Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
azi v-am pregatit eu
Anca-am vazut pozicile,tare scump e Stefanut
chiar super e poza care a pus-o si Ramonella
sa-ti traiasca baiatul mare
Ramonella-eu am dat-o la cresa pe piti si avea 1 an si 2 luni jumate
in grupa mica unde era ea erau multi de virsta ei si multi mititei
in it la cresa stat/privat ti-l ia de la 3 luni incolo,(depinde si de zona,nu e lafel peste tot)stiu ca poate parea haotic dar asa e avind in vedere ca maternitatea o ai 2 luni inainte sa nasti si 3 dupa si ceva prelungiri de face bb 6 luni incepi diversificarea si multi multi ii dau la cresa si italieni nu numai strainii ca nu au nici un ajutor
numai in ro e 2 ani de crescut copiii ca altfel cine nu ar sta acasa?
cind nu ai ce face asta e...
nici mie nu mi-a placut poza cum culca copilasii,doar patuturi dealea de camipng sint si inalte ca un patut normal...ma rog cine stie in alte parti cum e si nici nu am vizitat nici nu comentez prea multe
Elenuta-ma bucur ca ai mult laptic si va acomodati
poate treci la intilnire si tu asa de un salut
ce copilasi dulci ai cred ca nu te saturi sa-i privesti
tu cum iti revii? cum te mai simti?
Ioana(sara)-deja esti la jumate si tu,parca numai nu de mult ai avut surpriza cu sarcina si imediat nasti
bafta la eco
Gabriela si Puisorul-multu de info,gasesc eu terasa daca mi-ati spus cam pe unde sa ma orientez
Soanso-nu ne potrivim pe mess,ti-am scris intr-o zi si nu erai
Dariandra-voi numai dimineata megeti in parc?
Kitzy-tu nimic? nu poti veni la intilnire?
Co-unde gasesc pozele sa le vad si eu?

Sanatate puitilor bolnaviori

de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

CO, mersi de link..am admirat si eu pozele cu gura cascata...

minunate...iar voi sunteti superbi...a fost intr-adevar o nunta aprte, cu stil...si originala..

fetelor, unde gasesc ceva ghetute frumaose si rezonabile ca pret?

pup fetele si piticotii!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Co-arati minunat cu trandafirii in par si cum te-ai machiat,super
totul mi se pare rupt dintr-o poveste,toti minunati o nunta cu printi si printese foarte finuta si eleganta
parca ati trait un basm

mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Katiapam, multumim de cafea. Ai dreptate ca suntem norocoase sa putem sta doi ani cu puiutii acasa.

Elenuta, ce bine ca ai laptic. Dar eu stiu ca nu e bine nici sa te mulgi prea mult pt ca stimulezi mai mult lactatia si e un cerc vicios. Eventual sa te mulgi asa un pic numai sa detensionezi sanii.

Ioana, abia astept sa vedem ce va fi bebeul. Intalnirea e pe 28, la o terasa de pe Clinicilor.

Co, cum e Carina? Si chiar ieri ziceam ca poate pe voi va ocolesc bolile. Abia astept si eu sa ne vedem la o poveste.

Gabi, voi cum sunteti? Cum am mai zis si mie numai de boli mi-e teama cu gradi. Si nici nu as avea cine sa stea cu ea cat ar fi bolnava.

Anca, superb tizul nostru. Deja e un adevarat

Victo, ce face Stefanut? Sper ca macar voi sa fiti inca sanatosi

Ramonella, ciudate rau paturile alea. Dar nu au saltea sau nu am vazut eu bine?

Si eu cred ca la varste asa mici nu poate fi vorba de socializare. Nu zic ca nu invata lucruri noi si disciplina, dar eu o vad si pe Stefi in parc. Nu prea are treaba cu copiii, se joaca singurica sau eventual cu vreun copil mai mare la 4-5 ani.

Daca vreti sa faceti branza topita copiilor va dau o reteta supergustoasa pe care eu am facut-o azi-dimineata dar in cantitate mai mica:
BRANZA TOPITA

1 kg. branza de vaci scursa bine
2 galbenusuri
2 lingurite bicarbonat de sodiu
1 praf de sare
1 pachet de unt (200 g.)
Se amesteca ingredientele.
Se lasa 2-3 ore la odihna.
Se fierbe amestecul la baie de abur cca. 10-15 min.
Se toarna in cutiute si se pune la frigider

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!!!!

Ani, multumim pt reteta!

Elena, ma bucur mult ca ai laptic! Nu a poftit si Dragos la el? Alexia, in momentele de alint imi spune sa ii dau "papu", ridica bluza dupa care zice "na, nu-i bun!"

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Katia multumim de cafea
Co, si eu vreau sa vad pozele

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Co si eu vreau sa vad pozele, le-am cautat , dar nu gasesc link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi, ca numai buna nu e...

Noi, am trecut pe Augmentin, ca aseara tare rau a fost Sara, febra era tot mai mare si starea generala tot mai proasta. Tusea seaca, neproductiva, ce sa mai zic...un cosmar! Si am urmat atunci sfatul medicului, a zis ca daca e mai rau, mai bine dau antibiotic, altfel ajungem la complicatii ale otitei, in plus la cat de urat erau inflamate amigdalele...

Abia s-a odihnit mititica, macar nu a mai facut febra mare,a zi de dimineata era mai bine, in plus era si Winnie pe Canalul Disney(mare minune cu canalul asta de desene). A ramas cu bun acasa, sper sa pape mai bine. Nu mai vrea siropuri, aerosoli, nimic. Si nu pot sa o condamn. Of, 2 saptmanani de gradi...

Ramo, si la Happy Kids tot saltele din alea au, nici mie nu mi-au placut deloc, aici, la Tandarica sunt patuturi din alea care se trag din perete, destul de ok, zic eu!

Elena, ce de lapte ai...eu abia reuseam sa scot cate 80 ml...Bravou voua, ce bine ca e tati acasa si ai ajutor! Va pup tare-tare, ar fi grozav sa vii si tu la un suculet!

Co, sunteti mai bine?

Meli, sunt curioasa de randamentul tratamentului cu imunostimulatoare.

V-am pupat, o zi minunata! Azi a plans Sara ca vrea la gradi! Of! Mergem noi, ca avem sedinta de la 14.00. Si de la 19.00 la eco la bb mic! Asa dispozitie proasta am!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata nu prea buna dupa cate vazzz,

imi pare rau ca deja v-ati confruntat cu marea pb a bolilor datorate intrarii in colectivitate. noi anu trecut in grupa mica am fost amandoua gripate aproape toata iarna, anu asta sunt curioasa cum vom trece peste iarna,la mine e nasol cand ma imbolnavesc pt. ca din cauza tiroidei ma sufoc.

Gaby,muuulta sanatate Saraei, te cred ca ai o stare nasoala cred ca e firesc sa fie asa, eu una ma panichez rau de tot.succes la eco.

deci intalnirea ramane pe 28.09.2009 ,de la ora 18 pe terasa Tavernade pe strada Clinicilor nr.14 ( e vis-a vis de spitalul clinic judetean).daca doriti merg vineri pe la h13 cand ies de la servici sa rezerv mese(1-2 in fctie de cate mergem).

katia, eu sunt pe messs-invizibil pana la ora 15,30,dupamasa nu intru pt ca iesim in parcul de langa piata ion-mester.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

azi Stefan a ramas cuminte la gradi, fara sa planga deloc.Ma bucur pt el ca s-a adaptat repede. deocamdata e sanatos, dar cine stie pana cand.:( dc e sa fie ceva, sper sa fie pe sfarsit de sapt, ca pana luni sa il pun pe picioare, ca mi-e f greu sa lipsesc de la serv.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput