Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut
Azi am fost de dimineata in parcul din Grigorescu. n-am vazut pe nimeni din zona, din pacate. e drept ca ne-am dus destul de devreme si erau putini copii in parc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Anca, chiar iti sta tere bine cu bebe mic in brate...ai putea sa te gindesti serios la asta. . noi avem doar termometru clasic, cu mercur.

Ani, nu mai tin monti demult. din pacate. va trebui sa fac ceva, ca mai e de dat jos....bravo pentru ca te-ai apucat de sport!

Ma duc sa intind ultima tura de haine de la spalat. si sa pregatesc ceva de papa, ca imediat vin baietii din parc.
incerc si sa pun ceva poze noi, insa nu-mi merge webshot-ul...nu stiu ce are...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Soanso, da, iti sta bine cu bb mic! Lucrezi prin zona imediat apropiata? Te prind eu pina la urma
I-am dat nurofen, ca a facut febra 38,5 si crestea. Si occilococinum si vitamina C, din care ar minca o cutie intreaga!

Adriana, nu credeam ca ... chiar asa va fi, adica atit de repede sa prinda raceala. Poate l=am ajutat si noi, avea vineri nasul infundat, dar fara muci, fara temperatura... si ne-am dus simbata dimineata la Aquina, la piscina. Era ok apa, dar poate l-am ajutat putin

Acum P doarme, de la 7. Era sa adoarma pe olita. Somnul de amiaz si l-a facut la 12 si a dormit numai o ora, sper sa doarma pina dimineata!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-sanatate multa, poate scapati doar cu un pic de mucuti si putina temperatura.38,5 luati?ca mai trebe scazuti 0,5 in fundic.si atunci e 38 doar.sanatate multa va doresc!eu zic ca si daca nu-l duceati la aquina, daca era in el, tot iesea raceala, nu te gandi la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, i-am dat ca atunci incepea sa urce. Acum seara la git avea 39.2, i-am pus paracetamol, ca nu trecusera 6 ore de cind ii dadusem nurofen.
Timeea cum e? A mai facut febra de cind ai spus saptamina asta?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Noi am cam absentat pe forum la scris dar va citesc de cate ori am ocazia.
In primul rand vreau sa urez bun venit CArlei si o sarcina usoara!!!
La multi ani sotului lui Ani si scuze de intarziere!!!
Elenuta bine ai venit acasa si Iulia este superba!!toate trec cand iti tii bijuteria in brate!

Noi azi ne-am petrecut marea majoritate a zilei in parcul mare,unde au venit cateva educatoare de la cresa-gradi Heidi si au amenajat un loc de joaca pt copii de diferite varste!Eric s-a acomodat foarte rapid si asa de mult i-a placut,s-a jucat cu malai,a pus macaroane si fasole in sticle iar sper sfarsit si-a demonstrat si talentele de mic picasso.Tare ma bate gandul sa il dau la cresa doar pt a socializa cu alti copii si sa invete diferite lucruri !M-am uitat la preturile acestei crese dar mie una mi se par destul de piperate,asa ca optam pt una de stat sau cel putin una mai rezonabila.Pretul cresei Heidi la programul de laora 8 pana la ora 13 este de 590 lei plus 11 lei pe zi masa.Daca puteti sa imi recomandati una mai rezonabila si daca stiti si in Marasti ar fi super bine!
Va pup si va doresc o noapte linistita!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

In sfarsit va dau si eu buna dimineata si va servesc cu
Bine ai venit acasa Elenuta, si felicitari inca o data, bine ca sunteti sanatoase amandoua, sper sa-ti treaca repede amintirile dureroase despre nastere, mai vrei si bebe 3, nu?
Carla, bine ai venit printre noi
Am citit cu cateva pagini in urma ca discutati de restaurante si mi-am dat seama de cat timp nu am mai fost in altceva decat fast food. Preferatul meu era Matei Corvin. Sper sa vina ai mei in vizita in weekend sa am cu cine-l lasa pe Andrei, ca tare mi s-a facut pofta
Ioana, sanatate multa lui Patrik
Adriana, felicitari pentru examen
Si nu in ultimul rand felicitariri tuturor mamicilor care isi duc piticii la cresa, si felicitari micutilor cuminti.
Noi am fost ieri la meci la CFR, eu si Andrei, l-a incantat atmosfera dar nu prea il interesa jocul, asa ca nu am stat decat juma de ora. Oricum a fost distractiv, o sa mai mergem
Eu sunt de acord cu intalnirea in 28, si locul propus de Ada, daca va fi deschis
Si vrem si la bazinul de bebei, sa ne anuntati cand mergeti, intre timp eu ma ocup de calitatea apei
No, mai scriu mai tarziu azi, fug la dus, va pup si va doresc o zi minunata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!!!

Buna tare fiindca pe Disney Channel e Clubul lui Mickey Mouse! Fericire totala!!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Nico, multumin de cafea, chiar dor mi-era de tine!

Adriana, si noi sintem fanii clubului Disney! Despre termometru, multumesc, am avut si unul din ala, si tot nu era ok cu tot schimbatul bateriei!

Elena, foarte, foarte frumoasa Iulia ta! O grasunica dulce si extraordinar de expresiva, cred ca va frange multe inimi…Mi se pare mie sau seamana cu mami? Bine ca ati ajuns acasa, acolo e mult mai usor sa intrati in ritm si sa lasati in urma amintirile urate! mare pacat ca se intampla asa in spitalele din Romania. Si astea mai sint si clinici renumite!

Meli, imi pare rau de raceala lui piti!

Ioana, da, de-aia intrebam, ca si noi sintem cu muci si vineri seara a avut un episod de febra, de-atunci insa, febra nu, dar e clar ca a agatat iar ceva! Mergem azi iar la dr. mai rau e ca ma doare si pe mine gatul si azi noapte nu prea mi-a fost bine! Vezi, asta era cosmarul meu!Situatia mea e cu atat mai dificila, cu cat insarcinata fiind, nu am voie sa iau mai nimic. Sa vedem cum va fi, dar pe mine bolile ma termina nervos!

Anca, Omron avem si noi aerosoli, cu termometrele astea digitale nu prea ma impac eu, cu alea cu mercur aveam o siguranta….acum am tot incercat din astea la 10Ron si tot aiurea indica, am luat unul cu vreo 50 Ron si parca e mai aproape de realitate, e ultrarapid cica, 8 sec dureaza, ce sa zic…sa vedem. Sa stii ca iti sta bine cu bbe in brate, hai daca tot faceti mutarea, mai faceti o minune mica!

Ada, Katia, suna bine terasa aceea, si mie mi-e si aproape de serviciu, va este ok la 18.00?In 28?

Lily, nu se vorbeste doar in engleza la grupa Baby, Tandarica, inca ei sunt f mici, se introduc treptat notiunile de engleza, la inceput lucruri simple gen saluturi, formule de multumire si treptat vor intra in fond.Oricum, mi se pare mare lucru ca Sara deja saluta in engleza cu atata usurinta! Mare avantaj au copiii astia ca au sansa sa studieze o limba straina asa mici fiind.

Ani, iti urez success cu sportul la domiciliu, la mine, clar nu functioneaza treaba asta. Eu sint genul care ma mobilizez de jena, asa ca daca am abonament la sport, il folosesc, acasa minunea tine f putin, noroc ca nu prea am avut nevoie, abdomene ar fi trebuit dar de alea mi-e cel mai groaza.

Co, ati ajuns cu bine? Cred ca sinteti tare obositi, iepurasul mic ce face?

Andreea, eu am mai zis-o, daca e numai pt socializare, eu nu mi-as da copilul inca la cresa/gradi, in plus socializare mi se pare un cuvant cam greu pt varsta asta, ai sa vezi la gradi, ca de fapt nu prea socializeaza ei, ci fiecare e in treaba lui. Da, perfect de acord, gradinita aduce niste beneficii remarcabile, dar inainte de 2 ani, eu nici nu m-as gandi sa il inscriu, doar pentru motivul acesta!

Deci, pe cat sint de incantata de gradi, pe atat de tare ma deprima imbolnavirile, sa vedem ce vom face si cum vor evolua lucrurile...Maine merg si eu la eco sa vad minunea mica, am visat vineri bebele, era fetita, parea ca e Sara cand era bebe si tot Muresan era ginecologul meu, oricum deja m-am indragostit iremediabil de minunea mica care misuna in burtica toata ziua. Ma impresioneaza Sara cu gesturile ei spontane, il mangaie si saruta pe bebe cu atata dragalasenie.
Va doresc o zi minunata!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.

Cand vreti sa mergeti la bazinul pt copilasi? Ne bate si pe noi gandul, mai ales ca e aproape de noi.

Andree27 si mie mi se par mari preturile la Heidi.
Nu stiu cresa in Marasti, dar probabil exista numai ca nu am auzit eu.
Vazusem in piataAZ ca este ceva cresa in cartierul dintre lacuri (cred ca e destul de aproape de voi).
Si mai este Happy Kids care e in Gheorgheni.Aici cred ca vom merge noi in octombrie la clubul juniorilor.Am fost in iunie de 2 ori pe saptamana si tare mult i-a placut Juliei.
Si eu vroiam sa o dau pe Julia pt socializare si ca sa am timp 3-4 ore pe zi doar pt mine si casa, dar nu am gasit prin Manastur, asa ca am renuntat.Julia e oricum inscrisa la Millenium pt anul viitor incepand cu aprilie.Pana atunci ne socializam cu copilasii in parcuri, iar eu ma descurc printre picaturi.

Ma duc sa-mi trezesc fata ca doarme de la 23
O zi frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput