Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)
Raspunsuri - Pagina 12
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalinuza Sa va povestesc o chestie despre LUCA. Sta el pe oala, face kk, se ridica taica-su, il sterge si duce oala la baie ca eu gateam. Si incepe scandalul, da' plans din ala serios nu gluma. Toata lumea incepe sa-l intrebe: ce-i? ce ti s-a-ntamplat? " Pai...nu mi-am vazut kk! Il vreau pe kk meu.......kk meu.....Mi-e dor de kk meu........" mai si tine-o tot asa. Acu', ce sa mai facem? Kk era in wc cu apa trasa. Noroc ca mi-a venit o idee salvatoare: zic-nu vrei sa ti-l deseneze tata? ca el l-a vazut bine si stie cum era? In final a acceptat ideea si a trebuit sotul meu sa-i deseneze cei 3 kk pe care-i facuse cu coloratia de rigoare, bine-nteles. Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009POZE |

super tare Luca....asta asa sa stim ce ne asteapta si pe noi mai incolo...Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| citat din mesajul lui cris_82 Nu-mi vine sa cred ce uitam ![]() am iarasi puisori de pestimami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg |

tare pestii tai!!!!!!!!!!
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| citat din mesajul lui anaela buna seara fetelor, multumim mult pt urari, la botez a fost superb, toata lumea s-a simtit bine si s-a dansat pe masura, mancare buna si un tort demential.Darius ( scrisesem bebe dar acum ii putem spune pe nume) a fost super cumintel fiind asistat de Bianca bineinteles, le-a facut fotograful niste poze impreuna si abia astep sa ni le aduca, desi dureaza cam 2 sapt cu montajul pozelor si dvd-urile. Nu mai tin minte sigur cine intreba de Bianca dar parca Maria si cu Ramona, a fost mai bine zilele astea, analizele la sange si la digestie i-au iesit ok, mai are bacteriologia parca sa se duca maine sa o ia. Astept sa descarce Dana pozele facute de ei la botez si la mir si le incarc pe picassa in seara asta. Pupicei la toata lumea si La multi ani sarbatoritilor, in special tizului fiului meu Darius cu scuzele de rigoare pt intarziere. La multi ani Andreea bebe de Otiliap. Darius Stefan ( 29 iunie 2009)http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Mare2009?feat=directlink |
Felicitari pentru botez

si ne bucuram ca si Dana s Bubu sunt bine un
pentru fiecareMamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
si acuma sa-mi laud si eu Cheliosul mic
....va scriam aseara ca au adormit amandoi (si sotul si fiul) pe la ora 19,30 si am tot asteptat pana la ora 23 doar-doar se trezesc ...nici gand 
....l-am trezit eu pe Radu la ora 23,30 sa-l schimb si sa-i dau sa pape, apoi s-a mai trezit la 4, la 6 si acuma dimineata la ora 10,30...deci mi-a dormit 15 ore....sa nu imi vina sa cred....de cand ne-am intors in China doarme cam pana pe la 10-11 dimineata, dar seara cam dupa ora 22 il culcam....
clodyac spune:
doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu am dormit o ora legat azi noapte ajung la nebuni

nu stiu ce are copilul asta de nu doarme

nu mai pot 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
MADA77 spune:
Neata!Raportam o noapte agitata,cu multe gazeee...of,of..cum ii opresc picaturile probiotics,cum incepe.O fii in regula??Plus ca a inceput sa tuseasca
.
Clody,imi pare rau.Nu doarme in nici un fel??Nici in brate,nici in pat langa tine??OF..
Va doresc o zi bunaaaaaaaa!
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
clodyac spune:
mada77 aseara nu mi-a dormit nici in pat 
a atipit asa intre supturi iepureste se trezea sa manance la 2 ore si iar somn iepureste pana dimineata asa am dus-o ma ustura ochii de somn

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
anda_magda spune:
neata fetelor!
clody ia incearca tu sa bei azi vreo 2 l de ceai de chimen, poti sa-l combini si cu anason si fenicul pt lactatie.
dar cum facea micutul? arata ca si cum l-ar durea burtica? daca crezi ca nu-l durea burtica incearca sa bei ceai de tei.
oare il manaca gingiutele?
si clara doarme prost de vreo sapt. incepe si se fataie de pe-o parte pe alta si nu vrea nici san, nici nimic. atunci tre sa ma ridic, sa o tin eventual sa ragaie, pozitie care favorizeaza si basinutele - am obsevat eu; si dupa aceea o tin in brate cu suzi in gurita. azi o sa incerc sa bea si eu niste ceai de chimen.... da e cam scarbos, nu prea-mi place....
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png
Relusha spune:
| citat din mesajul lui clodyac doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu am dormit o ora legat azi noapte ajung la nebuni ![]() ![]() ![]() nu stiu ce are copilul asta de nu doarme![]() ![]() nu mai pot ![]() ![]() mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andreiwww.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
imi pare rau sa aud ca nu ai dormit, incearca azi cand doarme Razvan sa dormi si tu... incearca totusi cu ceai de tei, poate se schimba ceva 
Relusha spune:
| citat din mesajul lui MADA77 Neata!Raportam o noapte agitata,cu multe gazeee...of,of..cum ii opresc picaturile probiotics,cum incepe.O fii in regula??Plus ca a inceput sa tuseasca ![]() .Clody,imi pare rau.Nu doarme in nici un fel??Nici in brate,nici in pat langa tine??OF.. Va doresc o zi bunaaaaaaaa! http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie# MAMA de bebe IANIS EDUARD |
si Radu face basinutze la greu, mai ales noaptea....dupa ce papa si adoarme cu biberonul in gurita nu il mai pun la raga ca oricum nu mai ragaie ca el doarme la mine pe umar si atunci trage basinutze

LUCA - 02.01.2007 si 
Miruna(29 mai) 

Darius Stefan ( 29 iunie 2009)