Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
crisspy spune:
Naty multa sanatate tuturor sa treaca repede ...multi
fetelor
Off si eu sunt moarta in papusoi...sunt racita cobza 
, cred ca am luat-o de acasa ca si Adi era un pic ieri...sper sa nu faca ceva Razvi ca asta mai lipseste 
...
Roxana bine ai revenit
...ne-ai lipsit mult. Mersi de sfaturi, o sa incerc sa repetam uroculturile sa vedem ce iese...Vazut poze, Eva e o scumpa
, de Pat nu mai zic...un adevarat cavaler
...
Micola e bine 400 de gr...si da, mai am masa de infasat dar o tine mama mai mult ca suport pt toate cele...de schimbat il schimba in patul mare ca oricum nu mai are astampar...
Am vazut poze si cu Mucik ...ce okii are D-zeule
...
baiatul mumos si dintos...
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
andre_ea spune:
Yupiiiii! Joi mergem sa castigam concurs de-a busilea. Sa ne tineti pumnii.
Ciufika, bine ai mai venit pe la noi! Frumos foc Andreiu tau, ultima poza m-a dat gata.
Naty, imi pare rau ca sunteti bolnavioare. Colectivitatea asta. Sanatate multa va doresc! Ilinca n-a fost racita pana acum niciodata, dar dupa ce va incepe Tudor gradinita ma astept sa o patim si noi.
Roxana, 10 ore continuu???!!! Sunt geloasaaaaaaaa.
Aalina, ia zi tu detaliat cum indopi baietu'. M-apuc si eu frate de sportu' asta ca Ilinca iar se trezeste de 1 milion de ori pe noapte. Azi noapte a adormit pe la 10 sau 10.30, s-a trezit la 1.30, apoi la 3.30 si dupa aceea s-a facut ceata la mine in cap, oricum s-a mai trezit de vreo 2 ori. Si eu de fiecare data ma simteam de parca n-apucasem sa dorm decat 5 minute. In ritmul asta dau ortu' popii.
Miere, motivele pe care le-ai dat tu contra premergator sunt de fapt contra mersului in picioare
. Securizeaza casa rapid, muta totul pe raftul cel mai de sus ca Aidan va fi primul care o ia la picior.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Oxigen spune:
La multi ani licuricilor carora nu le-am urat cat am lipsit.
Am citit din urma si am vazut ca intrebati de scaun si premergator.
Noi avem scaun Brevi si chiar daca se lasa pe spate, nu are loc pe scaunul masinii si trebuie pus ridicat.Trebuie sa-l mai testam ca e greu sa doarma in fund. Noi l-am montat de curand si a mers pana acum o data in el.Prima data a urlat si cu greu a stat in el.In scoica nu mai sta de la 4 luni fata mea.E tot o miscare. De la faza cu trasul de ureche acum am trecut la faza cu trasul de haine.Fetelor se trage de body, caciula, incaltaminte, bavetica.Mergem cu carutul si adunam de pe jos cate ceva aruncat de ea.Acum si din patut arunca jucarelele.Aseara am fost prin parc si era cam frig.Avea un fesulet in cap si adidasii in picioare.Nu a vrut sa stea cu ele, nici pace.I-am pus gluga de la gecuta si tot nimic.Avea capsorul si piciorusele reci cand am ajuns acasa.Ce ma fac eu cu zuza mea?
De mancat mancam si noi destul de prost si plange din orice.Sta toata ziua cu manutele in gura insa de vazut nu se vede inca niciun dintisor.Culmea, nu e baloasa.
Premergator i-am luat de 3 saptamani.Veselie mare pe ea.Are dreptate Miere ca acum ajunge la mai toate insa si cand merge de-a busilea se ridica si trage de sertare si ce vrea ea.Tv-ul e atractia maxima.Mai ales daca e deschis.Loveste cu mana in ecran si tipa la ei ![]()
http://picasaweb.google.com/zamfirmariateodora/11092009?authkey=Gv1sRgCK7b5NHKprqiRw#5380677055344627266
Naty, sanatate multa.Aveti grija.Si Mariuca a avut enterocolita.Bem si acum lapte fara lactoza si papam orez la greu desi ne-a trecut.
Sanatate si mucosilor mici.
Dragele mele, Capraru stie el ce stie
...Mariuca mea doarme de la ora 21 pana dimineata la ora 8, adica 11 ore.Asta se intampla in zilele ei bune si nu se trezeste toata noaptea.
De cand cu dintisorii, s-a mai schimbat treaba putin, se trezeste de 2-3 ori pe noapte dar adoarme destul de repede.
Acum cred ca m-a vazut si pe mine cel de sus ca m-am tot chinuit cu cel mare pana la 2 ani cu somnul.Alex plangea si nu dormea toata noaptea.Ajunsesem o umbra.Slaba, obosita si cu cearcane vinetii la ochi.Nu vreau sa-mi mai aduc aminte ce chin.
La noi problema e ziua.Doarme putin si adoarme greu si cu plansete.
Mai avem noutati despre noi.Nu stiu care e faza dar Maria are perioade in care nu mai face ce facea inainte.A spus ma-ma, ta-ta, pa-pa, ba-ba.Acum nu mai zice decat un "da" tipat.
Cred ca-i place sa se auda tipand.
O alta "ciudatenie" pe care o are Maria.Nu adoarme in alt pat decat in al ei si nici in brate sau altfel.Eu daca vreau sa o adorm sau sa o linistesc cand plange trebuie sa o tin doar in brate ridicata, altfel nu vrea.Daca o tin culcata pe bratul meu face mai rau.
Mai nou nu prea mai vrea sa stea nici in carut.Cand se plictiseste se intoarce cu fata spre mine si se "lupta" sa se intoarca pe burta.Vrea sa stea pe burta in carut ![]()
In rest e totul OK. Ma trage de par, de nas, imi baga mainile in gura, ma ciupeste...dar totul e OK.Eu o tot dau cu "nu e voie mami"
Ce cumintel a fost Alex si ce diferita e Mariuca.
O sa-mi puna parul pe moate fata mea...
Va pupam
Ciufik spune:
Hai ca mai am un capitol si ajung la zi, dar parca vad ca se trezeste "detinutu'" si de maine o iau de la cap cu jobu' si iar ma "defazez".
Vad ca se discuta si se discuta inca de cum dorm bebei noaptea.
Cand am fost la pediatru pen-ultima data
(cam cand am inceput serv.) mi-a zis ca Andrei nu mananca bine ziua ca suge mult noaptea (se trezea de 3/noapte) si sa se scoale ta'su
si sa-i dea apa, ceea ce s-a intamplat 1 noapte, ca de atunci nu s-a mai trezit 4 saptamani.
De 1 saptamana, Andrei se trezeste cam din 2 in 2 ore, suge putin si somn. Ziua mananca bine, nu se mai aplica teoria ca suge noaptea nu mananca ziua. Si cand ma pregateam sa "reaplic" metoda anti-trezit, spre disperarea lu' ta'su, s-a umplut de muci, so, mai astept si va comunic dc a functionat si a 2 a oara, dar puteti, cele chinuite: Andre_ea, Miere, Irina, bebelusi, sa va puneti sotii la treaba.
Credeti-ma ca pot functiona a 2 a zi la job, chiardc nu dorm noaptea
, plus ca la job e muuuuult mai odihnitor decat cu bebe acasa, mai ales plimbareti, ca ai vostri. 
lisa79 spune:

vreau sa dorm

, iar am dormit putin,azi noapte a inceput de la 12 sa maraie,pana nu i-am dat tylenol sa se linisteasca nimic nu a mers,cred ca o supara dintii
!
Si eu vorbeam de somnul de peste noapte de 10-12 h,pe care eu nu l-am mai pupat de multisor
.
vazut poze de Ciuf su de Rox, frumosi/e foc

!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Ciufik spune:
Lisa - baga-l pe Cristi la inaintare
.
Iarta-ma ca nu te-am enumerat dar citesc-citesc vsi tot mai am din urma
.
Naty spune:
miere merci de informatiile privind gripa, m-ai linistit.
Cat despre premergator, mda, pericolele agatarii de obiecte exista. noi la Ioana am eliminat/cocotat orice era o tentantie posbil cauzatoare de probleme.
Apropos de asta am o intrebare pentru mamicile de bebe 2 - cand Ioana a inceput sa misune am facut "curatenie" si toate obiectele mici, ce puteau fi ingitite au disparut din casa sau au fost urcate unde nu putea sa ajunga. Acum nu mai putem sa facem acelasi lucru fiindca miile de jucarii ale Ioanei zac peste tot si oricat le-as strange imediat reapar. Astfel ca in jurul Nadiei se gaseste tot ce vrei si ce nu vrei.
Iar Nadia nu e atrasa de nimic mai mult decat de jucariile sora-sii, pe care le linge si molfaie cu multa pofta.
Si ma intreb ce naiba sa fac. Pe langa ca nu sunt tocmai sterile
( a se citi ca nici nu vreau sa ma gandesc pe unde or fi fost), unele parti pot fi cu usurinta inghitite.
Voi cum procedati?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
roxanaz spune:
multumesc multumesc de urari, copchii is super mai ales cand nu sunt laudati. ca daca se intampla asa.. musai o iau razna la o ora dupa aceea [:d]
care era sondajul zilei, premergator si scaun demasina: premergator eu sunt contra. iar scaun de masina - daca nu mai intra piticii in scaunele mici 0-9kg, atunci cele 0-18 sunt obligatorii acum, adica cele care se pot monta si invers fata de sensul de mers al masinii.
Lisa precis is dintii... incearca o doza de tylenol la culcare si niste gel pe gingiute. macar o ajuta sa adoarma.
Crispoliss, bine ati ajuns in mongolia... sper sa va adaptati si sa fiti bine acolo!
Andre_ea si eu ma mir ce bine doarme noaptea... de pe la 6 luni zici ca mi-a luat cineva fitoasa si mi-a pus un copil cuminte in loc. ceeace va doresc si voua
. cum e Tudor la gradi?
Raluca sanatate multa tuturor!
Alina pe unde mai e?
Porumbit, am citit ca Robert nu mai are diagnostic de hipertonie, bravo!!!
ma duc ca se caftesc pe o jucarie. normal ca Patrick i le ia.... ca cica alea de bebelus is mai zornaitoare... 
Ciufik spune:
Naty, Andrei sta 5 zile/sapt la maica'mea cu Ana de 2 ani si 4 luni. Se joaca cu jucariile ei, nesterile, of course, insa inainte de a-l lasa acolo, am facut "curat" cu sor'mea in ele. Adica, cand nu era ana pe faza, am rasturnat sacii cu jucarii si am ales jucariile cu potential periculos: mici, cu puf, care puteau fi dezmembrate usor etc si le-am aruncat, ca si asa la cate jucarii are Ana, nu le-a simtit lipsa
.
alina2700 spune:
Buna fetele!
Revenim si noi dupa o lunga absenta!
Va mai amintiti de noi?
Noi suntem bine ,am ajuns inapoi acasa dupa luuunga si obositoarea noastra vacanta,avem 2 dintisori "made in Romania",la 7 luni cantaream 8,450kg ,masuram 70cm,iubim premergatorul la nebunie,vrem numai in picioare daca se poate si nu stam nicicum fara mami
.De dormit dormim relativ bine cam 10 , 11 ore/noapte dar cu minim 2 treziri pt tzitzi.
Despre scaunul de masina pot sa spun ca folosim inca scoica chiar daca nu oprea iubim.Iar despre premergator... ce pot sa zic...l-am primit cadou si l-am folosit dar maxim ,maxim o ora pe zi.
Vazut pozici cu bebici super dulci -dintosul Mucik e bestial,la fel si Aidan care vad ca e cel mai marisor gagiu!
Sanatate multa la bebicii muciosi si la mamicile racite!
Pupici la toata gasca! 

Poze