Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

anna cat a costat scaunul?

550 lei am dat pe el. L-am luat inainte sa plecam in Grecia pentru ca sa fie mai sigur si mai confortabil pentru un drum asa de lung fata de scoica.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Scaun de masina: Britax Roundabout rulz:))
http://www.britaxusa.com/car-seats/roundabout
Cel mai bun din cate am avut pana acum, rated excellent la toate testele de safety, se instaleaza din doua miscari pt cei care au masina prevazuta cu Latch System.

Mai avem unul care sta in masina sotului, un Eddie Bauer, dar nu se compara cu Britax...

Am renuntat la scoica de la 5 luni, ca nu mai incapea copilul in ea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Salutare fetelor!

Alexia sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Eva sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Porumbita felicitari pt progresele lui Robert! Sa creasca mare si sa fie sanatos.

IrinaC noi avem Inglesina Moovy 0-18 kg, este la al doilea copil, deci e rezistent M-am distrat copios cu reclamele postate de tine.

Anna Vladutz, sa pape cat mai bine de acu inainte. Papica o poti da mai grosuta dupa ce se obisnuieste cu suculetzul. II pui cate un pic de pulpa pana ajungi la consistenta dorita. E bine sa ai rabdare, pt ca el e clar indragostit de tzitzi.

Selene Daria. 4 ore ...bravo.

Va pup!! Ma cheama pitika.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

unde e mesajul in care imi readorme fata in 3-4 min???
azi noapte de la 2-5 nu am inchis un ochi

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu nici macar nu il mai pot adormi seara, o ora am incercat si evident e mai mult decat fresh
l-am adus in sufragerie sa se joace;

asta in cdt in care azi a dormt o ora dimineata si 30 de min dupa amiaza, a, si e sculat de la 6:3o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Porumbita, nici al meu nu are somn in seara asta. Si eu am renuntat, i l-am dus lui tati sa se joace impreuna.

Offf, Anusca draga, noaptea trebuie sa dormi nu sa te joci Lisa, dar ce a avut, o durea ceva sau pur si simplu nu mai avea chef de somn? Cred ca esti moarta de oboseala.

Ada , cam cati ml sa bea pana sa-l mai ingros? Eu cand am inceput diversificarea am facut dupa schema de la doctor, dar se pare ca nu mi-a iesit Ce-ti mai fac printesele? Cum se comporta Daria cu Karina, se joaca impreuna? Mi se pare atat de frumos ca sunt asa apropiate de varsta, dar si greu pt voi.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Helaaau!!! Eu tot pasare de noapte, parca mi-e si frica sa ma culc, s-a trezit de vreo patru ori pana acum, iar trezirea de la 12 a tinut pana la 1,30. Partea buna e ca m-am obisnuit sa dorm putin

anna-mama ii repet si eu Theei in fiecare noapte ca trebuie sa doarma, i-am citit si din Capraru, dar e incapatanata si tot ca ea face. La drept vorbind, ce scrie in Mama si copilul despre somnul unui bebe intre sapte si opt luni, mi se par povesti sf. Citez: "sugarul se culca in jur de ora 20 si se scoala dupa 10-12 ore." Da, vezi sa nu, cati fac asa?
Cu mancarea, eu zic ca poti sa incepi sa-i ingrosi cate putin supa si sucul de fructe. Eu Theei i-am dat supa cam 3-4 zile si apoi am trecut direct la piure. Suc de fructe nu i-am dat, direct pulpa, cam la doua saptamani dupa ce a inceput sa manance legume. Ii dai cu lingurita sau cu biberonul?

crisspy eu i-am dat numai Vigantol.
Programul nostru de masa este cam asa:
La prima trezire de dimineata: 6, 7, 8: 130-170 ml lapte
ora 10: 100-150 g fructe
ora 14: 100-130 g legume cu carne sau cu galbenus. Felurile cu carnita ne plac cel mai mult. Daca vad ca nu prea-i aluneca mancarea pe gat, ii mai pun si o lingurita-doua de iaurt si ii place mai mult.
ora 18: 200 ml cereale cu lapte, sau iaurt cu cereale sau simplu (cam 150g)
ora 21-22: 130-180 ml lapte
Intre mese nu ii mai dau lapte. Acum, orele pe care le-am scris sunt aproximative, se intampla sa se scoale mai tarziu dimineata si atunci decalam tot programul, sau s-o apuce somnul inainte de o masa si sa o luam mai tarziu, dar in principiu incerc sa ma tin de orarul asta.

IrinaC o sa razi dar, cand bebe nu mananca, dupa ce ai facut ca trenu si ai stat si-n cap, incerci si farfuria cu luminite

Selene felicitari Dariutei pentru cei cinci dintisori! Wau, patru ore de somn ziua, nici macar in visele mele cele mai frumoase nu se intampla. Maxim 1.5 ore.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Unde sa doarma 10-12 ore??? vezi de treaba,eu tot studiez si cica e normal la varsta asta sa se tot trezeasca ,dintii ar fi una dintre probleme sau frica de singuratate. Cica e o perioada trecatoare,o fi sau nu,eu asa ma consolez.
Anna,Anusca mea nu vroia nici macar sa se joace,incerca sa adoarma la loc dar nu putea,asa a durat 3 h fara plansete doar cu maraieli.
Porumbita nu te plange mama,ca fiica-mea azi a dormit de la 13-13.40,trezirea a aavut-o la 8 dimineata,acum s-a culcat si la mine e 20.05,deci tot mai bine stai ca mine!Eu nu stiu cum rezista atat??? de unde au mai atata energie???

http://kidshealth.org/parent/growth/sleep/sleep812m.html, asta am citit eu despre somnul lor in aceasta perioada. prietenele mele (cu copii de 10 luni+) au zis ca va trece perioada asta...eu sper sa treaca cat mai repde

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

gata, ne-am pus internet in mongolia
fetelor, tare dor mi-a fost de voi, aici singura si fara internet. am de recuperat, nu gluma. Lisa, ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit in chicago, tu cand te-ai intors din ro?
imi spuneti si mie cum se face branzica de casa cu lamaie? ca mongolii astia nu mananca branza de nici un fel, insa au un lapte bun de numa. Si e plin de carne, dar legume si fructe gasesti mai greu, arata cam nasol. Si la sectia de mancare de copii in borcan nu se gaseste decat mar cu fel de fel de fructe amestecate, nici urma de legume sau carne, asa ca va trebui sa-i gatesc tot. Desi de cand am venit nu prea mi-a mancat, a vrut mai mult lapte, era ametit de tot cu diferenta asta de fus orar( 12 ore diferenta de usa), si acuma am racit toti 3, nas infundat, durere in gat, asa ca tot nimic nu a vrut sa manance. CA sa nu mai zic de somn, ca inca tot nu ne-am revenit de pe drumuri. Si n-avem nici doctor inca, asa ca i-am dat tilenol si sper sa fie bine.
VA rog, dati-mi reteta aia de branza.
Trimit pupici la toate fetele, si de-acum chiar ca o sa intru mai des, ca am terminat cu bagajele( ce le-am inceput in san francisco in iunie si continuat in chicago toata vara)...sper ca un an sa stau si eu linistita. Apropo, alaltaieri in Ulan Bator au fost 30 de grade celsius, de muream de cald, iar a doua zi a nins si viscolit...eram ca in twilight zone

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

eu nici macar nu il mai pot adormi seara, o ora am incercat si evident e mai mult decat fresh
l-am adus in sufragerie sa se joace;

asta in cdt in care azi a dormt o ora dimineata si 30 de min dupa amiaza, a, si e sculat de la 6:3o

Pai Porumbito, poate tocmai de aia. In general un copil care doarme bine ziua, doarme bine si noaptea. Dealtfel si noi adultii patim asa, cand suntem obositi dormim mai greu.
Scuze, sfaturi utile despre somn nu pot sa-ti dau. Tudor a fost asa cu somnul si la noi solutia a fost sa stam cu el in pat pana adormea. Si acum doarme cu ta-su.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput