Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Unde sa doarma 10-12 ore??? vezi de treaba,eu tot studiez si cica e normal la varsta asta sa se tot trezeasca ,dintii ar fi una dintre probleme sau frica de singuratate. Cica e o perioada trecatoare,o fi sau nu,eu asa ma consolez.

Mey, cred ca e vorba de 10-12 ore pe noapte de cand se culca si pana se trezesc de dimineata, fara a lua in calcul trezirile normale. Nu cred ca zice nimeni ca dorm atata in continuu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Crisspolis, bine ai revenit! Cand laptele fierbe storci lamaie si ai sa vezi ca imediat se aduna branzica. O pui la scurs si gata.
Irina, parerea mea, daca diferenta de pret nu e prea mare, sa iei scaun 0-18kg. Il poti folosi de pe acum si pana creste putin puiul il tii cu spatele la sensul de mers, apoi il intorci. Marci, de cand a fost Tudor bb, s-au mai schimbat lucrurile. Era unul Bebeconfort foarte bun, dar foarte scump. Acum a aparut la noi si Britaxul de care zice Miere, dar nu stiu cat de scump o fi. Iei de la Babyexpo, nu? In general la lucrurile astea mari sunt reduceri notabile la expo.
Cat despre premergator, daca copilul nu e f. agitat ( ) si sta singur fara sa fie periculos pentru el, sau daca are cine sa stea cu el cat tu faci mancare si nu-l poti lua cu tine, sau daca il poti lua cu tine in bucatarie etc., nu merita premergatorul in care oricum nu-l poti pune decat vreo 15 min/zi (parca). Daca insa esti ca mine, cu gresie rece pe jos in bucatarie, copil agitat care se ridica pe orice si apoi cade si se loveste, si nimeni in timpul zilei nici pentru 5 minute sa stea cu ea, cateva minute/zi in premergator n-or fi foc. Eu am de la sora mea un Chicco UFO, care prin 2006 era cica f. bun. Acu' nu stiu ce-o mai fi "la moda".
Dark, grele despartirile. Sper ca ati ajuns cu bine acasa.

Bon, si sa va spun cate ceva si despre noi. Eram eu mandra tare ca am mai invatat ceva de la Tudor si Ilinca inca nu mi-a cazut din pat. Well, nici acu' n-a cazut din pat, in schimb se ridica pe toate cele, aluneca, cade si se loveste de mi se rupe sufletul.
Vineri seara in parc o tineam in brate stand pe banca, si ea se tot impingea ca vrea jos. Zic bon, ia sa te pun in picioare sa vad ce faci (convinsa ca habar nu are sa mearga). Nici n-am pus-o bine jos, ca a si inceput sa paseasca hotarata. Nu-s pregatita! Pai pe mine inca ma doare spatele de la Tudor. E cea mai grea perioada asta in care nu stiu sa mearga in picioare, dar VOR!
Si inca una: a inceput sa protesteze daca o iei dintr-un loc unde vrea ea sa stea, sau daca ii iei o jucarie din mana.
Va pup! Merg la bucatarie (de cand cu diversificarea Ilincai imi petrec aproape tot timpul numai acolo)
Ne vedem mai pe seara.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Neata

Irina la scaun nu stiu ce sfat sa iti dau legat de marca. Dar sa te uiti sa il poti inchide si deschide usor la legaturi. Pentru mine e un chin sa fac rebus acolo mai ales cand e Fabian agitat.

Premergator la Dori nu am folosit. Acum am primit unul la ai mei, Chicco, cu baza de jos foarte lata si are mare stabilitate. Fabian e tare incantat de el. Il las cate un pic sambata cand stam acolo. Nu cred ca il voi folosi prea mult asa ca nu l-as fi cumparat.

Andre_ea intr-adevar asta e perioada cea mai grea. La Dori nu mi-o aduc aminte atat de crunt ca el se descurca tarandu'se si tare avea grija de fundul sau si nu cadea deloc. Asta... se arunca si e musai sa fii in spate sa atenuezi lovitura. Asa ca te inteleg. Cateva clipe ii mai limitez zona de umblat si ii pun mai multe perne si paturi pe jos ca sa aterizeze pe moale sa apuc si eu sa mai fac una alta. Da nu merge pentru mult timp.

Fetelor de cand il indop are 2 treziri pe noapte, baga bibe si somn rapid la loc. La noi asta a fost solutia. Nu imi vine sa cred ca dupa 3 luni am ajuns si eu sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hielo!

ce fac fetele si baietii?

eu azi sunt in co ca am un mucos de consolat.
nu am apucat sa citesc nimik din ce s-a postat in ult 3 sapt (cred), doar ultima pagina, in care vad ca sunt bbei activi nu gluma.
Andrei nu are curiozitati d'astea de ridicat singur in picioare, mers...
el e f multumit sa stea in fund la joaca si sa palavrageasca pe limba lui.
avem 4 dinti, inca 2 pe drum, nu stiu cate kg, cm ca nu am mai fost la pedi de la 7 luni juma - mama denaturata!

sper sa apuc sa mai citesc ceva despre voi azi. sper insa ca toata lumea e sanatoasa tun si cu nasu' desfundat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Multumesc tuturor pentru raspunsurile legate de mesele bebeilor . Eu nu stiu ce sa mai fac pt ca Razvi nu mai vrea sa manance ...mai mult fortat mananca...cred ca ne dau si alti dinti in afara de cei 4 din dotare pentru ca a inceput sa baleasca din nou la greu...

Cred ca o sa recurg si eu la farfuria cu luminite ...de unde era???

Crisspoliss bine ai revenit...asteptam sa ne scrii mai des si bineinteles asteptam si pozici cu voi...

Andre_ea ce fata mare ai tu acolo...bravo ...

Ciufik ce bine sa mai auzim de voi...multa sanatate lui Andrei sa treaca repede nasul infundat ...

Am mai pus si eu poze de la ultimele vizite la Razvi

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata!
LA MULTI ANI TUTUROR LICURICILOR SARBATORITI IERI SI AZI!!!!!!!!
LA MULTI ANI ZBURLI MEU MIC, SCUMP, DRAG, DELICIOS, CUMINTE SI FRUMOS!! SA-MI TRAIESTI SI SA CONTINUI SA-MI LUMINEZI VIATA CA SI PANA ACUM! DE CAND ERAI IN BURTICA M-AI SCHIMBAT RADICAL...DIN LAVI CEA SERIOASA SI SOBRA AM DEVENIT O VESELA SI O OPTIMISTA, CUM NU AS FI PUTUT CREDE VREODATA!!!!!!!! ( mama mereu imi zicea ca atunci cand rad eu iese soarele, de cand cu sarcina sunt toata un zambet all day long si vad viata mai spre roz un pic)!
TOTI COPIII LUMII SA STRAISCA SI SA FIE SANATOSI!

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Idaira, Fagaras e branza de vaci cu smantana.

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

flaviei i-am luat scaun de masina Inglesina,0-18 kg. acum are 14 kg ,dar devine deja cam mic.il lasam lui andrei pe acesta si ii cumparam ei unul mai mare,pana la 20 kg. este ok,multumiti de el.

premergetor cred ca e bine de imprumutat de la prieteni,eu il am de la fratele meu,pentru ca perioada trece repede si nu merita sa dai banii pe el,plus ca sunt copii care nu stau deloc in el,cum a fost flavi.e util la bucatarie,pe gresie.in rest vrea pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cu scuzele de rigoare vreau sa urez si eu LA MULTI ANI licuricilor care si-au sarbatorit in week-end lunitele implinite:

NARCISA bb de Justme
EVA MARIA bb de Danotino
Alexia bb de Bee

Dar si bebeilor sarbatoriti azi:

DARIA JULIA bb de Cris30
IOANA ALEXANDRA bb de Olgavart
ALEXUTU bb de Micola
STEFAN bb de Carmen Marieta
ISABELLA bb de Dobreclaudia
AINOA bb de Edinutza

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii in continuare.

Multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

irina ,as vrea sa stiu parerea ta vis-a vis de vaccinarea copiilor din sist de invat impotriva gripei porcine ,incepand cu 1 dec.flavi e la gradi . pur si simplu nu stiu ce sa fac.
discutii mai sunt si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142470&whichpage=1

Mergi la inceput