Gravidutze si mamici de Cluj -134-
Raspunsuri - Pagina 19
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni Adriana-in ce anume iti cauzti de lucru? cam ce ai vrea? |
Domeniul economic, financiar, bancar.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
kitzy spune:
Spuneti-mi va rog si mie pe unde vine rest Taverna, capatul Clinicilor cum se merge spre manastur?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Gabriela77 spune:
Clara, bine ai revenit cu vesti! Mai treci pe aici!
Elena, sper sa se retraga buricutul, ca pt fetite, da, e important! Oricum, la inceput arata mult mai rau!
Adriana, nu te descuraja ca nu cauti de multa vreme. Apeleaza la firmele mari de recrutare din Cluj sa iti ia CV-ul in baza lor de date. Din pacate asta e, definitorie e experienta, desi angajatorii astia nu pricep ca unde sa iti faci experienta daca nu ti se da nicio sansa? 
Asa dor mi-e de Sara...tare tarziu o vad...mi-e groza cum va fi la gradi cu programul lung! Si revenirea dupa o saptamana pauza...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
dariandra spune:
GABI - felicitari pentru cea de-a doua printesa (de fapt sunteti 3 acum) si ca sa citez un prieten de-al nostru cu 2 fetite "nu credeam ca vor face baie vreodata, 3 gagici in cada mea"
.
ELENA - ma bucur tare ca ai laptic si ca bombonica e bine, sanatoasa.In ceea ce priveste cealalta problema nu-i cazul sa-ti faci griji.
CLARA - Felicitari pentru gemenei.Si eu ma gandeam, ca avem antecedente in familie (2 perechi) dintre care una de tripleti.
mami_alexia spune:
Gabi, imi dai si niste exemple de firme de recrutare din Cluj? Ca n-am idee.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
Gabi, si mie mi-e tare greu sa il vad pe S atat de putin intr-o zi.
Uff, ce sa facem..femeile independente care lucreaza.. nici slujbele nu ne permit sa stam la nesfarsit acasa.. eu mi-am promis solemn ca nu voi lucra suplimentar (macar atat, dc tot n0am stat decat 10 luni acasa), oricum nu ne plateste nimeni pt asa ceva, iar copilul meu e cel mai important pe lumea asta.
noi am inceput si programul de somn. e ok. ieri au adormit mai greu puiutii, S nu se mai oprea din palavragit, dar azi am inteles ca i-au culcat mai devreme si a dormit aprox 2 ore. am ales impreuna in seara precedenta pijamaua, plusurile pt nani. de dimineata le-am prezentat impreuna educatoarei, care a intrat in jocul nostru..vaaii, ce pijama frumoasa, i-am aratat animalutele de pe ea..etc.:)
poate ca ar fi indicat sa incepeti mai repede cu somnul, sa nu se obisnuiasca ca sta atat de putin la gradi. eventual da-i exemplu ceilalti copii care dorm acolo (daca sunt), intreab-o si pe ea dc vrea sa faca nani acolo (poate te va surprinde si va accepta usor)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
dariandra spune:
ANCA - Te rog sa ne treci si pe noi pe lista.
Daca e vreme buna venim in mod sigur, daca nu, nu....
mami_alexia spune:
Andreea, faina faza cu baia 
Si noi avem antecedente in familie, cu gemeni, asa ca sper si eu in sinea mea pt viitor![]()
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Andreea, m-ai facut sa rad bine cu replica prietenului tau! Am retinut-o si o sa i-o spun si lui C! Cred ca o va gusta si el!
CE face oprintesa mica?
Adriana, Sales Consulting, Psiho Consulting astea imi vin acum in minte, dar sunt mai multe, da un search pe net sau uita-te si in Piata. E mult mai simplu asa si ei au conexiuni mai bune! MUlt succes iti doresc!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
20 +
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Andreea, m-ai facut sa rad bine cu replica prietenului tau! Am retinut-o si o sa i-o spun si lui C! Cred ca o va gusta si el! Adriana, Sales Consulting, Psiho Consulting astea imi vin acum in minte, dar sunt mai multe, da un search pe net sau uita-te si in Piata. E mult mai simplu asa si ei au conexiuni mai bune! MUlt succes iti doresc! Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 + |
Multumesc pt ponturi

MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!