Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata si de la mine
fetelor daca mergeti in pac dupamasa sa-mi spuneti sa fim prezente si noi si in care parc
Gabriela-pt mine ar fi bine ora 18 dar nu stiu unde e localul,l-a zis Ada dar eu parca nu-s din cluj ca nu mai prea stiu localurile,strazile cum se numesc.....zici ca-s
normal ca dupa atitia ani dusa mai uit
sa vad cum lucreaza mama pe 28
cine incepe listuta?
cu copilasi sau fara e iesirea?
cu termometrul sincer eu doar cu alea cu mercur ma descurcam bine,acum in it nu mai sint deloc toate s-au scos,Giulia mi-a spart vreo 3 si nu am mai gasit,am luat si digital dar nu-mi place,si normal fara nu stiu ce nume si de chicco si tot nu imi place,rezultatul in 5 secunde dar nu e ca da la fel mereu...

de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Gabriela merci de raspuns
Nu stiam cum e la Tandarica. La Millenium cica vorbesc cu ei doar in limba straina aleasa. Nu stiu daca e bine asa, si tot stau si ma gandesc daca am facut alegerea corecta.Vom vedea noi la anul cum va fi.
Multa sanatate Sarei.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

elena, sa-ti traiasca minunea, e tare dragalasa...imi pare rau de experienta traumatizanta, nu stiu de ce eu eram convinsa ca la a doua sarcina merge totul mult mai usor, mai lin, fara pb...dar se pare ca in ultima vreme aud doar de cazuri de genul cum a fost al tau...uffff...in ce societate traim...

revenire usoara! sanatate!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, crese in Marasti doar cea de aici de langa noi, de pe Cojocnei. Dar eu zic ca cea mai apropiata de tine e cea din Gheorgheni, vis-a-vis de Iulius. Si eu am auzit de cresa din cartierul intre Lacuri insa nu stiu tarife. Ieri am primit un fluturas in Polus cu o noua gradinita particulara in Zorilor, tarifele mi s-au parut ceva mai mici, la program lung cu tot cu mese incluse, 600 lei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lilly, cu mare placere! Succes Juliei, o sa vedeti voi cum va fi si va veti adapta din mers!Eu am auzit doar lucruri bune desre Milenium, si Alexandra noastra e tare multumita!

Katia, terasa propusa de Ada e pe strada Clinicilor, intrebi pe oricine de Gine 1, de ex, si acolo in zona e.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Oops, Ioana, vroiam sa te intreb cum ati trecut de prima saptamana de cresa. Mai stiu un copil la cresa aceea si tot asa e dupa 2 zile rosu in gat. Si acum ce faceti cu el?

Ada, esti sigura ca de miercuri ii tine la somn? Pe toti copiii sau doar pe cei care nu mai plang?
Gabi, uff…incepe si Sara? Si eu numar zilele si ma bucur ca au trecut 5 fara pb..Doamne ajuta sa treaca si sapt asta macar!

Elena, am vazut pozele cu micuta si pot sa zic ca e o scumpa si o draguta! sa va bucurati de ea si te asteptam pe al noi cd vei fi in putere.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

CO, mamaruta ta cum e cu bolile?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nu e nimeni in zona? (tot dau refresh si nimic)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

si eu la fel,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Gabriela-stiu unde e clinicilor dar nu stiu cam de unde e terasa,daca zici ca e linga spital o gasesc eu numai ca nu stiam cam unde pe clinicilor,si tot nu i-am retinut numele
cinva ffff demult cind s-a deschis more am lucrat acolo o perioada
o zi buna va doresc

de

Mergi la inceput