Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Oare ce vrei tu sa spui? ca mereu ma intreb... dar asta e chiar tare monis 33 acum si cu poze noi |
Monis probabil si-au notat numele si au omis sa treaca si userul cu care intra pe DC si dupa care noi le recunoastem pe fete, de ex Raluci_b si-a scris frumos Raluca Rizolu si in paranteza userul...
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Lumi_Richard spune:
RamonaC,e super ca ne place doctorul,dar,ca sa nu fie totul perfect...guess what? Tb sa am grija sa nu iasa bebeloaia pe 7,8,9 Nov( de fapt cred ca de pe 6 pe 10) ca doc-ul pleaca in Egipt,la o conferinta
Sa stiti ca v-am citit pana acum,chiar daca am luat pauza la scris si am vazut fete noi,ceea ce ma bucura nespus,dar nu le-am mai vazut pe Cristinam si Avalon....
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
DORIS_71 spune:
Andrecluj La multi ani si BB sanatos si la termen!
Eu am ramas fara net de ieri seara, acum am dat o fuga la o prietena si nu stiu daca am sa am timp sa citesc din urma.
Doris 30+ Matteo ......
poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Monis,imi pare rau ca ai avut probleme...cum te mai simti? Sa stai cumintica,sa nu-l superi pe Santiago,inteles? Asa,fetele, luati notite ca nu stim cine urmeaza! Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Pai stau, stau, dar argint viu cum sunt... tot mai misun pe aici... insa planul meu e sa ma gandesc cu fetele cum sa colorez lista cu viitori piticuti, nu sa ma cocotz repede in ea
monis 33
acum si cu poze noi
laurairina13 spune:
mai fetele da mie toate numele imi sunt cunoscute, mai putin madalina-bella, si raluca rizolu(-poate o fi raluci-b??).
Asta pe Gmail, pe yahoo nu am avut bunavointa sa intru
mda..intre timp, din senin au mai aparut vreo 4-5 adrese de mail, care nu imi suna cunoscute..
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
Katyuscha21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Monis probabil si-au notat numele si au omis sa treaca si userul cu care intra pe DC si dupa care noi le recunoastem pe fete, de ex Raluci_b si-a scris frumos Raluca Rizolu si in paranteza userul... Anca 32+ Daria POZE AMR 8 SAPTAMANI !!! |
ma bucur ca cineva ma intelege si pe mine
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI SI DE 2 ORI MAMICA!!!
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard RamonaC,e super ca ne place doctorul,dar,ca sa nu fie totul perfect...guess what? Tb sa am grija sa nu iasa bebeloaia pe 7,8,9 Nov( de fapt cred ca de pe 6 pe 10) ca doc-ul pleaca in Egipt,la o conferinta Sa stiti ca v-am citit pana acum,chiar daca am luat pauza la scris si am vazut fete noi,ceea ce ma bucura nespus,dar nu le-am mai vazut pe Cristinam si Avalon.... Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Lumiauzi ce idee imi trasni mie... Daca Alexa ta nu iese pana pe 5 nov.... din 5 pana in 10 te pui in pat cu fundu in sus si cu picioarele pe pereti. Si in pozitia asta e imposibil sa iasa Daca e nevoie bagam si un dop sa mai stea acolo pana vine nenea dr.
Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !
Katyuscha21 spune:
ANCUTZA nu vrei sa fii translatorul meu?
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI SI DE 2 ORI MAMICA!!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard RamonaC,e super ca ne place doctorul,dar,ca sa nu fie totul perfect...guess what? Tb sa am grija sa nu iasa bebeloaia pe 7,8,9 Nov( de fapt cred ca de pe 6 pe 10) ca doc-ul pleaca in Egipt,la o conferinta Sa stiti ca v-am citit pana acum,chiar daca am luat pauza la scris si am vazut fete noi,ceea ce ma bucura nespus,dar nu le-am mai vazut pe Cristinam si Avalon.... Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Lumi pot sa te intreb la ce doctor esti in Iasi?
... si am eu o presimtire ca bebelina ta va veni la timpul potrivit
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Lumi_Richard spune:
RamoC,esti super tare, beton ideea...si cea cu dopul imi place....auzi,Monis,valabil si pt tine!
Katyusha,stai linistita,te intelegem si pe tine. Trbuiesti `descifrata` putin,ce-i drept, dar tot intelegem.
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise