*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*
Raspunsuri - Pagina 12
monicus spune:
Ce fortoasa este. Nu se lasa pana nu face ca ea. Super filmuletzul.. sa va traiasaca, si felicitari pentru kg. Ce bombonica frumoasa si dulce.... are mami si tati. Felicitari.
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Antepremergator Elisa. Aseara vorbeam la telefon cu mama si numai ce o vad urnindu-se de la perete cu masa in fata ei. Si asa de bine a prins miscarea ca a facut vreo 5 ture de camera, se dadea in spectacol coana Elisa ca au venit si Ana si sotul sa o vada. Si am impresia ca s-a ingrasat bine, a pus-o sotul pe cantarul acela care am impresia ca arata mai putin decat trebuie (in cazul meu) si arata 10 kg. In colanti se vede si mai bine ce pulpite a facut, clar puseu de crestere la 9 luni ca la carte. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
cameliam spune:
malinas parca ai fi descris-o pe fiica-mea!
(mai putin g., ca io degeaba o iau in pat, daca n-are chef de somn se apuca si ma escaladeaza pe mine, tablia patului, se arunca in cap de la margine... din astea)
Ieri a mancat burete dintr-o porcarie de umeras . Alaltaieri hartie din ceva revista. Azi... sa vedem, ca nu-i gata ziua. Si e smechera, baga in gura cand pentru o secunda cine e cu ea se uita in alta parte, de nu stii ce saracia are cand incepe sa tuseasca si sa scoata limba ca o jeneaza in gat. Cand a mancat hartie alaltaieri, nici macar nu a facut urat, am scos-o cu varful biberonului la papa de seara, scot bibe din gurita si pe varf vad lipita hartia . Cred ca-i era lipita de cerul gurii sau de obraz de nu a deranjat-o.
citat din mesajul lui malinas anca, pai ar mai fi asa: f. daca, indiferent de locul in care se afla, ii dau, in ordinea asta, telefonul lui tati (e mai smecher si s-a prins si el), telefonul meu, orice telecomanda; g. il iau in pat cu mine la somn ; |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
otiliav wow ce simpatica e Elisa cum impinge ea masa! Imediat o ia la fuga !
olivia hehe, si ce frumos se ridica singur in picioare si o ia la pas... e cu 4 zile mai mare ca fiica-mea, da' asta nici nu vrea sa auda de umblat. CUm o pun in picioare, cum se aseaza in fund si o ia in 4 labe. Ce-i dreptr, are viteza si asa
fluturasha interesant linkul, n-am avut vreme sa studiez ca lumea site-ul, sper diseara sa apuc dupa ce culc copila
carmen sanatate multa si La multi ani! cu intarziere pentru ieri!
Andy08 spune:
Raportez si eu vitzelus care azi implineste 9 luni si care a supt mult peste noapte. Sigur nu e bine pt. digeste ca sug atata (aer/gaze multe, stomacel care lucreaza tot timpul), probabil ca si de-aia se trezesc asa de des (pe langa placere, miros etc.). Dar eu cand il aud cum maraie de placere la san, cand il vad cum se cuibareste, mor de drag. Tot zic ca-l intarc la 1 an (si il trec pe lapte de orez), dar parca as vrea sa-l trec iarna, mai ales ca o sa aduc acasa tot felul de virusi cand incep lucrul. Ei, mai sunt 3 luni. Om vedea.
Olivia: Deci nu e grav ca-i alaptam atat. Poate ne zice Anes si ce stie ea.
Monicus: Bafta la concurs.
Si mai vroiam sa zis cate ceva, dar nu mai stiu ce si cui. Vai si amar. Mai are cineva probleme mari cu memoria? E rau de tot la mine. A inceput cu sarcina...o fi de la alaptat, de la epidurala sau de la batraneti ?
Andy, mami de Andrei
Andy08 spune:
Mi-am mai adus aminte. I-am vazut pe Elisa si pe David, puiutzii mari si mergareti. Sunt niste scumpi!
Multumesc pt. raspunsurile referitoare la carnitza.
Probabil ca mai revin
Andy, mami de Andrei
lauramiron spune:
Noi suntem racite toate 3, la pachet Mie parea ca-mi trecuse, insa de aseara am luat-o din nou, probabil am cules si virusul adus de Rebeca Catica mucoasa si fornaita si iritata si maraita Cand stranuta imprastie mucii la un metru....si stranuta des Bagam paracetamol si ceaiuri. Rebeca pare ca incepe sa-si revina, au mai ramas mucii care probabil ca vor tine toata toamna/iarna
Cati s-a fornait toata noaptea, putea respira doar tinuta in brate, cum o puneam in patut, cum se trezea....
Flori, eu pentru ameliorarea durerilor de gingii le-am dat remedii homeopate, adica Chamomilla si Osanit (cel din urma se gaseste doar in Germania), insa Chamomilla se gaseste usor si este un extract de musetel care pe noi tare mult ne-a ajutat. Diferenta clara intre noptile cu Chamomilla si cele fara.
Nu mai pot sta, aia mica ma urmareste si vrea NUMAI cu mine!!
anca_27 spune:
Ziua 6, kklean mai rar, dar tot imprastiat, dopat cu smecta si furazolidon, papa nimic, intors cap si aruncat pe spate eventual de nervi - ca tot vorbeati de asta - rezultate coprocultura: negativ.Deci, nu fu enterocolita, ci doar viroza? Strange. Adica ciudat. Vad ca citit in romana iese altceva...
Flori, ! De Chamomilla vroia sa-ti spuna Eli, eu nu i-am mai dat demult dar o s-o reiau iar, Chamomilla CH9, sau CH15, cate 3 granule, ori dizolvate in fte putina apa, ori direct, de preferinta la 15 min inainte sau dupa mancare, si o juma de ora daca se poate. Le poti da si de doua ori pe zi daca tb, eu dadeam doar seara. Ce dulce e cu povestea .
Eli, m-am engage-uit 3 zile intr-una, acuma ma relax. Da ce are fa soacra aia? Nu mai e halt oras in zona cu magazine?
Andy, mersi mult! Da...cum se cuibaresc....si eu langa ea...nu stiu cine in cine se cuibareste de fapt.... in seara asta mi-am dorit sa mai salvez o clipa si m-am rugat `Doamne, daca clipele minunate se pot salva, sa le revad candva, de undeva, salveaza te rog si clipa asta!`
Cami, esti o curajoasa, dupa atatea te mai bagi la o fac, sau la doctorat?
Carmendu, mersic de reteta, ce simpla e.Miam miam! Sanatate, cum mai esti?
Hera, astept sa folosesti peria sa vad ce parere ai. Eu cum m-am tuns scurt o mai folosesc doar pt o `floaca` cum ii spun eu, care mi-a lasat-o mai lunga, s-o bag dupa ureche, ca nu vroiam breton.
Wow, Malinas, ce de dinti! Mai era Raducu al Dandusei asa dintat. Mai e cineva?
Oti, am murit de dragul Elisei , draga de ea, ce fortoasa e, cum impinge ea la masa. O pufosenie dulce! Oliv, nici cu David nu mi-e rusine, ce pozitii la el, si ce-mi place cu merge, asa, cracanila. Dragii nostri cozonacei!
Fluturasha, m=ai facut curioasa, l-am pus in bookmarks sa-l studiez pe indelete.
Lauramiron, Bertha, sanatate multa!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
cameliam spune:
Noi, noi, noi! 8 bucati de la 9 luni si acuma ne muncim pe ceva maselute, gingia umflata si balele pana la brau. Cand termina cu salivatul asta, ca io nu mai pot, biata de ea e tot cu bavetica la gat, si vara ca vara, da' la iarna tot timpul uda la barbita nu stiu zau... N-a inventat nimeni bavetele gen pampers care sa absoarba saliva? Ca doar faptul ca-s impermeabile la noi nu-i destul, nu la viteza cu care saliveaza gagica mea, tot timpul e cu barbia uda si rece. Nici nu ma mir c-a racit pana la urma...
citat din mesajul lui anca_27 Wow, Malinas, ce de dinti! Mai era Raducu al Dandusei asa dintat. Mai e cineva? |
carmendu spune:
moooaama! ce fortoasa e elisa! si e bulanoasa bine.
dav e un super yoghin! ce bine s-a ridicat si aluat-o la picior.
olivia- multumesc pentru sfaturi. am luat urinal ceai. am bagat paracetamol. pipi fac in continuare des. e o senzatie atat de nasoala. niste pampers mi-ar fi bun!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor