Gravidutze si mamici de Cluj -134-
Raspunsuri - Pagina 12
bex spune:
Fetelor
,merci!
Gabi, Ani, suntem ok, Carina a mers la gradinita azi, deocamdata este bine, ieri nu a facut febra deloc, are un tonus bun, nu are niciun simptom de raceala, asa ca am decis sa meraga, o sa vedem azi cum e. M-am bucurat ca a fugit direct in bratele educatoarei si mi-a facut pa, deci nu a mai fost problema despartirii, cel putin azi...
Sanatate Sarei...sper sa se refaca cat mai rapid, sa ne vedem iar cu bucurie la gradi!
Va pup, revin mai incolo
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Victo spune:
m-am delectat cu pozicile voastre..l-am vazutpe tizul nostru, mare jucaus baiatul! si i-a crescut si parutul :)
iar despre nunta originala, ce sa mai vorbim..super fain, super interesant.
Co, ma bucur ca e mai bine pitica! Doamne ajuta in continuare!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
SAlut
Noi batem recodrul! 3 zile de cresa si augmentin
Are amigdalita acuta pultacee. Nu vrea sa manince nimic, abia i-am dat medicamentul. Nu face febra mare. Aseara nu a putut dr sa vina si la telefon a zis sa nu ii dam antibiotic, mai ales ca Patrick nu a luat niciodata si nu stia ce reactii va avea... asa ca aseara a plins 2 ore pina a adormit. A dormit destul de bine, pe linga ce asteptari am avut.
Zice "doare buba" si "trece buba". Cind, nu stiu?
Ne-a cam zis dr sa facem bine sa il dam la bunici sau alte variante... ca asa o vom tine toata iarna. Il mai ducem odata si daca tot asa patim, reconsideram pozitiile... desi lui ii place la cresa.
Gabi, sanatate Sarei!! Nu mai fi suparici, trece boala. Eu pishic sint detul de bine deodamdata... gitul il simt si eu intr-o parte! Au mai trecut si altii peste asta.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
salutare
fetelor dragi de cateva zile nu s mai buna de nimic ,Tiadris a cazut si s a lovit cu capul de mobila am fost cu ea la urgente si i au pus 3 capse ,nu vreau sa va spun prin ce am trecut ,groaznic
ma bucur ca i o fetita tare puterinica si si a revenit f repede ,sambata mergem cu ea sa i scoata capsele 

totul s a intamplat in cateva secunde ,mi au adus covoarele de la curatat si pana l am condus pe om ...din sufragerie pana in hol .(5 sec).......s a impiedecat si a cazut pe spate ,,,,,,offfff cand ma gandesc imi vine so iau razna ,,,,
ADRIANA tunsul costa 10 lei 
ELENA draga ai o papusaaaaa de fata ,e f f frumoasa ,felicitari 
va pup dragele mele ,miiiiii de scuze ca nu am timp sa va raspund la toate ,trebuie sa fug dupa pitica la cresa ,intru mai tarziu sa mai pove...sper sa am timp
http://picasaweb.google.ro/sanda252003/INFINITYSTUDIO03#
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Ioana13 spune:
Ramonela, macar sint colorate patuturile! Mie mi-a venit sa plig, eram intr-o stare mai naspa, in primavara, cind i-am vazut dormind la o gradi asa, in niste paturi ca niste sertare
Dar lor cred ca le place.. asa pe jos, dar e rece acolo... se de la paturile alea se mai trag raceli.
Ioana mama de
Victo spune:
uff..imi pare rau Ioana pt Patrick.
sper si eu din tot sufletul sa nu raceasca prea tare macar pana in noiembrie, cd se va intoarce soacra-mea in Cj, ca peste iarna, l-as mai putea lasa cu ea, pana prin martie. cd poate o sa intru in conc de maternitate :):) (tot sper si eu)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Alx, iubita, tare rau imi pare de patania voastra! Doamne, numai cand ma gandesc prin ce ati trecut...Slava Domnului ca este ok acum si si-a revenit! Din pacate, asta e, nu avem cum sa prevenim toate accidentele posibile! Pozele sunt superbe, pe Co deja o admirasem. Acum mi s-a pus pus pata pe cocul ala, ce deosebit...parca iar mi-e dor de par lung!
Ioana, despre ce patuturi vorbesti?
Victo, e bine ca esti cu moralul ridicat, cred ca ajuta mult! sa dea Domnul sa treceti prin cat mai putine incercari cu piticul!
Eu recunosc ca trec greu peste bolile Sarei, de regula face niste forma tare urate si mi se rupe sufletul cand o vad cum sufera! Mai ales ca ea e asa puternica, se lasa doborata cu greu! La mine si sarcina si grijile pt bebe au un cuvant de spus in toata treaba asta!
Adriana, ma gandeam ieri la voi si la cat ati tras in perioada aia cu Alexia, mai erai si cu examene si cu atatea griji...greu, tare greu!
Co, ce bine ca si-a revenit scumpica! Sara a plans azi dimineata ca voia la gradi...scumpica..
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
kitzy spune:
Of Alex imi pare rau de pui mic, vai, cred ca si capiam, pe mine m-a luat cu slabiciune cand a cazut Diana si si-a spart buza, da sa mai dea si cu capul de mobila...of saracuta, fetita puternica 
Kati nu promit nimic cu intalnirea, saptamana asta puteam ca Alin e in concediu, cealta nu promit, sa vad daca am cu cine o lasa pe Diana.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Gabriela77 spune:
Ioana, ce rau imi pare de P! Bine ca macar nu a mai luat antibiotic pana acum, noi din pacate, da! Asta ma termina nervos ca mi se pare ca a luat prea mult antibiotic pt varsta ei! Si ma urmaresc cuvintele doctoritei care m-a sfatuit sa aman intrarea Sarei in colectivitate...asta e...vedem! Sanatate multa va dorim si sa ne auzim cu bine!
Eu ma pregatesc de sedinta cu comitetul director, trebuie sa le prezint colegilor o strategie pe acre am copt-o zilele astea, dupa care am taiat-o la sedinta de la gradi de la 14.00.
V-am pupat! O zi frumoasa!
Azi ma duc sa vad bebe mic, e ciar mijlocul sarcinii, asa ca am ce vedea...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
Ioana13 spune:
GAbi, succes cu strategia!!!
Vb de patuturile din poza trimisa de RAmonela si de niste patuuri vazute la gradinita Helen, care mi se pareau ca sint nite sertare.
Alex, Tiadris nu face boli ca tosti copi, ea fiind gimnasta pateste ce patesc gimnastele! Pupam bubita sa treaca repede si fara urmari!
Ioana mama de