Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gabi............felicitari pentru o tititza asa grasuna si cumintica..asteptam pozici cu voi

madalinutza................pupam una bucata baiat mucios sa se faca bine Ce tare e fostpai si voi daca v-ati grabit sa aruncati kk-ita baiatului...cel putin l-a inveselit desenul pe care i l-a facut sotul?

carla.................lasa-ne si pe noi sa ne simtim bine..uite asa ne amagim si uitam de zilele teroriste

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anga magda................sunt tare curioasa cum o fi la gust

Nu-mi vine sa cred ce uitam am iarasi puisori de pesti...cred ca la mine in acvariu am cei mai cotzaitori pesti care mi-a fost dat sa vad

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

foarte tari pestii tai cris

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Nu-mi vine sa cred ce uitam am iarasi puisori de pesti...cred ca la mine in acvariu am cei mai cotzaitori pesti care mi-a fost dat sa vad

mami de Miruna(29 mai)

sa iti traiasca pestisorii! Ce fel de pesti sunt?
Noi am dat acvariul cand l-am nascut pe Tudor pentru ca nu aveam unde sa il mai tinem, camera acvariului devenind camera baiarului ...

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

Sa va povestesc o chestie despre LUCA. Sta el pe oala, face kk, se ridica taica-su, il sterge si duce oala la baie ca eu gateam. Si incepe scandalul, da' plans din ala serios nu gluma. Toata lumea incepe sa-l intrebe: ce-i? ce ti s-a-ntamplat? " Pai...nu mi-am vazut kk! Il vreau pe kk meu.......kk meu.....Mi-e dor de kk meu........" mai si tine-o tot asa. Acu', ce sa mai facem? Kk era in wc cu apa trasa. Noroc ca mi-a venit o idee salvatoare: zic-nu vrei sa ti-l deseneze tata? ca el l-a vazut bine si stie cum era? In final a acceptat ideea si a trebuit sotul meu sa-i deseneze cei 3 kk pe care-i facuse cu coloratia de rigoare, bine-nteles.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

nu-mi vine sa cred! pupacim baiatul istet
cred ca si tati e talentat la desen

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

buna seara fetelor,

multumim mult pt urari, la botez a fost superb, toata lumea s-a simtit bine si s-a dansat pe masura, mancare buna si un tort demential.Darius ( scrisesem bebe dar acum ii putem spune pe nume) a fost super cumintel fiind asistat de Bianca bineinteles, le-a facut fotograful niste poze impreuna si abia astep sa ni le aduca, desi dureaza cam 2 sapt cu montajul pozelor si dvd-urile.
Nu mai tin minte sigur cine intreba de Bianca dar parca Maria si cu Ramona, a fost mai bine zilele astea, analizele la sange si la digestie i-au iesit ok, mai are bacteriologia parca sa se duca maine sa o ia.
Astept sa descarce Dana pozele facute de ei la botez si la mir si le incarc pe picassa in seara asta.
Pupicei la toata lumea si La multi ani sarbatoritilor, in special tizului fiului meu Darius cu scuzele de rigoare pt intarziere.
La multi ani Andreea bebe de Otiliap.

Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Mare2009?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Relusha..si tu ai PM!
Gabi..felicitari Biancai pt greutate si cm!Te mai asteptam pe la noi!
Marcela...mor de ras...super tare puiul tau!
Anda..asteptam maine impresiile!Nu imi pot imagina ce gust ar putea sa aiba!
Anaela..multumim pt urari!Da,eu intrebasem de Bubu si Dana!Ma bucur sa aud vesti bune..sper sa fie totul ok in continuare!Super ca v-ati distrat la botez si asteptam pozele!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Nu-mi vine sa cred....s-a sters mesajul...
REIAU
Va salut si va doresc o noapte linistita!!
Citit tot din urma,vizionat poze,care de care mai dragute.Nu nominalizez acum..dar sper sa va prind la cotitura(adica sa scriu in timp util,cand apareti).Tin sa va multumesc si pentru raspunsuri.
Diversificarea-desi bebe papa lapte praf-daca totul e in regula(greutate,kk,apetit)o voi incepe dupa 6 luni.
Scoica-tine pana la 13 kg(avem in jur de 7),se aseaza cu spatele la directia de mers.Pastram buretele pentru capusor,scos buretele pentru spate.
Decalotarea-nici aici nu se recomanda.Spalam si tinem aproape
Sfaturi -primim de la rude,dar nu prea aplicam.Cu vecinii mai bem cate o cafea..iar pe ceilalti ..nu ne descurcam prea bine cu limba ceha..Avantaj noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Cris,numai de pozne te tii!!Ce te faci cu atat de multi pesti pana la urma?Vizionat film cu beblusha certareata si draguta.
Relusha,sa va fie de bine botezul.Votez alaturi de CRIS pentru poze cu voi.A..sa nu uit,felicitari pentru prima tunsoare.Al nostru e chelios tare,desi in facultate taica-su purta coada.Intrebare-ce apa plata ati folosit in Romania?
Clody,dar curajoasa esti sa faci eclere!La noi sunt bune tare prajiturile de la cofetarie si in cel mai fericit caz,niste clatite.
Ertina,fain de voi acolo la ATENA,cu papa bun si oameni draguti.M-am indragostit de Grecia de la prima vizita...acu vreo 7 ani..si mi-e asa de dorrrr..Pupam pitica draguta cu nume predestinat si parintii din dotare.
DICIIII,super familie..SA INTELEGEM CA POVESTEA VA CONTINUA SI VA AJUNGE LA CLASICA POVESTE -CAPRA CU 3 IEZI??
MARCELA,bine ai veni la noi.Ai doi flacai pe cinste.MULTA SANATATE!!Sa se termine si pentru voi perioada asta mai proasta!
Alic,bun venit si de la noi.Votat!!
ANDAAAAAAAAAA,io dau divort de tine!!Cum asa,atata papa buna??Nu se mai poate..Si io sunt curioasa ce iese maine.
CARLAAAA,esti acida??SAU DOAR REALISTA?Stim ca e asa cum spui.of,of.N-ati avut botezul azi?
Anaela,sa va fie de bine botezul.Ma bucur si eu sa aud vesti despre BUBU.Speram sa fie totul bine.
MARIA,sa va traiasca buburuza.LA MULTI ANI!!Parca ieri era dimineata..si tu veneai dupa o noapte de contractii..si dupa ai nascut..ce emotii am avut..OF,OF

Gata fug,ca maraie flacaul.Va pup si va doresc o saptamana minunata!!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Andreea, bebe de Strunfita

LA MULTI ANI!!!!! sa cresti mare, sanatoasa si cuminte

...atat la trezirea asta merg sa mai dorm si eu langa Radu

Nu ma lasa sufletul sa nu dau si multa sa se ajunga

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput