Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

RAMONA ai PM

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

dupa cum se vede si eu am chef de vorba, sper sa nu fiu prea "bagacioasa"

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramona, ce fel de lacatel???adica sunt setate sa nu fie publice??al meu e cu lacatel sau nu?? ca-s curioasa, nu prea ma pricep pe picasa asta..
Si eu am cont separat de picassa dar l-am facut la inceput, si acu nu mai stiu sa intru in el, am uitat userul/parola..naiba sa il ia..Deci raman doar cu pozele la contul comun!

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

dupa cum se vede si eu am chef de vorba, sper sa nu fiu prea "bagacioasa"

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Dragutzo.... nu te cearta nimeni aici. Vorbim si noi vrute si nevrute, de-ale sarcinii si mai pe langa, ca asa e in lumea virtuala. Numai sa avem cu cine vb...ca imediat pleaca fetele la somnic.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ancutza, dupa cum vezi si eu's pe aci, si rar ma prinzi seara la palavre de obicei. Motivu: sotz plecat cu treburi , si eu imi fac de cap singurica

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramona, ce fel de lacatel???adica sunt setate sa nu fie publice??al meu e cu lacatel sau nu?? ca-s curioasa, nu prea ma pricep pe picasa asta..
Si eu am cont separat de picassa dar l-am facut la inceput, si acu nu mai stiu sa intru in el, am uitat userul/parola..naiba sa il ia..Deci raman doar cu pozele la contul comun!

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Laura tu oricum la semnatura ai link cu un cont separat nu cu cel comnun de pe nov.dec2009 , dar ca sa fii impacata, pe contul comun ai lacatel si tu

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ancutza, sper ca nu mi-o iei in nume de rau..nu am spus-o ca sa admonestez pe cineva sau sa il fac sa se simta prost.....departe de mine asa ceva. Mi-am zis numai o parere

cu pozele da, asa e.....daca nu te loghezi, nu le poti vedea....insa, ma gandeam ca paza buna trece primejdia rea....

Ramona C - lacatelele alea sunt tocmai puse cu un scop..nu de cineva anume ...ci de fiecare dintre noi, tocmai ca sa evitam a fi publice....precum celelalte doua

je mai sunt p'aci..ca ma delectez cu un "muvi"...si cu miscarile lu' fi-miu....care-mi onduleaza burticelu' intr-un mare fel

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:

Ancutza, dupa cum vezi si eu's pe aci, si rar ma prinzi seara la palavre de obicei. Motivu: sotz plecat cu treburi , si eu imi fac de cap singurica

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

iti faci de cap cu noi, nu singurica

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Da. Eu cred ca asta inseamna lacatelul ala, ca daca nu esti logat nu poti sa vezi albumul respectiv.
De exmplu, da click la semnatura mea si o sa vezi o sa te lase sa vezi doar albumele lui Doris( acum cateva zile nu era nici asta public), Dienutze si Ildyqo. Dar fara sa te loghezi.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Da, sunt toate setate pe 'privat'.
Le poate vedea oricine se leaga la contul de gmail.
E ok asa... pana la urma stiam toate cand le-am pus acolo ce facem... daca e cineva care nu le vrea acolo, sa le stearga...

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput