*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*
Raspunsuri - Pagina 24
dandusa spune:
Anculeeee,
of, doamne prin ce ati trecut...,imi pare asa de rau!
doamne ,ce suflet ai...,cat de buna poti fi!sa-i ascunzi lui Iustin,ca sa nu-i strici pofta de lucru,offf ce suflet mare ai!te apreciez enorm,esti minunata fata!
asa e,bine ca santeti voi bine,restul se fac!si razbunarea...,nu te caracterizeaza.ma mandresc cu tine,zau!esti de milioane!
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
anca_27 spune:
Dandusule, mi-e si frica sa ma gandesc daca mai faci un kupil cat de sexoasa poti deveni...
Candva imi placea Angelina Jolie de ajunsesem sa ma cred bisexuala... ma iau iar gandurile...
Edit ca vazui toacele...voi nu va rupeti gleznele si soldurile cand va re-catarati pe piloni? Eu de cand cu z, si doar papuci de plimbat si alergat, simt ca ma dezintegrez cand ma urc, pe jumate din cat poarta Dandusu.
Ami, neuronul meu `negativist` credea ca tu ai scolarel de cl I
, si-acu vad semnatura...
Malinas, Mirtha,
!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
Amalia spune:
Ancuta draga
, pai esti o bomboana de femeie si un suflet mare daca ai reusit sa faci asa ceva. Vorba fetelor, eu puneam repede mana pe telefon si sunam, neam daca ma gandeam eu ca are de lucru
. Jos palaria, m-ai lasat fara cuvinte!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
dandusa spune:
Ancule,

am ras de sari camesa di pi mini
.cum stii tu sa faci omu' sa se simta bine.sant deschisa la nou,daca iese bine,dam voie si la barbati,asa-i?doar sa se uite,breee!![]()

.............................................
tu negativista???da' cum crezi tu ca ar fi fost altcineva in locul tau cu atatea pe cap?usor o fi sa treci prin asta?!pe mine ma durea cand o vedeam pe zibe in orteza...,dar pe tine/voi?!sau cu incidentul cu I.dumnezeule...,nush ce as fi simtit...,nush cum as fi reactionat!cu mama,te inteleg din tot sufetul...,crede-ma!lucrurile astea,nu le atragi...,fac parte din viata ta.asta ti-e destinul,prin asta treci!nu-mi pari deloc o tipa negativista.in viziunea mea,o astfel de persoana,cobeste mai mereu cu "daca...","si daca..." etc.pe cand tu,esti f sincera,modesta si naturala!traiesc ceea ce scrii.in toti zace un dram de pesimism.cu totii avem stari si situatii care ne transforma vrem,nu vrem...dar de aici,de la normal...,pana la negativism...,mi se apre cale lunga!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Amalia spune:
Wow, Dandusa
sexi mama!!

Frumoasa esti, talentata esti (suuuuper rochita!
)...ce ziceai, esti maritata cumva?![]()
P.S....acu' nu vreau sa ma cert cu Anca...
...o luam si pe ea, nu-i bai![]()

poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
si
cameliam spune:
Anca offf ce intamplare! Da, clar si eu puneam mana pe telefon si-mi chemam barbatu' la fata locului! Ce sa ma mai plimb dupa aia pe malu' lacului...
Bine ca n-ati patit nimic, nici tu, nici Zibe.
Zibe era in scoica sau in scaunel auto? Adica era cu fata sau cu spatele la sensul de mers, de fapt asta vreau sa intreb?
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Edit ca vazui toacele...voi nu va rupeti gleznele si soldurile cand va re-catarati pe piloni? Eu de cand cu z, si doar papuci de plimbat si alergat, simt ca ma dezintegrez cand ma urc, pe jumate din cat poarta Dandusu. |
...la cat de mult am asteptat distractia asta,crede-ma ca n-am simit toacele.ba mai mult,am dansat moldovenesti cu invartelile de rigoare,de ma luase ameteala,da' picioarele ba!de obicei merg in pantofi sport,dar acu' simteam nevoia sa fiu o 'duamna'.in ciuda tocului,pantoful este f confortabil.abia cand l-am dat jos,am simtit picioarele.pana atnci,nu...pt ca eram numai la dans.am mancat doar tortul si baut vreo 3 drink-uri ca sa simt atmosfera mai hot
la 12 noaptea,am dus copii acasa,i-am culcat si lasat in grija soacrei mele.cand ne-am intors la 6,totul era sub control.copii sfoaraiau,dar soacra mea statea de paza.statuse toata noaptea cu Radu in brate,altfel se trezea.s-a sacrificat si ea o noapte,si-i multumesc pentru asta
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Amalia spune:
Mamiseli multumesc mult!
Eu nu iau nimic pentru imunizare, doar vitaminele (elevitul). Da' vorba ta, ar fi cazul...asa ca o sa ma interesez sa vad ce ar fi indicat si pentru mine.
La copii le dau la amandoi acum ImmunoBaby, proportional cu varsta fiecaruia.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
si
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia P.S....acu' nu vreau sa ma cert cu Anca... ...o luam si pe ea, nu-i bai![]() |
Amalia,nebunatica mica
.ma faceti sa visez dezmaturi la noapte,auzi!?

.daca pune mana Claudiu pe ce am scris,ma jupoaie..."aha,deci asta-i motivul pentru care esti obosita in ultima vreme,huh?"
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
cameliam spune:
anca - am uitat sa zic si eu: nu esti o tipa negativista, dimpotriva. Uite, chiar si intamplarea de azi mi se pare ca ai abordat-o absolut la modul optimist - adica, "fiarele se-ndreapta, oasele mai greu, bine ca n-am patit nimic". Pai un negativist nu gandeste asa. Si normal ca te plangi aici cu ce te doare, ca unde sa te plangi? Aici e locul in care ne plangem, cerem sfaturi si din cand in cand ne laudam cu piticii si progresele lor. Si tu le faci pe toate astea, nu doar te plangi. Ba iti gasesti si timp sa feliciti pe unul altul pentru reusitele lor sau ale odraslelor lor, sa te bucuri de bucuria lor
.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)