Gravidutze si mamici de Cluj -134-
Raspunsuri - Pagina 10
RAMONELLA spune:
Imi pare tare rau ca sunt atat de multi copilasi bolnavi.Insanatosire grabnica va dorim!!!
Andreea eu ti-am mai spus,ti-o mai spun si acum,nici eu nu sunt de acord cu datul copilului asa de mic la gradi.Eric are doar 1 an si 4 luni.De socializat poate socializa si in parc.N-are rost sa-l imbolnavesti aiurea.Nu vezi cati copilasi de la noi sunt bolnaviori???Si sunt mai mari decat Eric.Mai sunt cateva luni pana face 2 anisori,si atunci oricum il vei da la gradi.Dar cu ti-am mai spus,e alegerea ta,tu stii cum e mai bine.
Co am admirat si eu azi pozele,intradevar totul a fost superb,de la mireasa si pana la mancare.Si tu,bineinteles.![]()
Noi suntem bine,Bea papa f bine,s-a ingrasat 700 g de cand a iesit din spital,se scoala noaptea din 3 in 3 ore sa pape lapte...ce mai,recuperam.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
anca.b spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!
si noi avem ceva muci, plus un pic de tuse. luam siropel si speram ca va fi bine.
miine cred ca avem prima sedinta cu parintii de la cresa....am emotii...hihihi
poze noi la semnatura, pentru cine are dispozitie
pupici si somn usor!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
RAMONELLA spune:
Anca tar dragut e Stefan.Si atat de vesel si fericit!
Asta imi place mie cel mai mult
http://family.webshots.com/photo/2757625630103614316gKfTwJ
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
salutare tuturor
ce faceti??? am citit in mare si deja am obosit
, observ ca ati propus sa facti o intalnire , bravo voua
poate ne facem si noi aparitia , sa vedem nu promitem nimik
pe Dragos il ducem la tara duminica, saptamana asta sta cu noi ca tati e liber , ca altfel nu as face fata inca, e un pic mai greu pana nee obisnuim cu programul, la amiaza dorm amandoi odata , e tare bine , imi vine sa ii pap 
Dragos ar sta tot timpul langa ea insa nu il las ca nu i-a trecut nasucul, deja e a doua saptaman , ieri a fost si i-a schimbat picuri pt nasuc , sper sa dea rrezulate si sa nu o imbonaveasca si pe ea
doresc tuturor sanatate multa, observ fff multi copilasi raciti si asta nu e bine 
si sa auzim numai de bine
va sarutam si va multumim ptgandurile fumoase pt Iulia 

noapte buna 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
mami_alexia spune:
Elena, o pupam pe micuta Iulia! Ai laptic, mamico? Cu colicii cum stati?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Anca, am vazut pozele, ce mare s-a facut Stefan!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
RAMONELLA spune:
Fetele care au copiii la Tandarica,cum sunt patuturile???Ca la Milenium am vazut pe site-ul lor ca arata cam asa...http://www.millennium-cluj.ro/images/somn4.jpg 

.Am ramas cu gura cascata.Cum sa culci copilul pe asa ceva???
Trebuie sa fac o vizita la Tandarica,ca cred ca acolo o voi inscrie pe Bea de la anul.Ca Milenium mi-a lasat un gust tare amar,dupa ce poze am vazut.Acuma poate sunt eu mai pretentioasa,nu stiu...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Elena, o pupam pe micuta Iulia! Ai laptic, mamico? Cu colicii cum stati? MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! |
avem de toate, colici ii tratam cu apa de burta de la firma gripe iar laptic am cat pt 5 copilasi
merg in pat cu Drgaos sa nu faca ceva cu Iuia si sa ma odihnesc pana se trezeste buburuza noastra

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
RAMONELLA spune:
Uauu Elenuta cat lapte ai.Ce ma bucur!!!Ce mult conteaza sa-ti poti alapta puiutul.
Dragos cum se comporta,nu e gelos???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
sara2007 spune:
buna gasca....eu sunt iarasi in urma cu cititul.incerc tot la 2/3 zile sa recuperez si nu reusesc sa scriu nicicum,acuma chiar daca mai am 9 pagini am spus ca scriu primadata putin
IN primul rand bine ai venit acasa IULIA ANAMARIA,sa cresti mare,sanatoasa si sa/ti bucuri familia....
CARLA bine ai venit si sarcina usoara..
MELI ce rau imi pare pt piti,sper sa se gaseasca odata cauza.
ADAB iti multumesc mult de raspuns si felicitari SAREI pt adaptarea la gradi
SPER CA NU V/ATI INTALNIT DEJA....IN SEARA ASTA SA CITESC TOT SA VAD,SI EU VREAU LA INTALNIRE CU SAU FARA SARA.POATE MIA BINE CU EA,DACA E DUPA/MASA.
ADRIANA mare figura e ALEXIA...
maine sau poimiane merg la eco in sfarsit...abia astept.bebele e f activ,non stop misca.SARA mai spune cateodata ca/l pitiga,sau cine stie ce ![]()
dar in general spune ca are bebe mami in burtica,sau a mia pus mana sa vada daca misca...
revin,ca mai citesc din urma
ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt