*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna seara!

Ce mai fac cozonaceii bolnaviori? Speram ca sunt bine. Teodora nu a mai facut febra, e pe antibiotic, in schimb are nasucul tot infundat, banuiesc si o ureche, iar ochiul drept e rosu, rosu. Maine dupa masa avem iar vizita la pediatru.

Oti, Bertha,

Malinas, ai www.youtube.com/watch?v=MLh9PlSu-1g" target="_blank">aici o demonstratie. Si noi il avem pe "burtica" si suntem incantati de el.

Mirtha, v-ati facut doua frumoase.

Ginye, ne bucuram ca Stefanut e bine.

Manumanu, ne bucuram sa auzim de bine de la voi.

Va pupam si va dorim "Noapte buna!"

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucie spune:

Buna, mamici!

Baietelul meu in varsta de 9 luni si o saptamana, Matei, are varsat de vant. S-a capatuit cu el de la sotul meu, care a facut o forma destul de urata acum doua saptamani.
Ieri a debutat eruptia, iar astazi bubitele s-au inmultit...deocamdata sunt sub forma unor pete rosii. Multumesc lui Dumnezeu ca etapa premergatoare eruptiei nu a fost dificila, doar o usoara lipsa a poftei de mancare si putina febra.

V-as ruga sa-mi spuneti ce stiti despre urmatoarele faze ale bolii, mai ales cand incepe scarpiniciul si cum sa procedez cu Matei ca sa nu-si rupa bubitele?
Ce stiti despre semnele care raman?..orice bubita rupta lasa in urma o cicatrice?

Va multumesc anticipat!

PS: imi pare rau ca nu reusesc sa particip si eu la discutiile de pe forum, abia am timp sa le urmaresc!

Otilia : Am reusit sa rezolv problema titlului de calatorie si nu te-am mai deranjat cu PM. Oricum trebuie sa-ti multumesc pentru amabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna seara, mamici

Noi tot cu muci, in rest stare generala foarte buna. Acum seara i-am dat ultima doza de antibiotic si de maine nu stiu cum facem, ca vad ca nu prea i-a trecut mucoseala. Vin dr. s-o vada si decidem.

www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-fisher-price-catel-vorbitor-in-limba-romana~p-1978315.html" target="_blank">Catelusul ala de la Fisher-Price e super destept intr-adevar. Noi l-am dus cadou finutei noastre cand a implinit un an si ii place la nebunie. Am vrut sa-i luam unul si Alexandrei si n-am mai gasit, dar perseveram. Apropos, noi l-am luat la pret mai bun din Auchan, decat vad pe net si inca diferenta destul de mare.

Sanatate multa la ceilalti cozonacei bolnaviori!

Gynie Pupici lui Stefanut cel posesiv cu mami, imi place planul vostru de bb2, inteleg ca lucrurile merg din bine in si mai bine si ma bucur pentru voi

Anca am ras de blestemele tale la adresa egocentrismului masculin... daca ajuta, nu esti singura cu momente din astea . Lasa, bine ca ne iubesc si ca dupa ce ne stropsim un pic la ei se dau pe brazda .

Olivia sanatate multa si sa nu dai virusache la pitic!

elilov3 ce mai face Dimitrie?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

aleinad.g, cameliam, multumesc de info. Poate ajung si eu in auchan saptamana asta, sa vad daca gasesc.E interesanta jucaria, sper sa-i placa si lui David, ca acu', daca e asa laudata, sunt hotarata sa-l cumpar.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mai ce de cozonacei bolnaviori. pe toti.
olivia- cum mai esti?
eu ii dau lui victor 1 data pe zi imuno baby de la erba vita. http://www.helpnet.ro/?mid=12 e un sirop naturist. pana acum n-am avut nici o problema cu el. muci a avut de 3 ori de cand s-a nascut, dar niciodata febra. zic si eu sa incercati si cu asta. poate pentru unii bebei merge sa ii imunizati cu oscilococcinum. la noi merge cu imuno baby.
ginye- sper sa-l lase pe stefanut sa pape cat mai curand cu bibele.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Buna seara!

Carmendu, sanatate, bucurii multe, iubire! Petrecere frumoasa!

Pfuaoi ce de catelusi Einstein prin Ro. Adevarul e ca la cat e de destept se poate juca cu el pana mai incolo (Ana nu stie inca alfabetul si oricum ii va place si ei). Noi avem multe jucarii de la Ana ca foarte rar a stricat ceva si uite asa pentru Elisa nu are sens sa luam decat ce a mai aparut intre timp sau am ratat atunci.
Mie mi-a soptit o pasarica cum ca se gaseste cu 110 RON.
Ca tot vorbeam noi de antemergator. Elisa s-a dus in bucatarie, a gasit premergatorul si il impinge. Daca o ia prea tare se tine bine si se pune in genunchi. Mai nasol este ca de la o vreme are pretentii sa impinga si carucioarele de papusi.

Lucie, mergi la doctorul de familie sa-l vada si poate iti da reteta pentru o alifie. E alba si se da pe bubite cu ea ca sa nu mai simta nevoia de scarpinat. O sa arate ca un indian dar mai bine asa. Prietena Anei a primit si un sirop, nu stiu insa daca e si pentru copii sub 1 an.
Ginye, deci asa viitorul suna bine. Musai sa fie fetita sa nu mai fie asa gelozie. Inteleg ca tati al vostru era foarte stresat cu operatia si de aici toate discutiile voastre.
Nu merge sa-i dai canuta cu cioc in loc de biberon?
Flori sigur ai voie abdomene. Prietena mea la care am fost in seara aceasta a nascut acum 4 zile, a treia cezariana, si peste 5 saptamani incepe exercitiile ca trebuie sa fie in forma, joaca handbal.
Olivia, sa-ti revii repede ca Dav are nevoie de tine fresh.
Edit: Ramo e mult atat Oscillococcinum. Eu i-am dat Anei in prima toamna preventiv 6 fiole, deci 6 saptamani. Daca-i dai Sarei de la 1 luna inseamna ca a depasit 40 de tubulete pana acum. Asa v-a spus pediatrul? Nu stiu ca sa zic dar eu nu as da copilului meu ceva timp de aproape un an in scop preventiv.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata dragele mele
ginye asa este si Dimitrios...insa am incercat sa il mai obisnuiesc sa nu mai fie chiar asa.....il vezi mama aide a tata ..ne bucuram ca va recuperati frumos
ancule ce mai face zibe? e mai bine? ai bagat antibioticul sau?..oricum sanatate cat cuprinde
mirtha soro frumoase pozele nu am ce comenta tu arati fte. bine si Eva e o dulce sa o vezi asa pasind
oli si tie iti urez sanatate cu lamaie, miere, ceiuturi si tot asa
andreyutza, madutz si carmendu 'la multi ani!' cu fericire alaturi de dragii sufletelor voastre, multa sanatate si belsug
bebecris am vazut si filmuletul cu baietelul la malul marii ah asa o pofta mi-ai facut si ce frumos paseste el si tati ce grijuliu este
iza ti-am admirat cataratorul..ce zice tati cred ca numai poate de cat este de incantat
flori draga mea ai un baietel frumos frumos...cu ajutorul lui dumnezeu se poate recupera frumos...eu tind sa cred ca va va aduce o multime de satisfactii..chiar zilele trecute am vazut o fetita cu sd e fata vice-primarului de aici de la noi bine dezv atata fizic cat si psihic..ma rog eschiva de la statul de vb cu oamenii insa rationa destul de bine...eu zic ca, cu ajutorul specialistilor frumosul se va face macar cat de cat bine ..ai incredere si nu iti pierde speranta
bertha ce catel destept ...unul de asta imi trebuie mine il ascund il apas cand doarme socrela ..degeata tai si buturigile pe ea ...ce mai face draga de ioana a golit chiar tote rafturile a deschis toate sertarele?
lucie o crema facuta pe reteta de la doctor cred ca ar preveni cat de cat mancarimile de rupt bubitele nu stiu ce sa iti spun preventiv niste sosetute in manute la culcare..zic si eu ...sanatate oricum
manumanu ce ma bucur sa mai aud vesti si de la voi....e normal ca fiecare sa se dez diferit unul a papat mai bine la mami in burtica...lasa imp e sa fie vioi ca , kg vin apoi
oti haha parca te vad cum ti de elisa si de carutul cu papusa in zilele ce vin ...e o dulce asa durdulie cum arata ea
Dimitrios a trecut pragul de 11 kg si 86 de cm de sapt trecuta uff facem kk la olita dimineata ca stie mami cand face baiatul, am inceput sa vb mult mai diversificat cu intonatie corecta... destul de bine pasim si noi singurei pret de cativa pasi...ne-au mai dat 2 dintisori, alergam mingea cu satisfactie imensa si cam de astea rafuturile si dulapurile numai au scapare ....s-a intors cu premergatorul adica la roate era capul si la cap roatele....frate te stoarce de energie...lasa nu e bai ..noi am fost de am vb la un local de taierea motului, e ok suntem interesati si cred ca acolo vom face intrucat in ap nu am unde baga 20 de persoane....fug sa hranesc borac cantator


*************************************
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Intrebare pentru fetele din Bucuresti, care au fost la targurile de bebei: la Babyexpo se poate plati si cu card, sau doar cash? Vrem sa facem un drum weekendul urmator pentru asta, eu sau sotul, si nu stim daca sa ne pregatim cu cash sau merge si cu cardul...




Din cate am vazut eu nu au pos-uri. De fiecare data a trebuit sa platim cash.

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Sanatate !!!!

Sugestie : cei de ceapa , sau ceapa consumata cruda daca realmente nu poti tolera ceaiul de ceapa .Aditional poti consuma si usturoi precum si cantitati nelimitate de cei clasic din plin asezonat cu lamaie si miere. Grantez eficienta maxima in privinta ceaiului de ceapa !

Daca Eva imi va face probleme cu raceala ii voi "prepara"
un delicios ceai de ceapa cu lapte sau orice alt "aditiv" care poate masca oarecum gustul!

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26


Eu simt ca ma apuca si pe mine raceala, am bagat un panadol si oscillo, uf. Astept sa vina tati s-o stergem la Carrefour dupa haleala.
Weekend placut la toata gashca



de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!



Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Muuuulti aaani traiaaascaaa, muuuulti ani traaaaaiaaascaaa
Laaaaa muuuuuulti aaaaani

La multi ani, Carmeeeeeen! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire si tot ce e mai bun impreuna cu familia ta minunata!



de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput