Gravidutze si mamici de Cluj -134-
Raspunsuri - Pagina 5

puisorul spune:
Haideti la decofeinizata.
Elenuta, cum a dormit Iulia? Tot cumintica ?
Anca, tu ai renuntat la monti? Mai hai la o poveste si dincolo
M-am trezit deja de o ora si mi-am facut exercitiile de tae bo. Sa vedem cat ma tine ca deocamdata e a doua oara. Merg sa fac un dus, sa strang un pic din casa si apoi mergem la un gratar cu niste prieteni. si sa aveti o duminica superba
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

adab spune:
neatza fetelor....si o duminica frumoasa va doresc!!
Elenutza...am vizionat pozele....e o scumpete Iulia .....m-am emoptionat pana la lacrimi...sunt clipe unice in viatza cand iti tzii pruncul prima data in bratze si asa cum spuneau fetele, vei vedea ca incet vei trece peste amintirile neplacute ale nasterii. Ce ma bucur ca e si cuminte , doarme si papa bine Iulia. Asa poti sa-ti revii. Dar ce au spus dr.? Care ar fi motivul amortzelii? Ceva vitamine iei?

katiapam spune:
Puisorul-hai ca am venit la cafea
duminica frumoasasi distractie placuta la gratare
Elenuta-ma bucur ca ne-ai prezentat-o pe Iulia
ai sa vezi ca cu timpul iti recapeti fortele si trauma prin care ai trecut cu timpul nu te vei mai gindi,acum e normal sa fie asa prezenta si sa te gindesti ca inca suferi
bine ca ai o fetita sanatoasa
se vede in poze cum se uita Dragos curios la ea
sinteti o familie frumoasa
atunci intilnirea e pe vineri 28? va intrb sa stiu cum lucreaza mama in acea zi,eu sint si dupa programul ei
o duminica frumoasa la toate

Ioana13 spune:
Elenuta, e tare frumoasa Iulia!!! Vei uita detaliile nasterii si la mine a durat muult, dar nici nu mai stiu cit de tare a durut.
Si mie imi era amortit degetul mare de la mina dreapta, nu puteam srnge pumnul, abia tineam o furculita in mina. A trecut cam intr-o saptamina.
GAbi, de ce intrebi de tremometru? Noi avem de la farmacie cu vreo 10 lei, no name.
Noi dupa 3 zile de cresa... avem azi febra si muci. Febra inca e mica, 37.8 in fundic... sa vedem cum evoluam
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

soanso spune:
neata, bem cafeluta si porma "evadam" la cabana la un gratar.
aseara am fost la sala sporturilor la september fest,pb mai este si azi.
Gaby,eu am omron ,e foarte bun il am de vreo cativa ani si nu a tb sa-i schimb bateria, am inteles ca tot de la astia sunt bune si aparatele pt aerosoli.
ce ziceti fetelor imi sta bine cu bb mic in brate??
ce scumpica este Iulia si ce cuminteee?
Ioana,sanatate ,ce-i dai pt raceala?
am auzit ca s-a scumpit nurofenul dublu!

mami_alexia spune:
Neatza!
Ioana, multa sanatate lui Patrick.(3 zile a durat minunea si la noi acum un an)
Anca, sa stii ca iti sta bine cu bebe mic, nu va ganditi la chestia asta?
MAMI(Adriana) &

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!

Lilly79 spune:
Elena bine-ai revenit acasa. Ma bucur ca Iulia e papacioasa si te lasa sa te odihnesti.Trauma de la nastere o vei uita cu siguranta.Cel mai important e ca sunteti amandoua sanatoase.
Am vazut si pozele, si e o frumoasa si o grasuta.
adab e interesanta ideea cu bazinul de inot pt copilasi.E o idee de activitate pt zilele ploioase si reci ce vor veni.
katiapam cred ca 28 e luni
Pt cele care aveti copilasii la Tandarica: se vorbeste doar in engleza, sau au doar anumite perioade cand vorbesc in engleza? Merci mult
O seara frumoasa.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

kitzy spune:
Of, eu vineri nu pot ca sambata am musafiri, imi serbez ziua mai repede daca tot e in concediu Alin si ma mai ajuta prin casa vineri si sambata. Nu se poate in alta zi?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)