Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 mai fetele da mie toate numele imi sunt cunoscute, mai putin madalina-bella, si raluca rizolu(-poate o fi raluci-b??). Asta pe Gmail, pe yahoo nu am avut bunavointa sa intru Laura, 32+ Mara Teodora AMR 8 saptamani !! poze |
da Laura , ea e, Raluci_b ... scrisesem putin mai sus probabil am postat amandoua odata si nu ai apucat sa te uiti ...
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Lumi_Richard spune:
Ancutza,cum sa nu? La dr Catalin Mihaila, la Omini. De ce,vii in Iasi sa nasti?
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 ANCUTZA nu vrei sa fii translatorul meu? Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei Burtica Bebica din Burtica www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. Avortul Este o Crima !!!! AMR 8 SAPTAMANI SI VOI SI DE 2 ORI MAMICA!!! |
ba da, cu placere dar cine ma plateste Monis sau tu ?
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
katy, te ajut si eu la traducere...spre ex noua semnaturica'' si voi fi de doua ori mamica'' in loc de ''si voi si de doua ori..''
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
monis5 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro ba da, cu placere dar cine ma plateste Monis sau tu ? |
Eu?!?! loool
monis 33
acum si cu poze noi
Katyuscha21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
ba da, cu placere dar cine ma plateste Monis sau tu ? Anca 32+ Daria POZE AMR 8 SAPTAMANI !!! |
te platesc eu numai sa stiu ca fetele ma inteleg ce vreau sa zic
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI SI DE 2 ORI MAMICA!!!
RamonaCopot spune:
Monis...toate numele alea le-ai luat de pe gmail, sau yahoo? Ca eu in gmail nu le gasesc, in afara de madalina aceea . Oare iara tre sa-mi pun ochelarii??
Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !
krelia spune:
eu as propune sa ne abtinem de la a mai spune nume intregi (daca ele sunt scrise pe contul comun si....pana una alta privat!!)
poate fetele au ales sa le scrie acolo, dar nu sunt dispuse ca noi sa le expunem pe un forum public...
si as mai propune sa nu facem public nici linkul cu pozele noastre....asa cum am vazut ca sunt unele fete care il au la semnatura.....pt ca altfel isi pierde principala functie...aceea de privat!!
daca vrem sa fim vazute...o putem face in conturi separate..parerea mea!
sper ca am scris destul de corect gramatical si ca sunt inteleasa pe de-a-ntregul...
krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui laurairina13 katy, te ajut si eu la traducere...spre ex noua semnaturica'' si voi fi de doua ori mamica'' in loc de ''si voi si de doua ori..'' Laura, 32+ Mara Teodora AMR 8 saptamani !! poze |
pa nu-s moldoveanca in loc de "fi" am pus "si"
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 pa nu-s moldoveanca in loc de "fi" am pus "si" |
moldoveanca, ca e de a mea, deh, acu m-am vazut dobrogeanca, da nu imi uit originile
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze