Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Adriana-in ce anume iti cauzti de lucru? cam ce ai vrea?

Domeniul economic, financiar, bancar.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Spuneti-mi va rog si mie pe unde vine rest Taverna, capatul Clinicilor cum se merge spre manastur?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Clara, bine ai revenit cu vesti! Mai treci pe aici!

Elena, sper sa se retraga buricutul, ca pt fetite, da, e important! Oricum, la inceput arata mult mai rau!

Adriana, nu te descuraja ca nu cauti de multa vreme. Apeleaza la firmele mari de recrutare din Cluj sa iti ia CV-ul in baza lor de date. Din pacate asta e, definitorie e experienta, desi angajatorii astia nu pricep ca unde sa iti faci experienta daca nu ti se da nicio sansa?

Asa dor mi-e de Sara...tare tarziu o vad...mi-e groza cum va fi la gradi cu programul lung! Si revenirea dupa o saptamana pauza...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - felicitari pentru cea de-a doua printesa (de fapt sunteti 3 acum) si ca sa citez un prieten de-al nostru cu 2 fetite "nu credeam ca vor face baie vreodata, 3 gagici in cada mea".

ELENA - ma bucur tare ca ai laptic si ca bombonica e bine, sanatoasa.In ceea ce priveste cealalta problema nu-i cazul sa-ti faci griji.

CLARA - Felicitari pentru gemenei.Si eu ma gandeam, ca avem antecedente in familie (2 perechi) dintre care una de tripleti.

Mergi la inceput

Gabi, imi dai si niste exemple de firme de recrutare din Cluj? Ca n-am idee.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, si mie mi-e tare greu sa il vad pe S atat de putin intr-o zi.Uff, ce sa facem..femeile independente care lucreaza.. nici slujbele nu ne permit sa stam la nesfarsit acasa.. eu mi-am promis solemn ca nu voi lucra suplimentar (macar atat, dc tot n0am stat decat 10 luni acasa), oricum nu ne plateste nimeni pt asa ceva, iar copilul meu e cel mai important pe lumea asta.
noi am inceput si programul de somn. e ok. ieri au adormit mai greu puiutii, S nu se mai oprea din palavragit, dar azi am inteles ca i-au culcat mai devreme si a dormit aprox 2 ore. am ales impreuna in seara precedenta pijamaua, plusurile pt nani. de dimineata le-am prezentat impreuna educatoarei, care a intrat in jocul nostru..vaaii, ce pijama frumoasa, i-am aratat animalutele de pe ea..etc.:)
poate ca ar fi indicat sa incepeti mai repede cu somnul, sa nu se obisnuiasca ca sta atat de putin la gradi. eventual da-i exemplu ceilalti copii care dorm acolo (daca sunt), intreab-o si pe ea dc vrea sa faca nani acolo (poate te va surprinde si va accepta usor)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ANCA - Te rog sa ne treci si pe noi pe lista.
Daca e vreme buna venim in mod sigur, daca nu, nu....

Mergi la inceput

Andreea, faina faza cu baia
Si noi avem antecedente in familie, cu gemeni, asa ca sper si eu in sinea mea pt viitor

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, m-ai facut sa rad bine cu replica prietenului tau! Am retinut-o si o sa i-o spun si lui C! Cred ca o va gusta si el!CE face oprintesa mica?

Adriana, Sales Consulting, Psiho Consulting astea imi vin acum in minte, dar sunt mai multe, da un search pe net sau uita-te si in Piata. E mult mai simplu asa si ei au conexiuni mai bune! MUlt succes iti doresc!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Andreea, m-ai facut sa rad bine cu replica prietenului tau! Am retinut-o si o sa i-o spun si lui C! Cred ca o va gusta si el!CE face oprintesa mica?

Adriana, Sales Consulting, Psiho Consulting astea imi vin acum in minte, dar sunt mai multe, da un search pe net sau uita-te si in Piata. E mult mai simplu asa si ei au conexiuni mai bune! MUlt succes iti doresc!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +

Multumesc pt ponturi

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput