Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Paula, asa e, e destul de dificil sa imparti si cariera si copilul, desi la mine ultimii ani si se pare si viitorul apropiat e cam stagnare pe plan profesional. Noroc ca mi-am demonstrat cam tot ce era de demonstrat ca sa nu existe frustrari pe tema astaGlumesc si eu, dupa ce a venit Sara pe lume s-au schimbat total prioritatile din viata mea, daca la un moment dat cariera insemna foarte mult, acum e clar familia pe planul fruntas.
Ma bucur ca a decurs bine si prima zi cu nani la gradi. Am discutat cu Sara despre asta si parea incantata de idee, acum sa vedem in practica.

Ce mandra sunt de semnatura mea

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Paula, asa e, e destul de dificil sa imparti si cariera si copilul, desi la mine ultimii ani si se pare si viitorul apropiat e cam stagnare pe plan profesional. Noroc ca mi-am demonstrat cam tot ce era de demonstrat ca sa nu existe frustrari pe tema astaGlumesc si eu, dupa ce a venit Sara pe lume s-au schimbat total prioritatile din viata mea, daca la un moment dat cariera insemna foarte mult, acum e clar familia pe planul fruntas.
Ma bucur ca a decurs bine si prima zi cu nani la gradi. Am discutat cu Sara despre asta si parea incantata de idee, acum sa vedem in practica.

Ce mandra sunt de semnatura mea

Am observat semnatura, arata foarte bine

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salutate, fetelor:)

Adriana ai incercat aici, poate se iveste o oportunitate...
http://centre.ubbcluj.ro/cariera/index.htm

Gabi, Ioana, Carla ferlicitari pentru vestile proaspete, am senzatia ca fiecare a primit ce si-a dorit...mamicile fericite si viitoarea mireasa de pe 3 octombrie

Gabi, inca un pupic special pentru micuta surioara mai mare, sa ne vedem cu bine la gradi saptamana viitoare.

Sper sa ajungem si noi luni, din pacate/fericire doar in formula mama+fiica putem, deoarece nu are cine sa stea cu pisi.

Si mai avem o mica problema, eu sunt racita...nu stiu cum am reusit, din fericire doar eu, Cari inca nu si sper sa nu ia, evit contactul direct cu ea pe cat posibil.

In schimb, la gradi avem mica problema, fata mea nu ami papa fara mine...am ,mers marti si i-am dat eu sa pape, ca nu mancase nimic si iata de 3 zile numai cu mine vrea...acum sa vedem, o sa incercam o metoda de soc, daca nu papa, sa nu ii mai dau eu, eventual sa iau mancarea acasa si sa nu ii mai dau acolo, sa fie obligata sa pape de la educatoare, acum sa vedem daca ne tine planul... de asememea mai exista scartieli pe parcursul zilei, ba dupa mami, ba vrea in brate, din astea, asa ca dupa primele 2 saptamani perfecte avem si mici dificultati, sper sa ne revenim curand:)

IoanaCum e Patrick, sper ca mult mai bine!

Paulaspor cu somnul sa mergeti f bine in continuare
Elena si noi am avut problema butriculu, nu va intra niciodata de tot inauntru, cel putin la Carina nu i-a intrat, acum la operatii estetice nu ne gandim inca...cred ca pe masura ce cresc e tot mai putin deranjant..asta e, sunt neatente moasele astea, desi la nmine au fost vreo 3 in zona...asta eprintesa si felicitari pentru aniversarea voasta

va pupam, mari si mici

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana, eu sper sa ai succes cu firmele astea, sunt mari, profi, specializate, eu doar asa mi-am gasit joburi in ultimii ani, e drept cu interviuri in N-etape si testari psihologice, dar merita apoi jobul! Dupa ramai in baza lor de date si asta e superok! pe mine si acum ma suna si imi propun tot felul de posturi! In plus fac si head-hunting! asa am ajuns eu aici!

Co, draga mea, si eu sunt racita, din pacate nu am cum sa ma feresc de Sara sau ea de mine, sa speram ca nu e nimic serios in ce ne priveste!Cat despre gradi, si eu am mari emotii cu revenirea dupa o saptamana, cine stie ce va fi...Eu aia zic, sa gasesti orice alta solutie decat cea in care sa ii dai tu papa la gradi!E uimitor cat de repede se obisnuisc micutii astia cu anumite stari de fapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

nu am timp inca de citit , sper ca sunteti bine cu toti insa am intrat sa va inteb daca stiti sau ati auzit de ceva centru pt donarea alptelui matern, am fff mult si ar fi pacat sa il arunc , aseara dintr-un san m-am muls 440 deci is o vacuta de rasa

multumim de urari

azi aniversam 4 anisori de la casatorie

gaby ffffff frumoase numele si eu vroiam sofia

ioana p vine bb 2????

va sarut si sper sa ma recuperez cat de reede sa pot sa va citesc ce scrieti

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput