Gravidutze si mamici de Cluj -134-
Raspunsuri - Pagina 18
Gabriela77 spune:
Multumesc inca o data tuturor pt felicitari si cuvintele frumoase! M-au uns la suflet!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
eladea2005 spune:
Neata!
ce de vesti bune de dimineata...![]()
Ioana, mami de Sara, felicitari pt baietel...e frumos sa ai pereche...dar desigur e la fel de bine si cu 2 copilasi de acelasi sex...by the way, felicitari Gabi pt a doua printesa, frumaose nume...
Carla, felicit ari si tie pt cei 2 bebei...si casa de piatra, multa fericire si intelegere!
Meli...asa te vreau...stai mai relaxata...
Elena, nu te stresa cu buricul..nu cred ca va fi cazul de nici o operatie...se va retrage frumos, o sa vezi...
sper sa ajung si eu sa va vad...dar singura..cred...
altfel as zburda ca si caprita dupa iedut pe acolo si n-as avea timp nici sa beau o gura de suc...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
Carla, DOI bebelasi??? wow...aveti antecedente in familie? Sarcina usoara puiule, odihneste-te acuma cat mai poti. va fi frumos cd vor mai creste un picut, ai scapat de problema tovarasului d ejoaca, si sarcina 2 :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
soanso spune:
gaby,mersi,oau interesante intradevar proiectele ,la noi s-a aplicat in grupa mica doar punctul 2

,
exista un panou la intrarea in sala pe care sunt afisate activitatile copilasilor ,catecele invatate,desenele realizate in ziua respectiva,plus alte anunturi ce tin de organizare.
punctele 4 si 5 mi se par super.
deci lista pt intalnire LUNI 28.09 ORA 18 ,REST Taverna ,str.Clinicilor!
1.Soso
2.gaby
3.katiapam
3.adab
4.mami_alexia
5.antoni
6.anca.b
7.puisorul
8.kitzy
9.nrl
10.victo
11. ioana13
cu si fara pitici cu si fara soti cine cum doreste
, daca am omis pe cineva scuze lista ramane deschisa![]()
IliesClara spune:
Buna ziua mamici de Cj N
Poate ma mai tineti minte, scriam destul de mult inainte de a naste, la inceputul anului. Va urmaresc de prin umbra si de atunci, dar cum sunteti f f active, e greu de recuperat mereu ceea ce se scrie.
Am vazut ca a nascut Elenuta, am asistat la primele ei semne de sarcina pe forum si ma bucur tare mult ca e ok acum.
Felicitari Elena!
Pana la urma cum a fost la nastere? Cu cine ai nascut? Sper ca a fost in regula.
Cu buricul am avut si noi de furca la Antonia, care avea cumva iesit in afara ca o putulica. Apoi cand a cazut a intrat tare greu la o forma normala. Am dat cu Betadina prescrisa de DR, ca sa nu se infecteze interiorul, pt ca o luna de zile supura. La doua luni nu mai avea nimic, iar acum e un buric f frumos si curat.
Am vazut ca au mai aparut si burtici cu BB2, si fetite, baieti..
Frumoase nume.
Pupam pe toata lumea si dorim un an nou f bun gradinarilor si gradinaritelor!
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
kitzy spune:
Wow, Clara
2 dintr-un sut?
Felicitari!!!! O sa fie foarte frumos cu 2, greu, dar frumos, ma bucur mult pt tine 
Vad c-a aparut pe aici si mama gemanutelor...
Co si eu vreau pozici de la nunta, daca se poate 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
antoni spune:
salutare gagici!![]()
am inca o veste fericita, hihi, mi-am scos azi rezultatele de la analizele hormonale ca maine ma duc inapoi la medicul din ungaria si mi-au iesit toate in limite, deci e ok!sper numai sa-mi dea si medicul din ungaria o veste buna, cum ca se poate face ceva si cu sinechia asta daca asta e, ca eu sincer nu mai cred nimic ce zic medicii de aici.asta m-a speriat in ultimul hal ca luna trecuta mi-au iesit asa marite analizele, ca cine stie ce este, si cand i-am zis ca nu poate oare sa fie de la dozele alea mari de hormoni ce baga in mine zicea ca nici poveste.am zis ca mai fac odata analizele dupa inca o luna sa vad daca au mai scazut valorile si uite ca au scazut de tot la limitele normale, de 10 ori mai mici decat erau inainte.deci...eu trebe sa ma gandesc, ei nu gandesc? nu stiu na, sper sa fie ok, restul nu mai conteaza!
noi tot cu secretii si cu tusa, acum i-am luat de la farmacie niste picaturi cu cloramfenicol, sunt picaturi oftalmologice dar se poate pune si in nasuc, sper sa fie cu folos...
Carla-oauuuu, gemeni, ce frumos!eu recunosc ca intotdeauna mi-am dorit gemeni.si daca s-ar putea la sarcina urmatoare daca ar fi , tot gemeni as vrea!tatal meu cu matusa sunt gemeni, si au o relatie, cum n-am mai vazut.intotdeauna m-au fascinat gemenii!sanatate multa!
fetelor mersi de gandurile bune, ce m-as face fara voi?

mami_alexia spune:
Oauuuu, Clara, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu vreau gemeni!!!!
Gabi, felicitari pt fetita!!!! Ce proiecte interesante ai scris tu acolo!
Meli, multa bafta la dr!
Eu iar am venit de pe drumuri...ma apuca panica...peste tot pe unde merg las CV-ul si atat..pe mail primesc numai formulari de genul "va multumim pt interesul acordat dar deocamdata nu facem angajari".

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Clara, eu ti-am mai citit postarile la subiectul cu gemeni, mai treci pe la noi. Si multa sanatate!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!