Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 12
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ancutza,cum sa nu? La dr Catalin Mihaila, la Omini. De ce,vii in Iasi sa nasti? Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Eu am vrut neaparat sa fac morfologia fetala la Iasi si am cautat un doctor bun tot pe forumuri pe la fetele din Iasi...am fost la Onofriescu pana la urma, de Calin Mihaila nu am auzit ce-i drept.
nu cred ca vin la Iasi...mi-e frica sa nu nasc pe drum ... fac 2 ore de la Piatra la Iasi si daca seman cu mamy meu nu ma risc
(adik, pe scurt, la mine avea deja aparitie craniana cand au apucat-o durerile si s-a dus la un "control" in policlinica, iar pe frati-miu , pana sa vina salvarea l-a nascut acasa in pat, am asistat si je la nasterea lui si am urlat odata cu el ) ma intelegi acum, nu?
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Eu?!?! loool monis 33 acum si cu poze noi |
Monis am incercat si eu, na... poate poate faceam un ban gramada
glumesc, sper ca nu te-a deranjat
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro pe frati-miu , pana sa vina salvarea l-a nascut acasa in pat, am asistat si je la nasterea lui si am urlat odata cu el ) ma intelegi acum, nu? |
..adicalea ai vazut in derect nastirea lu fratitu??? Si iti mai aduci aminte, nu erai prea micutza??
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
Lumi_Richard spune:
Ancutza,ce tare!!!
Deci daca semeni cu mama ta,vei avea o nastere foarte usoara...si rapida!!!
Cam la asta visez si eu cand zic ca vreau sa nasc natural.....
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Laurairina, nu tu erai cu botoseii? I-am vazut mai demult si vroiam sa te felicit....esti talentata,ce mai!
Pai ce faceti,fetelor,trageti chiulul? Ce chef de vorba am!!!!!!
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui laurairina13
..adicalea ai vazut in derect nastirea lu fratitu??? Si iti mai aduci aminte, nu erai prea micutza?? Laura, 32+ Mara Teodora AMR 8 saptamani !! poze |
spune-ne si nou mai indetaliat
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui krelia eu as propune sa ne abtinem de la a mai spune nume intregi (daca ele sunt scrise pe contul comun si....pana una alta privat!!) poate fetele au ales sa le scrie acolo, dar nu sunt dispuse ca noi sa le expunem pe un forum public... si as mai propune sa nu facem public nici linkul cu pozele noastre....asa cum am vazut ca sunt unele fete care il au la semnatura.....pt ca altfel isi pierde principala functie...aceea de privat!! daca vrem sa fim vazute...o putem face in conturi separate..parerea mea! sper ca am scris destul de corect gramatical si ca sunt inteleasa pe de-a-ntregul... krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
Krelia daca stau bine si ma gandesc ai si tu dreptate, ma simt prost ca i-am scris numele Ralucai in mesaj, sper sa nu se supere.
la faza cu pozele... din cate stiu eu chiar daca link-ul e pus la semnatura, pana nu te loghezi nu poti vizualiza pozele ...ideea ta cu un cont separat e f buna, eu am aplicat-o de la bun inceput. te
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui laurairina13
..adicalea ai vazut in derect nastirea lu fratitu??? Si iti mai aduci aminte, nu erai prea micutza?? Laura, 32+ Mara Teodora AMR 8 saptamani !! poze |
eram prea micuta, aveam 1 an si 2 luni
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ancutza,ce tare!!! Deci daca semeni cu mama ta,vei avea o nastere foarte usoara...si rapida!!! Cam la asta visez si eu cand zic ca vreau sa nasc natural..... Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Lumi sunt convinsa ca o sa nasti natural, repede si usor...fii optimista
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
Si eu am observat ca cineva a pus lacatel la aproape toate fisierele cu poze (desi eu la al meu nu pusesem), mai putin la 2, iar daca nu te loghezi nu poti sa le vezi decat pe cele 2 care nu-s blocate, asa ca aceasta problema e rezolvata.
Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !