*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*
Raspunsuri - Pagina 25
Olivia26 spune:
Salutare
Nu v-a facut nimeni casuta noua
...sa vad daca mai am eu putere in seara asta, deschid indata.
Azi toata ziua a fost un du-te - vino. N-am mai intrat sa va stresez. Dimineata am fost la intepat
, mai mult m-am agitat eu ca n-am dormit toata noaptea trecuta de grija decat el care nu a plans deloc, se benocla la seringa sa vada ce-i face acolo
Cu calciu stam f bine, cu fierul mai prost, hemoglobina i-a iesit 11,7, maine vedem cu dr ce e de facut. Eu am eu asa o problema cu suplimentele ca si Cami cu antibioticele![]()
Fetele care ati facut analize la bebei, cat a iesit hemoglobina si de la ce valori se dau suplimente de Fe in Ro?
Anes, ptiu ptiu cat perisor are Remus si cat e de frumusel si barbatel, el de fapt a avut asa alura de barbatel de cand s-a nascut, un dulce! Cu murdaria, asta spuneam sa nu te gandesti prea mult ca, cu cat contientizezi mai tare cu atat te apuca raul si groaza, vb din experienta
...
Dandusa, cat poti fi de frumoasa, distinsa, fina, rafinata, esti superba ce mai, iar Crinuta carliontata si Raducu, blondutul dulce sunt de-a dreptul minunati, super rochitica, chiar ai talent, nu gluma!
Ralucuta, foarte, foarte frumusica Andra.
Anca, prin ce ai trecut, chiar ca esti de-o bunatate si de un altruism rar intalnite, si eu as fi sunat imediat la sot, nu m-as mai fi gandit la nimic
Esti minunata
Ami, sanatate multa, dragilor.
Laura, Mamiseli, sa va relaxati cat mai mult si s-aveti vreme buna. 
Nebunica, bafta cu mutatul.
Ginye, multa sanatate, poate nu te ia raceala desi asa a inceput si la mine si s-a lasat cu gripa urata
Mirtha, nu te-am mai intrebat daca i-ai mai facut analize Evei pana la urma. Daca da, la voi cat a fost hemoglobina?
Carmen, Bertha sper ca sunteti bine.
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam Zibe era in scoica sau in scaunel auto? Adica era cu fata sau cu spatele la sensul de mers, de fapt asta vreau sa intreb? |
Z era in scaunul de masina nou luat si bine fixat, cu fata la sensul de mers. Asa. . Stiu, stiu, stiu. Insa e decizia luata de noi ca cel de la volan sa fie ok si nu cu zibe urlatoare in spate. De cand am pus-o asa, condusul cu ea in masina e o placere. Tace chitic, chiar daca o legam fedeles, si se uita pe geam in fata sau lateral sau se joaca. Inainte... nu vreau sa ma gandesc cum conduceam...
Gata, merg la somn, s-aveti o noapte linistita si-un weekend pe masura! Si multzu ca sunteti aici sa am si eu cui povesti... de toate zilele...
Night-night!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
alra spune:
hello! am revenit
super concediu si tare am mai fi stat. laura s-a distrat la maxim, am inscris-o in tot felul de activitati wannabe (pirat, printesa, bucatar, pictor)
madam nicole nu a inteles mare branza din ce i s-a intamplat, poate doar din balaceala, insa clar i-a priit ca si-a diversificat vocabularul - zice MAMA!! ![]()
nu merge inca deabusilea insa da sa plece, se ridica pe genunchi si se impinge mult in manute.
in rest totul la superlativ, parcul superb: casele in padure, un lac mare in mijloc, dom mare cu restaurante, locuri de joaca si piscina tropicala, multe plante in interior, multe animale exotice in interior si afara oi/gaini/magar si vaca (era o ferma pentru copii), veverite cat cuprinde. faza cea mai tare a fost cand ne-am trezit cu un card de oi pe terasa casei, alta data am deschis usa sa iesim din casa si fix in fata era o oaie care facea eye contact cu noi
in pliantele parcului scria ca le-au angajat pe post de masini de tuns iarba ecologice.
una peste alta cu siguranta mai ajungem acolo, cel putin pentru un weekend lung.
pupam pe toata lumea, am rasfoit in spate si am vazut ca toti sunt relativ ok (mai putin masina ancai
)
a, da - nu am vazut poze, decat un link spre sfarsit cu o motzata pe tocuri aurii. hai ca declar oficial ca esti mai putin nasoala ca mine. inca se mai vad niste urme de stres pe fata, dar ansamblul e beton. pantofii aia pun cireasa pe tort. vreau si eeeuuuuuu
edit: olivia mami, tu cum mai esti. tot zuzi? ![]()
alt edit: anes-camelia, voi ati vorbit serios cu microbii aia si teama ca aia micii ating nesterilul? ![]()
Olivia26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
Amalia,nebunatica mica .ma faceti sa visez dezmaturi la noapte,auzi!?![]() ![]() .daca pune mana Claudiu pe ce am scris,ma jupoaie..."aha,deci asta-i motivul pentru care esti obosita in ultima vreme,huh?"![]() diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Da' cu trei???

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
cameliam spune:
dandusa am vazut si eu pozele, wow ce mami eleganta si frumoasa, slingul acela pentru ocazii e superb si el, de Raducu ce sa mai zic, ma termina carliontii lui blonzi, Crinuta o mica printesa eleganta foc... 
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
alra spune:
baii, ma facurati sa vreau si eu cainele ala. ocazie cu care am aflat cat a dat sora lui tati pe telefonul cu numere luat din romania. mama ce i-am facut! cum poti sa dai 30€ pe o jucarie asa mica?? de 30€ aici iei ditamai jucaria fisher price. offff
cameliam spune:
Da, da, da... pai de aia am si intrebat
, ca si Alexandra urla zici c-o belim in masina si ma bate gandul sa luam totusi scaun cu fata la sensul de mers... Nu stiu cum sa facem, inca n-am hotarat, o tinem tot in scoica deocamdata si unul din noi cu ea in spate. Iti dai seama ca inca n-am fost singuri cu ea in masina nici eu nici taica-sau, la cum ulra n-avem tupeul. Si ma gandeam ca uite, voi ati avut parte de un impact frontal/lateral (sau ceva de genul) si Zibe n-a patit chiar nimic si de aia am intrebat cum statea orientata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Z era in scaunul de masina nou luat si bine fixat, cu fata la sensul de mers. Asa. . Stiu, stiu, stiu. Insa e decizia luata de noi ca cel de la volan sa fie ok si nu cu zibe urlatoare in spate. De cand am pus-o asa, condusul cu ea in masina e o placere. Tace chitic, chiar daca o legam fedeles, si se uita pe geam in fata sau lateral sau se joaca. Inainte... nu vreau sa ma gandesc cum conduceam... |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

...o luam si pe ea, nu-i bai