Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda
si clara doarme prost de vreo sapt. incepe si se fataie de pe-o parte pe alta si nu vrea nici san, nici nimic. atunci tre sa ma ridic, sa o tin eventual sa ragaie, pozitie care favorizeaza si basinutele - am obsevat eu; si dupa aceea o tin in brate cu suzi in gurita. azi o sa incerc sa bea si eu niste ceai de chimen.... da e cam scarbos, nu prea-mi place....

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

anda_magda, poate ii ies dintisorii bebe Clara sa doarma mai bine la noapte....

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Neata fetele!

dau o cafea aromata si gustoasa

clody, poate il doare ceva; saraca de tine; cheama pe cineva la tine astazi sa stea cu el sa poti dormi si tu un pic

anda si la tine pupici pentru oboseala

relusha, nici a mea care e o somnoroasa prin excelenta nu doarme asa bine; felicitari

am citit doar ultima pagina, caci aseara am ajuns de la parinti si am de recuperat, iar acum trebuie sa ma pregatesc sa merg la facultate ca vreau sa imi iau cateva ore, doua zile pe saptamana cate 4 ore pe zi, dar astept sa se trezeasca printesa.

Acum dimineata o duc la tati la servici sa stea o ora cat am eu treaba, iar in timpul anului va sta cu Radu cat merg eu la ore.Cand m-au sunat de la facultate nu am ezitat o clipa si am zis imediat ca vreau orea, caci asa ma mai deconectez si eu un pic si il invat si pe tati sa stea cu ea

incerc sa recuperez pana se trezeste mandra

va pup, o zi frumoasa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

inainte sa citesc LA MULTI ANI lui Darius si sarbatoritilor de ieri

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

si astazi LA MULTI ANI bebe Andreea de strunfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

bebelusha ANDREEAde strunfita!!Speram cu sunteti bine si nu e racita cea mica.
lauraa,felicitari!E super!!Multa bafta!!N-am apucat sa-ti spun ca am aplicat tips-ul cu prosopelul sub brate..si asa l-am ajutat pe junior si a inceput sa-i placa pe burtica.Atat de mult,incat plangee cand il intorc.Oare cat e bine sa stea,in medie?

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

ANDA,pupam printesa mica!Spor la ceai!
Relusha,felicitari pentru juniorul cuminte!Sa va tina multtttttt timp de acum incolo!
Clody,poate reusesti sa te odihnesti cumva.

FETELOR,unde sunteti??

Bebe IANIS motaie.I-am scos o multime de muci.Tuseste putin.Am vorbit cu medicul si mi-a spus sa-i urmaresc temperatura in primul rand.Doar atat?Sper sa nu fii racit.

Sa aveti o zi linsitita!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

relusha, nici a mea care e o somnoroasa prin excelenta nu doarme asa bine; felicitari

am citit doar ultima pagina, caci aseara am ajuns de la parinti si am de recuperat, iar acum trebuie sa ma pregatesc sa merg la facultate ca vreau sa imi iau cateva ore, doua zile pe saptamana cate 4 ore pe zi, dar astept sa se trezeasca printesa.

Acum dimineata o duc la tati la servici sa stea o ora cat am eu treaba, iar in timpul anului va sta cu Radu cat merg eu la ore.Cand m-au sunat de la facultate nu am ezitat o clipa si am zis imediat ca vreau orea, caci asa ma mai deconectez si eu un pic si il invat si pe tati sa stea cu ea

incerc sa recuperez pana se trezeste mandra

va pup, o zi frumoasa

multumim frumos ... asta a fost azi-noapte, ca nu e tot timpul asa, dar nu ma plang, am un copil foarte cuminte, in comparatie cu ce povestiti voi aici

ma bucur ca iti iei niste ore la facultate... asa cum spui tu, mai iesi din rutina un pic....si il pui si pe tatic in tema cu micuta printesa....al nostru tatic..... daca plange vine imediat si ma intreaba de ce plange? si de fiecar data ii spun "pai intreaba-l ca cu mine nu vorbeste".... oricum el ma ajuta mult cu mancare sambata si duminica el gateste...asa ca 3-4 zile pe saptamana am mancare facuta de tati....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MADA77
Relusha,felicitari pentru juniorul cuminte!Sa va tina multtttttt timp de acum incolo!

MAMA de bebe IANIS EDUARD

multumim frumos

si inca un pentru Ianis sa nu raceasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata fetelor. Am ajuns si noi aseara acasa. Sara a fost un cosmar pe drum, nu stiu ce nu i-a placut. Nu a vrut sa stea in scaun, la un moment dat am luat-o din el pentru ca nu se mai oprea din plans si am tinut-o in brate, contrar principiilor mele. Si cand am pus-o din nou in scaun... a inceput din nou spectacolul, care a durat 45 de minute, pana am oprit masina. Si noaptea a continuat, s-a trezit si la 2 si la 3 si la 5.40... Ma rog, nu stiu de la ce i s-a tras.

La multi ani sarbatoritilor nostri!
Marcela, foarte haioasa treaba cu kkcelul.
Lauraa, succes! Mi se pare super sa incepi o activitate.
Cris, dragalasa tare mititica.
Carla, cum stai cu pregatirile pt botez?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Relusha, Laurraa, Mada, Ioana, multumim mult Nici nu imi vine sa cred ca au trecu deja 4 luni, ce mai, avem copii mari deja.
Mada, nu e racita copila, are ea ceva mai multi muci decat de obicei dimineata, probabil ca e vremea un pic mai rece de vina. Sanatate multa voua, ca vad ca aveti mucuti multi

Ioana, ce nasol drum, poate a fost doar o faza trecatoare.

Clody, imi pare rau ca n-ai reusit sa dormi. Nu vrea nici pe burta la tine? Eu asa adorm lemn si doarme si fata super bine.

Relusha, ce noapte faina ati avut! Noi am prins maxim 13 ore o data, in rest ne invartim pe la 11-12 ore.

Sa nu uit, La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de ieri! la toti!

Anda, ma enervezi Eu inca sunt la regim, adica nu lactate, nu cafea, nu prea multe fructe...

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput