Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna si de la noi

La multi ani pentru ieri Alexiei si Evei Maria

La multi ani si licuricilor de 21: Daria Julia, Ioana Alexandra, Alexutzu, Stefan, Isabella, Ainoa

Idaira, Proumbita, aici branzica de la Hipp se gaseste la borcanase de 80 g si scrie pe ea ca se poate da de la 4 luni. Contine fromage frais, cheddar si parmezan.

In ce ne priveste, azi noapte s-a trezit iar de nenumarate ori. Cred ca pe langa bunul ei obicei, o deranjeaza si dintii.

Tot citesc despre bebeii vostri cat sunt de miscareti. Caterina nu se taraste, nu merge in 4 labe, nu se ridica in picioare. In schimb ne-a surprins weekendul asta ca reuseste totusi sa ajunga la jucariile care o intereseaza, cu un sistem propriu si personal de deplasare: inainteaza in fundulet, dupa care se arunca inainte ca o maimutica si isi ia jucaria. Taica-su rade de ea si zice ca e o intelectuala, face efort fizic minim:)

Cu scaunul de masina inca nu ne-am lamurit nici noi de care sa luam, cred ca mai rezistam cu scoica vreo 2 luni.

In ce priveste premergatorul, eu nu cred ca ii iau, maxim imprumut de la baietelul prietenilor nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Ciufik schimba ID in Mucik

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Ete'l pe Mucik, pui de Ciufik :

http://community.webshots.com/album/574744752YTmdEm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Raportam: fetele tot racite, Ioana iar a facut febra , iar nu am dus-o azi la gradi, Nadia mucioasa rau, toata familia cu enterocolita (cred) - eu sambata am zacut realmente toata ziua, tot ametita rau sunt

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna ziua buna ziua!
stiu ca absentele prelungite nu se scuze usor dar zau ca nu am avut timp de povesti in ultimul timp. Eva nu mai vrea decat in picioare, nu are chef de umblat in 4 labe si nici taras, deci are nevoie de asistenta in permanenta. nu mai are decat un somn pe zi dar macar noaptea doarme cam neinterupt 10-11 ore, la maxim 8 cade rupta de oboseala. are doua jumatati de incisivi jos asa ca acum nu maik mananca prea bine... dar o las in pace. poarta haine de 12 luni in sus si e in continuare miss Veselia
Crisspy, sunt de acord cu Irina ca rezultatele analizelor astea par a fi contaminate si nu consistente. asa ca igiena multa inainte de prelevare si 3 analize consecutive la 4-5 zile distanta musai trebuie facute. succes!
Dark, cred ca ati ajuns deja acasa.. asteptam poze si feed back
Daiopri ce mai faci?? ce fac motanul si pisoiul?
Irina imi pare tare rau de unchiul tau.. nenorocit diagnostic . succes mult maine. pup
Bee, la multi ani cu intarziere, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii!
la multi ani tuturor licuricilor de zilele astea, sa cresteti mari si sanatosi!
va las cu ceva poze recente de-ale noastre si sper sa mai revin mai des: http://family.webshots.com/photo/2799179240088100014OkjHtI
pup tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Vai ce dulcik e mucik E imbracat ca la Alcatraz...si ce dintos...mai fata stii ce dor mi-a fost de purcelu' tau???ce naiba ne uiti asa...e muciosu forumului aici

apropo Crissopolis de Alcatraz si SF , chiar esti in MONGOLIA???doamne ce faci acolo??si sotul tau e chiar ambasador ori what???ca din SF in Mongolia???

Naty ce naiba ati patit cu totii????offff poate nu e doar indigestie si aveti nev de mai mult dc faceti si febra?Un antibiotic ceva care sa mearga pe digestiv?esti mai ok azi?

Io nu mi mai laud purcelu ever ca asta a si devenit mofturos, azi iar mi-a varsat masa de dimin ca a simtyit el ceva neblenduit la maxim
.Cat priveste vestile de la unchi sunt catastrofale: azi tata a plecat de la 7 sa i ia 3 analize pt op de maine.Lol...finalu e ca abia acum pleaca cu pacientu acasa , op e poimaine acum , eu imi pierd programarea si la dentist, tata e capiat....ROMANIAAAAAA si spitalele de stat

Mara nu stiu nimic inca lasa ma sa citesc sa ma documnetez oleaca.

URLA URLACILAAAAAAAAAA

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Va multumesc la toate pentru aprecieri

Branzica eu ii fac numai in casa si vad ca ii place.

ledi ma bucur ca David e bine, vezi ca a crescut? Imi pare insa rau ca aveti probleme, sper sa treceti repede si cu bine peste ele.

irina eu am pus-o pe Ioana in premergator cam pe la 8 luni. I-a placut la nebunie, nu a mers pe varfuri din cauza lui si nici alte neplaceri nu am avut. O s-o pun si pe Nadia imediat ce va sta bine de tot in fund. Noua dr. ne-a zis DA la premergator cu conditia sa stea bine in fund.
Nu mai stiu ce marca e al nostru, am uitat si deocamdata zace acasa la socrii in fosta camera a lui Octavian alaturi de alte echipamente pastrate de la Ioana.

De scaunul auto nu stiu ce sa zic. Nadia inca sta in scoica. Scaunul nostru (inca ocupat de Ioana la cele 16 kg ale ei ) peste 6 luni si merge pana la 4 ani sau 20 kg.

mara ce e cu vaccinarea? Si pe mine ma intereseaza pentru Ioana.

Vazut poze de andrei tare dragalas, chiar si mucios .

Am vazut-o si pe domnisoara Eva pe care nu o vasusem de mult, e asa de frumoasa ... rox cu mare intarziere La multi ani pentru Pat!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Legat de premergator, sunt contra:))
Am primit unul cadou, lui Aidan i-a placut la nebunie, DAR era f f periculos. Cu premergatorul ajungea la tot ceea ce ii fusese inaccesibil inainte, mai ales in bucatarie (eu nu am usi la bucatarie, comunica cu sufrageria). ei...se agata de tot ce putea, inclusiv usa de la aragaz, cosul de gunoi, dulapuri ale caror usi si le trantea peste degete (nu am avut timp sa securizez inca bucataria). Nu mai spun in living room cate tentatii erau. In plus mai e si faza ca e cam controversat ....in fine, pt noi nu a mers treaba.

Fetelor la noi sunt f multe cazuri de gripa porcina (swine flu), numai sapt trecuta au descoperit 80 de cazuri in campus. Prietena mea insarcinata in 8 luni a avut. ea este medic si a luat de la pacienti.
Se face prea mare tam tam, nu e decat o alta forma de gripa, mortalitatea este mai mica decat cea a unei gripe obisnuite, cel putin pana acum. In familia prieteni mele nu s-a contaminat nimeni si a stat bot in bot cu fetita ei de 2 ani. Noi am fost in vizita la ei cand nu stiam ca are inca boala si nu am patit nimic.
Noi nu o sa facem nici un vaccin, chair dc sunt pro vaccinare, sunt contra vaccinurilor gripale. Daca copilul are o imunitate buna si se iau masurile elementare de igiena (spalat maini, stranutat in servetel, aruncat, spalat maini, etc) nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Asta cred acum, sa vedem cu evolueaza situatia, dar deocamdata, spun NU vaccinului.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

rox, ce bine ca ai mai dat pe la noi...ce puiuti frumosi ai tu acolo
crisspy, Ce frumos e Tzumpiiiiiiii..sa nu-mi spui ca sta pe masa de infasat sa-l schimbi...am vazut intr-o poza ca era instalata pe patut...aveti si lenjeria galbena tot ca a noastra...parca si cea albastra e la fel, nu?la fel ca a noastra..
Am fost si noi la dr, dar nu am stat de vorba prea mult ca era fff aglomerat, si doar l-am cantarit. 7.800!!! mi se parea mie ca a mai luat in greutate in ultimul timp...deci 400 g intr-o luna eu zic ca e ok, nu?

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

irinuco - , n-am avut timp neam de intrat, plus ca de la job nu poci si uite asa. multumim de complimente.

io am scaunde masin chicco zenith, a fost o oferta la metro prin primavara, e inca montat ci spatele si asa va sta pana pe la 13 kg (nu stiu dc avem 8kg deci mai avem), cica se lasa sa doarma copilu bine, dar nu m-am prins f tare cum si cum adoarme andrei cand il aduc seara de la maica'mea doar 30 min maxim nu mi-am dat interesu sa aflu.

premergator are sor'mea unu de la chicco parca, dar o sa il pun dupa 9 luni, de fapt dupa ce andrei va arata dorinta de a sta in picoare, momentan nu vrea.

naty - imi pare rau ca sunteti in carantina

nici eu nu sunt pentru vaccin antigripal, nu conteaza porcina sau nu.

Mergi la inceput