vreau si eu un bebelus....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

marcela,

la mine mucusul nu e o problema foarte mare, poate si pt ca ma stradui sa beau multe lichide si mai iau si sirop de tuse inainte de ovulatie (folosesc clear plan fertility monitor si stiu cind ovulez).

noi incercam de 3 ani si jumatate. am pierdut 2 sarcini din motive necunoscute si o a treia din cauza ca am incompetent cervix. aproape toate analizele mele arata ok mai putin progesteronul pe care acum il suplimentez dupa ovulatie. spermograma sotului e buna. asadar am fost diagnosticati cu unexplained infertility.

in ce priveste tratamentul am incercat o luna de clomiphen, luna in care nu am ovulat deloc desi eu inainte ovulam fara probleme. am sa mai dau o sansa clomiphenului cu doza marita iar daca nu merge voi trece la puregon. ma mai gindesc daca sa fac si inseminare sau sa incerc numai cu injectiile si contact sexual normal. avind in vedere ca sperma sotului se misca foarte bine nu e nevoie de inseminare dar inca nu sint hotarita daca sa incerc asta din prima sau nu. imi e un pic frica de injectii dar m-am mai linistit cind ai scris tu ca daca folosesc stiloul nu sint dureroase.

sa ne tii la curent cum merge tratamentul ca am o presimtire ca voi ajunge si eu acolo. desi am o prietena care a reusit cu clomiphen dupa 4 incercari nu cred sa faca ceva pt mine, chiar cu doza marita.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valoreo spune:

Buna
Vreau sa-ti spun si eu ca anticonceptionalele si fumatul nu fac casa buna.Probleme poate avea si sotul.Statisticile arata ca deja cauzele infertilitatii masculine ocupa 50%.Important este sa ai un ciclu regulat,sa eviti stresul sa faci o cura cu grau incoltit.Eu am luat Gerofit un produs pe baza de plante care ma ajutat foarte mult atat pe mine cat si pe sotul meu.Produsul nu se gaseste in farmacii daca vrei pot sa-ti spun un cabinet de unde l-am procurat de la un doctor fitoterapeut.Nu este scump si merita sa incerci ca terapie naturista adresa mea valoreo@hotmail.ro
Ps Produsele le-am mai recomandat si unei colege de serviciu si acum este insarcinata in luna 6 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Mult succes Lorelai,
Imi pare rau pt cate ai patit, dar va fi bine te asigur.
Inseminarea este o procedura foarte simpla. Cu stiloul nu simti injectiile absolut deloc si e pacat sa lasi sa treaca timpul pe langa tine mai ales daca sperma este O.K.

Eu in locul tau as lua direct Puregon si as trece la inseminare.
Nici eu nu am fost hotarata , dar m-a hotarat doctorita si bine a facut, acum simt ca de aici a fi bine. Pe parcursul celor 6 voi reusi!

Bun venit Valoreo!!!!
Tu ai copii? Ai resuit sa ai dupa un astfel de tratament?
E dificil de tinut?
Poti sa ne dai niste detalii?

Va pup
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

da,valoreo, cam stiu ca nu fac bine una cu alta...si incerc sa renunt la tzigari, numai ca la munca se fumeaza de poti razma bicigleta de fum...acasa sotul fumeaza si el...si e tare greu, uite, as vrea si eu treaba aia cu grau...sigur mi-ar face bine o cura de ceva, am sa iti trimit un mail sa imi dai detalii, multumesc, in rest ce va mai pot spune este ca de ieri mi-am luat temperatura, si am fost surprinsa sa vad ca am avut 37,1 si azi 36.9, mi-am facut si un tabel in ce sa le notez pe toate, am sa urmaresc momentul ovulatiei, si mai apoi o sa imi fac griji... sotului nu am sa-i spun nimik ca el se va simtzi stresat sa stie ca acu e momentul..si apoi e mai greu cu
in momentul de fatza sunt putzin confuza... tind sa cred ca deja sunt si mi frica sa nu fiu dezamagita din nou peste o saptamana.... dar cu durerea asta de sani... tare as vrea sa fie
imi dau seama ce greu va e voua, Marcela, Lorelai, eu sunt mic copil!pe langa voi!succes si sa auzim vesti cu sufletel micutz si dragacios!
sa fac o paranteza, azi mi-a venit sotul acasa cu o colivie si un papagal galben tare si cu verde intens.... si de cand l-a adus stau si ma uit la el si nu a piscuit numa o data cand noi nu eram aici in camera.... acu am o treaba tare importanta.,.... sa-i dau nume!poate ma ajutati si voi!
va pup!Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna Ana,
"Povestea" ta seamana foarte mult cu a mea.
Am tot 26 ani si tot din ianuarie m-am hotarat sa fac un bebe, tot 4 ani si ceva am luat anticonceptionale si am fost fumatoare inraita.
Numai ca povestea mea s-a terminat cu bine, acum sunt insarcinata in 10 saptamani.
Dar hai sa-ti povestesc cum a fost: am renuntat la pilule in decembrie anul trecut si pana in iulie a.c ciclul meu s-a dereglat complet...nu mai stiam ce si cand sa mai calculez. Pe fiecare luna imi intarzia si mai mult, ajunsesem la 45 de zile de la 28. Deja eram f. stresata si imi puneam o mie de intrebari. Am fost la medic si totul era ok, asadar ne ramanea sa muncim cu spor... Prin iunie, cand mi-a intarziat f. mult, aveam sanii f. durerosi (nu vreau sa te intristez)si o senzatie de balonare..asa ca dau fuga la farmacie si imi iau testul. Dezamagire, era negativ...
Prin august ne-am hotarat sa mergem pe munte, sa ne relaxam, sa nu ne mai gandim la nimic.... Si s-a intamplat minunea !!!!
Vezi cu tigarile, incearca sa le raresti, putin cate putin, pt. ca eu am vrut sa ma las dintr-o data si n-am reusit. Si acum imi este f. greu, tot asa la servici se fumeaza (nu in birou), acasa se fumeaza, chiar daca sotul meu mai sta pe balcon sau pe unde poate, degeaba. Asa mi se face o pofta !!! Si sunt tare suparata pe mine ca nu am ambitie sa zic STOP!!!.
Iti doresc sa vina cat mai repede !!! Daca n-ai fost la medic dute cat mai repede !!!
daca vrei sa mai ma intrebi cate ceva nu ezita !!! Mi-ar face placere.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Exact Cris. Vedeti fetelor ca nu este musai sa ai ciclu regulat pt a ramane insarcinate, totul se poate, dar trebuie sa ne relaxam, asta e esential.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetelor!
cris iti multumesc de incurajari, sa stiti ca tigarile le-am rarit destul de mult, nu imi mai cumpar tigari, mai fumez de la sotul meu vreo 2-3 si cam atat, si astept cu emotii in suflet sa vedem ce o sa se intample luna aceasta, eu mi-am luat temperatura si de regula am 36,5 si cam cand ar fi ovulatia am chiar si 37,2 sper sa nu fie problema asta.....
succes tuturor!si sa auzim numai de bine si cati mai multi puiutzi de om!!!

ana

Mergi la inceput