunci suntem la regim. Mananca lapte fara lactoza, supa de radacinoase (morcov, pastranac, telina) si un pic de dovlecel cu taitei/fidea, banana. Asta e cam tot ce accepta, plus biscuitei un pic sarati si sticksuri pentru a consuma destule lichide. Medicamente nu mai luam, dar am luat debridat 5 zile. Tu ce-i mai dadeai sa pape in perioada asta si cam cat ati tinut regimul?
La orez fiert si mar copt nu ne-am mai aventurat din cauza constipatiei.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput