Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Meli sanatate multa piticutzei.....cred ca nu va e usor sa tot treceti dintr-o boala in alta. Nu ati facut ceva tratament de imunizare?
La intalnire, daca tu nu poti miercuri si joi, eu nu pot marti...ramane luni sau vineri....sa vedem ce zic restul fetelor. Poate pana vineri se insanatoseste Timeea si poti veni cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADRIANA, IOANA - Felicitari pentru cei mici si pentru repertoriul format.

ADRIANA - Felicitari pentru reusita!Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.Mie mi-a fost putin mai dificil cu master-ul pentru ca aveam servici (sefi nu prea intelegatori), obligatii familiale.Dar am trecut si peste acea etapa pe care mi-as mai dori-o uneori.

In cadrul ISE-ului faci master?

Pot si eu sa ma mandresc cu scumpa mea iubire: canta "La multi ani", "Podul de piatra", un cantec de leagan de-al lui Tudor Gheorghe, "Alunelul"...Poezioarele nu sunt punctul ei forte, dar se descurca cu Un pitic...,Fiecare pui... si O furnica duce-n spate...Cunoaste personajele din "Mica sirena", cativa pitici din "Alba ca zapada" si "Heidi, fetita muntilor".

De 2 zile am constatat ca stie si franturi din rugaciunile pe care i le spun inainte de culcare.Ma topesc de dragul ei si ma surprinde pe zi ce trece, tot mai mult.

KATIAPAM - Poate va intalniti si cu noi in parc.Noi stam pe Ion Mester si mergem de obicei tot in parculetul de langa piata, cel dintre garaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!!!

Andreea, vad ca si Daria are un repertoriu bogat! Tu cand te intorci la serviciu?

Si ca sa nu ne dezicem, mai inainte a plecat tati si Alexia l-a auzit prin somn, s-a trezit si i-a zis sa nu plece fara sa ii dea pup. Si acum e super happy fiindca de azi ruleaza Disney Channel si e cu Mickey Mouse si Winnie POoh, deci tot ce se putea mai bine. POate stiti si desenele Kid vs Cat, de pe fostul Jetix, unde , invariabil, personajul negativ e pisica insa ea imi explica ca nu e adevarat, ca fetita o iubeste pe pisica si ca baietelul face numai obraznicii deci baietelul e cel rau. (logica de 2 ani jumatate)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata poftiti la
Soanso-ne auzim curind,sanatate fetitei,acum si de ne intilnim nu o poti lua daca e racita
vad ca stam multe aproape de piata
Dariandra-si eu merg acolo la parc intre garaje,poate ne-am si vazut cine stie
spuneti-mi voi cam la ce ore mergeti si ne intilnim
Mami-alexia-felicitari Alexiei
pai cum sa nu invete atitea cu asa mamica silitoare?
despre intilnire mai vedem vad ca e pe luni sau vineri ca sa putei acum sa vedem ora si locul

de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

eu din pacate vineri nu voi fi, ma duc inapoi la medicul meu din ungaria care mi-a facut FIV sa vad el ce zice, ca deja aproape nu mai am ciclu...iar luni, e prea devreme pt mine, sunt racita cobza, nu vreau sa o luati careva...pot fi nesimtita?nu ne vedem de luni intr-o saptamana?asta daca si voua vi ok.ca as veni tare-tare si eu, nu v-am vazut de muuuult.

piti a luat si ea, azi s-a trezit cu muci o gramada si tuseste, cum n-a mai tusit, productiv...sper sa fie bine, mi-e groaza deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADRIANA - deocamdata nu ma intorc la servici.Voi lucra acasa si va fi o buna ocazie de a ma ocupa si de Daria (tinand cont ca ajutoare nu avem iar la cresa nu vreau s-o dau).

KATIAPAM - Se poate sa ne fi intalnit.De obicei pe la 10:30 - 11 iesim.Tu ai putea sa ne recunosti din fotografii, eu nu.Dupa masa nu prea ies ca nu am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pai mai Kati tu vi la Cluj si nu-mi spui nimic?
Eu as veni la intalnire mai ales ca pe multe din voi nu va cunosc personal, tot n-am reusit sa ajung la intalniri, dar o sa vin fara Diana din motive de raceala. Numa sa va hotarati unde si cand

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

pai Kitzy cum am mai zis ca eu am scris subtil de o intilnire dar a trecut neobservat
se pare ca intilnirea ori e luni ori e vineri ca sa poata veni fetele
decideti ora si locul si sa incepem listuta
cine o face?

de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Eu zic sa fie 18 sau chiar 19 fiindca mai avem mamici care lucreaza.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

spuneti-mi si mie va rog un tip de termometru digital de doamnne ajuta, ca numai peste rateuri am dat

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput