Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
IRINA.C spune:
Reclama de la Baby expo:
"Biberonul ultrasonic a aterizat in Romania - cel mai modern, sofisticat si sigur biberon garantat 30 de ani"
In alta ordine de idei dc cumva imi trece prin cap intreb si eu:
1.ce scaun auto sa iau????0-18 sau 9-18? si evident ce marca???????
2.premergator plus sau minus?dc plus ce premergator???
Multumesc
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
IRINA.C spune:
alta:
"Setul de masa Pofta Buna - Farfuria canta si lumineaza de bucurie atunci cand furculita si lingurita lui bebe mai apuca o bucatica de mancare din ea "
..om fi cam toante frate toate asa...biberon sa reziste 30 ani de parca ar trebui sa bea cu un bibe 30 de generatii, farfurii cu luminite...la naiba!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
Incep prin a va multumi pentru urarile de "La Multi Ani" adresate Dariei. Le uram si noi La Multi Ani licuricilor sarbatoriti in ultima vreme, si transmitem un gand bun si mamicilor acestora, sa aiba putere sa tina pasul cu bulgarasii astia plini de energie... (Ca Daria mea se rostogoleste in toate partile, nu merge de-a busilea, dar, in felul ei de-a se misca, ajunge peste tot, daca o las pe jos)...
Noi am ajuns vineri dupa-masa la mama, vineri noaptea Daria a dormit rau de tot, s-a trezit plangand de mai multe ori, o durea burtica, cred... Azi-noapte a fost mai bine, in sensul ca nu s-a mai trezit atat, dar tot a plans... La amiaza a dormit excelent, 4 ore, cum nu se mai intamplase de mult...
Am citit mesajul lisei, despre cat mananca Anusca... Pai noi inca nici macar doua mese solide, ca sa zic asa, nu avem, darmite asa program... Nuuu, laptele e sfant...
Daria are cam 9.200 de grame...
Si acum o jumatate de ora mi-am dat seama ca sunt o mama cam neglijenta, sa nu observ eu ca puiutul asta al meu are, de fapt, 5 dintisori iesiti, nu 4... Incisivii fata jos, incisivii fata sus si un incisiv lateral sus...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Porumbita spune:
La multi ani licuricilor nascuti wk asta;
eu nu ii dau branza, am avut cateva incercari cu cea facuta in casa (ba cu lamaie, ba cu calciu lactic) nu i-a placut si a renuntat; iaurt nu mananca mai multe zile acelasi iaurt, asa ca il schimba odata al 34 zile (acum mai nou ii pun fructe in el sau cereala - mai rar)
robert mananca asa:
- dimineata san la cerere nu stiu cat
- la 9:00190 g fructe (odata la cateva zile ii mai pun cereale sau ii dau borcanase care au fulgi de ovaz sau de grau )
- la 10-11 san si somn (intre 30 min si o ora)
- la 13:30 190 g puiure de legume cu carne: pui curcan vitel vaca (mai rar cu ou, ficat nu a mancat)
- la 15 sau 16 san si dc am bafta mai doarme un pic
- la 18 sau la 18:30 iaurt (de cand ii pun fructe mananca 150 iaurt + 130 fructe)
- la 20:00 san (nu stiu cat) si somn
si apoi incepe distractia, se scoala cam la 2 ore, 2 ore si jumate si dupa ora 4 dimineata se trezeste din ora in ora pana in jur de 7-8 cand se scoala de tot (de 3 zile insa se scoala la 6:30)
Are 9500 g si inaltimea nu stiu, dar cred ca mai mult de 75 de cm ca acum cand sta in picioare in pat ii se vede mai mult din cap (desi zic eu ca s-a mai lungit da' nu il pot masura)
Leditia spune:
Neatza.
Multumim fetelor care s-au gandit la noi de ziua lui David.
Noi trecem printr-o perioada foarte grea,asa ca nu-mi arde de calc,de fapt nu-mi arde de nimic,plus ca de cateva zile ma simt si rau,incepe sa ma doara una,cand ma lasa incepe alta si tot asa.
David e bine,creste,mananca,doarme,umbla peste tot,nu sta locului o secunda...merge sustinut de manute de ceva timp,la fel se ridica si in pat tot de ceva timp si mi-e cam teama..trage de tot ce apuca,baga in gura tot ce prinde,vorbeste intr-una,scoate tot felul de sunete care mai de care mai hazlii..buf,poc,vrum,da da, apa(desi el nu vrea apa si se stramba cand ii dau desi zici ca-i dau zeama de lamaie),tata,gaga si multe altele care nu-mi vin acum in minte.Este foarte curios,vine dupa mine oriunde ma duc sa vada el ce fac,canta si mai ales canta(in felul lui bebelusesc evident) cand aude vreo melodie de-a lui Michael..de fapt asa a inceput el sa lalaie prima data pe la 6luni..ca se uita cu taica-su la un videoclip cu Michael si l-a apucat lalaitul si cantatul..e tare funny.Rade intr-una,chiar si atunci cand il legan sa-l adorm..il apuca rasul in hohote si ma apuca si pe mine..sau il legan si incepe "buff..buff..bubu".Cand ii dau bibe,ma mangaie pe fata cu manuta si mi-o da sa i-o pup,la fel face cand il legan in brate sa-l adorm..ma atinge cu manuta lui dulce si ma mangaie pe fata.Se catara pe unde apuca,vine si-mi da pupic si ce mai..e cel mai scump si dulce si suntem topiti dupa el.Fara el viata noastra ar fi pustie,trista,goala,fara sens...el da sens vietii noastre si ii multumim in fiecare zi lui Dzeu ca ni l-a dat.
A ajuns si el la 8100,mananca de rupe,e vesel si ne insenineaza fiecare zi cu noile lui descoperiri si reusite.
In final as dorii sa-i urez un sincer La multi ani Monei!Sa fie sanatoasa,iubita,fericita si sa ai parte de multe bucurii si impliniri.
Si nu in ultimul rand,le urez tuturor licuricilor ce au implinit in ultima vreme anumite lunite,la multi ani sanatosi si fericiti.
Am scris acum 3 zile un mesaj,dar mi-a dat eroare am pierdut mesajul si nu am mai apucat s-o iau de la capat.
va dorim un we linistit si frumos si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Idaira spune:
Fetele,multumesc de raspunsuri,spuneti-mi fagarasul asta e branza de vaci,nu?!
Koruccia, e prima data cind citesc de branzica de la Hipp,e tot la borcanas?! o gasesti la acelasi raion ca si celelalte sau la frigider?!
Carla
Povestea Carlei
Porumbita spune:
Ledi multa sanatate; la doc ai fost? rozana.z ce mai face? de ce nu mai da nici un semn?
koruccia ce fel de branz de la hipp? eu tocmai am dat comanda de borcanase la o prietena din germania (sunt cam 3,5-4,2 lei borcanele de 200 g care la noi sunt 8-9 lei) dar nu am vazut branza;
Bee la multi ani!
Irina.c si noi vrem sa luam scaun de la expozitie acum pt ca in scoica(desi e pana la 13 kg) nu prea ai are loc si mai are 2 cm siii iese capul (si atunci nu mai sunt sigure); inca studiem sa vedem ce saluam ; in premergator nu il vom pune (oricum nu aveam de gand sa il pun dar si pediatra si kinetoterapeuta si neuroloaga ne-au zis sa nu il punem )
iraira cred ca e de br de vaci
selene cat timp stai la mama ta? nu e mai usor sa ramai aici? parca tu puteai lucra de acasa, nu?
bebelusi da cum ati reusit? nu dormea piticu?
alina1970 ce fac fetele?
naty mai sunt mucioase piticele?
dark drum usor inapoi!!
Porumbita spune:
si am uitat vestea buna!! robert nu e mai e hiperton!! asa a decretat neuroloaga vineri; noi o sa continuam totusi cu kinetoterapia pt ca ii face fff bine dar ma bucur ca am scapat de grija asta!
anna-mama spune:
Irina, noi am schimbat deja scoica cu un scaun auto. Am luat Brevi Grand Prix Silverline 0-18 kg pentru ca se lasa pe spate cel mai mult din toate testate. Asta a fost un criteriu important pentru noi, sa se poata lasa ca sa doarma lejer in el, ei sunt inca mici pt dormitul in fundulet.
Porumbita, felicitari pentru progresele facute de Robert, sanatate multa in continuuare
Leditia, ce mult vorbeste David!
Selene, 4 ore de somn dupa-amiaza? Ce frumos, poti sa-ti faci treburile fara probleme in timpul asta. Vladut nu a dormit asa nici cand era nou-nascut. pt Daria
La multi ani, Alexia! Sa cresti mare si sanatoasa! Un buchet
Noi am avut un wkd frumos, ne-am plimbat prin parc, ne-am uitat la ratuste. Acum mergem cu tati la tenis Am luat si noi saptamana asta cam 150 g
mamici si licurici
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut