Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Ce fain a fost azi...am fost cu stefan in parc o gramada de vreme, de dimineata am fost la cumparaturi cu tati si in vizita la bunici.
acum a papat de cina si avem "vizionare" la desene animate pina la somnic.

sint si eu de acord cu intilnirea. eu lucrez pina la 17.30. apoi as putea veni in orice zi din saptamina, dar fara stefan. pe el il scoate tati de la cresa si au programul lor. stabiliti voi cind si unde si ne vedem. abia astept.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, al nostru e NUBECA, uite www.onestop.ro/produs-termometru-digital-nubeca-dt801--pid14598" target="_blank">aici

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

poate sa fie in 28 la ce ora vreti? poate pe terasa pe care a propus-o Ada?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

poate sa fie in 28 la ce ora vreti? poate pe terasa pe care a propus-o Ada?

Mie imi convine (in conditiile in care nu-s plecata din Cluj)

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

SALUTARE MAMICI, BURTICI SI PITICI

am ajuns si noi acasuca cu mica printesa Iulia

va multumesc din suflet pt tot sprijunul

am intrat sa va salut si sa va spun ca am avut o experieat fff traumatizanta si cumplita pe care nu o ddoresc nimanui , dar asa e lanoi in Romania, totul a durat 10 minuute si ei m-au lasat 16 ore in chinuri graznice, pana la epuizare,,,,,,,,,offffffff
inca sunt ff marcata , incerc sa nu ma mai gandesc la ce a fost insa nu pot sa imi scot din minte, cu Drgaos a fost fff diferit ccum l-am nascut am spus ca mai fac inca un bebe, dar acum nu mai imi doresc decat sa trec cu bine si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine si sanatoase.

http://picasaweb.google.com/elenus82/BineAiVenitLumeIuliaAnamaria#

am pus si cateva pozici sa o vedeti pe buburuza noastra

imi cer scuze insa eu am rimis sms la oata lume dar se pare multi nu l-su primit

mulumesc pt mesajele si urarile de bine

revin cand voi mai prinde putina forta si voi fi in stare de ceva, inca imi sunt amotite picioarele de la genunchi in jos, ns de ce dar sp sa imi treaca

as avea mute sa va spun dar nu mai pot sta, sper ca sunteti bine cu toti

aaaaaa si inca ceva am mae nooc cu mica mea Iulia ca umai papa si doarme, ineamna ca pot sa imi revin rapid, nopatea doarme cate 7 ore nentrerut ceea ce e fff bie, sper sa fie tot asa

va sarutttttttt si va imbratise cu drag

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna seara

Vin si eu la intalnire dar cred ca fara Stefi pt ca nu sta locului nici o clipa.

Elenuta, e o dulceata Iulia . Acum cel mai important e ca sunteti sanatoase amandoua, ca e cuminte si papacioasa, restul trec si se uita

Meli, imi pare rau pt voi, chiar ca parca tot bolnava a fost Timeea. Nu v-ati gandit sa ii faceti un tratament de stimulare a imunitatii? E clar ca e foarte slabita dupa atatea imbolnaviri.

Gabi, eu nu stiu sa iti indic o marca anume de termometre ca noi avem vreo trei si toate is no name.

Co, Viena va fi urmatorul restaurant pe care il incercam. Sa ne pui poze de la nunta venetiana

Andreea, Adriana, abia astept sa isi dea drumul si mamaruta mea la vorbit sa vedem ce perle va scoate

AncaB, ce zi frumoasa ati avut

Katiapam, noi iesimm mai mult in parcul Babes, dar poate ne vedem la intalnire

Despre Milenium, ce sa zic, arata tare elegant dar mancarea nu mi s-a parut extraordinara. Sau poate suntem noi pretentiosi si comparam orice restaurant cu fostul restaurant Amurg, care este the best of all time in topul restaurantelor ls care am fost.

In dupa-amiaza asta am fost la o petrecere de copilasi undeva in Zorilor si a fost tare fain. Stefi a alergat intr-una si nu prea avea treaba noastra. Mi-a placut foarte tare clubul respectiv si ne gandeam ca poate ii serbam acolo doi anisori la Stefi. Dar pana atunci mai vedem ca mai e timp destul.

Noapte buna si o duminica frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

A fost pana de curent azi si acum merge net-ul groaznic de greu si nu avem nici apa calda(mu stiu ce legatura au una cu alta dar asta e)

Elena, ti-am spus si pe mess, am savurat pozele, Alexia a stat nemiscata uitandu-se, sunteti niste frumosi iar Iulia e absolut superba!

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Bine ati ajuns acasa, fetelor!Iulia este un copilas minunat iar tu o mamica pe masura.Dragos este tare mandru de asa surioara frumoasa - se pare ca vei avea un sprijin de nadejde.
Va sarutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Oricat de grele si cumplite au fost momentele nasterii, dragalasenia si candoarea copilasilor nostri ne fac sa trecem peste toate.Mi-aduc aminte ca am trecut si eu prin momente dificile cand ma rugam necontenit ca Daria sa fie bine si eu sa am puterea s-o vad sanatoasa.Si uite ca au trecut aproape 2 ani de atunci... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, e minunata Iulia ta!!!! Iar tu arati foarte bine. Amintirile astea urite se vor sterge cu timpul, ai sa vezi...la mine a durat chinul 20 de ore, cu tot cu perfuziile pt declansarea travaliului...acum am uitat durerea si oboseala cronica...mai tin minte numai ca a fost f lung si f greu...si clar mai vreau un bebe.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput