vreau si eu un bebelus....

vreau si eu un bebelus.... | Autor: ana_a

Link direct la acest mesaj

salut!

sunt noua pe aici, azi m-am logat prima data, deci cred ca suportati un "bine v-am gasit!"
am 26 de ani, casatorita, si de prin ianuarie anul asta am hotarat cu paul ca vrem un . si uite ca au trecut atatea luni si nimic....
problema mea care este: am luat anticonceptionale cam vreo 4 ani...cu mici intreruperi...oare sa fie asta cauza?si mai e una mai urata :sunt fumatoare si vreau sa ma certati urat de tot da de mi se face rusine si renuntz la acest viciu!
ok!73!si sa ne reauzim cu bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Bine ai venit printre noi si sedere scurta in acest sector al aspirantelor la rolul de .
Fetele care au luat aticonceptionale, s-a mai discutat despre asta, spun ca dimpotria ramai mult mai repede insarcinata dupa incetarea tratamentului!!!
Asa ca succes! Poate in lunile urmatoare, ne dai o este buna! Dar pana tunci mai discutam.....

Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

multumesc de incurajari Marcela!sper sa fie ok.... chiar zilele trecute m-a intrebat sotul meu daca "mi-a venit luna asta" si apoi m-a intrebat "oare ar trebui sa ne facem probleme?" nu am stiut ce sa-i raspund.... ori cum daca nici luna viitoare nu se intampla nimik.... voi merge la medic sa-l intreb si pe el daca eu sunt ok, la ultima consultatie, inainte sa renunt la pilule mi-a spus ca as avea uterul deplasat din nastere...ma speriat un pic, dar apoi mi-a zis ca asta nu e nici o problema, eu acuma imi fac tot felul de ganuri, si daca stau sa ma gandesc ar trebui sa ma apuc mai serios de treaba cu pricina -

Mergi la inceput

E mai serioasa problema, draga Ana!
noi tot muncim de ani buni acum de 2 si tot nimic.
Nu te speria, in mod normal o sarcina, daca muncesti cand trebuie, adica in perioada fertila, se produce in maxim 2 ani.

Daca nu se intampla pana atunci, atunci poti sa iti faci griji. Stiu ca e cam lunga perioada, dar daca vezi sau simti ca ceva nu e in regula te poti apuca de analize mai repede.

Eu am absenta de mucus cervical, Lh mare , spermograma nu prea stralucita, deci ni s-a recomandat inseminare.

Tie, succes si spor la treaba.

Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

marcela,

si eu am din cind in cind probleme cu mucusul. ca sa evit situatia iau sirop de tuse pe baza de guaifenesin inainte de ovulatie. am mai scris despre asta, poti sa cauti mesajul meu. unii doctori recomanda siropul de tuse pt femeile care au probleme cu mucusul desi nu s-a facut nici un studiu serios care sa dovedeasca ca are efect. guaifenesina nu produce mucus dar il subtiaza pe cel pe care il ai. eu am observat o diferenta cind am luat siropul. merita incercat ca rau nu face, e doar sirop de tuse. atentie insa ca siropul nu trebue sa aiba ca ingredient decit guaifenesina. aici siropul se numeste Robitussin. s-ar putea sa aiba nume diferit la tine dar daca te uiti pe cutie nu se poate sa nu il gasesti.

Lorelai

Mergi la inceput

Lorelai draga mea,
Multumesc de sfaturi. O sa il caut! Problemele la mine sunt multiple,
pe langa aceasta, adica nu am mucus aproape deloc, mai am LH-mare si o spermograma nu prea buna.

Solutia unica: inseminare.

Se vede si rezultatul, ne chinuim de prea mult timp si nimic!!!

Lorelai, tu ce probleme ai pe langa mucus?

Eu cand nu ne doream copii, aveam un mucus.......;!Super Iar din luna in care am zis gata acum dorim!!!!!S-a terminat!!!!

Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Bine ai venit printre noi Ana! Din cate intelg eu tu nu ti-ai urmarit pana acum perioada fertila? Sau gresesc? Daca nu gresesc incearca mai intai depistarea momentului ovulatiei si in perioada respectiva si daca nici asa nu merge atunci clar mergi la doctor!

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Bine ai venit ana! Si eu am intrerupt anticonceptionalele de trei luni si astept cu rabdare sa se intample. Dr. teo zicea ca trebuie sa-ti faci probleme dapa 6 luni(daca iti urmaresti perioada de ovulatie) si dupa un an (daca nu -ti urmaresti ovulatia). Eu habar n-am daca ovulez. Mai incerc inca trei luni si o sa merg la medic sa vad ce se intampla. Tu iti urmaresti ovulatia. ADica ai mucus, temperatura etc.? Pupici, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu spun ca este prematur sa iti faci probleme, mai asteapta putin.
In privinta fumatului nu sunt de acord ca asta ar fi cauza pt care nu ramai. Eu nu fumez, nu am fumat, insa cunosc destule femei care sunt fumatoare inraite si nu au avut piedici in a concepe un copil. Idel este insa, ca dupa ce ramai sa nu mai fumezi. Daca acum nu te poti lasa, macar fumeaza mai putin.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare fetelor!
da, multumesc de toate cele scrise de voi, ce as putea sa mai zic?pai pana acum cam am ghicit cand este treaba cu ovulatia, dar de acuma voi incerca sa imi iau si temperatura corpului...sa vad ce o sa fie
ar mai fi o trebusoara : de vreo saptamana incoace am o durere de sanii...de nici plapuma nu o mai suport peste ei noaptea!am impresia ca mi-au crescut, mi-s tari...si nu e saptamana dinainte de menstruatie! nici de cum!sa fie oare alceva?ca mi-am facut un test barza si a iesit negativ...poate l-am facut prea devreme testul, desi luna asta nu mi-a intarziat deloc menstruatia, acuma sa vina sfarsitul de luna si apoi mai vad daca a aparut vreo modificare! sper si eu in curand -
ok, toate cele bune si la reauzire!

Mergi la inceput

Ana, e de bine cu durerea asta de sani, s-ar putea sa ne dai o veste buna, cat de curand.
Ca a iesit testul negativ , e prea repede sa dectecteze hormonul, fa-l dupa ce iti intazie mestruatia cateva zile.

Asteptam o veste buna.

Ei cand eram insarcinata( am pierdut sarcina aceea), aveam aceleasi simptome, ( nu de aceea am pierdut, nu are nici o legatura)primele care au aparut. Deci s-ar putea sa fie cu ochisori...!

Asteptam vestea cea buna.
Te pup,
Marcela

Mergi la inceput