Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Si eu tot in dilema sunt, citesc si citesc si ma tot gandesc de m-am prostit gandindu-ma .Cum o iei, cum nu o iei riscurile exista anyway.Citeam pe undeva si asta trebuie tinuta minte ca atunci cand facem MMR-ul copilul sa fie intr-o stare perfecta de sanatate, sa nu fie racit sau alte treburi (infectii ETC.) ca atunci sistemul imunitar e la pamant.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Dark,te asteptam la Chicago!
crisspolis,ce mai face Victor? Cum este in Mongolia?Wow, cred ca e ff misto tara!

ahhh,vaccinul mmr,hmmm,mi-a zis pediatra ca mi-l va face separat,despre antigripal am vorbit cu Cristi si nici noi nu il vom face Anei. vom vedea cum va trece si iarna asta. despre swine flu shot,nu sunt de acord deloc,deci nu vaccinului!

E greu cu un singur salar,dar... e frumos si merita!
in legatura cu bb2,eu imi scot steriletul cand Ana face varsta de 1 an,deci ma astept ca la anu' sa fiu din nou burtica,de abia astept

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Buna seara.Si noi vrem sa ne spalam dintisorii, drept pentru care, am achizitionat un set de periute de la Primii pasi si pasta de dinti 0-6 de la colgate.
Incepem de maine si va spunem cum a fost.Pasta cu siguranat o sa o inghita.Am gustat-o si eu si e putin mentolata.De zapacita ce sunt, azi am fost la dentist si am uitat sa intreb daca nu cumva-i face rau bebelusului daca ingite pasta si cum si cand trebuie facut periajul dintisorilor.
Eu sunt intr-o criza de rinichi si-mi ies ochii de durere, iar Mariuca e mai agitata si mai maraita rau.
Bun venit Dark. Pup si restul mamicilor si piticilor.

Fetelor, voi cand mai avei timp si pentru altele(lucru la domiciliu,ingrijire personala,filme,etc.) ca eu simt uneori ca nu mai fac fata solicitarilor.Pur si simplu nu-mi ajunge ziua sa-mi rezolv treburile (mancare, spalat, calcat, curatenie, hranit, plimbat jucat, copil).
Mariuca ma stoarce ca pe o lamaie

Mergi la inceput

Oxigen,sper sa treaca criza repede,stiu e nasoala tare!
am cumparat si noi periuta si pasta de la babyorajel,am probat periuta,ana se distreaza cand frec periuta de dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si la mine treaba cu vaccinurile e ca un ghimpe in coasta, mai ales ca aici nu stiu cum e treaba. DAr MMR-ul vreau sa-l fac si eu mai le la 2 ani.
Eu si acuma as ramane gravida daca as fi inca in State, asa de bine a fost cu burtica aici nu ma risc inca
N-am vazut mare lucru din Mongolia inca, din cauza ca am racit asa de repde si de o saptamana stam in casa ca e frig rau afara, v-am zis ca a viscolit deja acum cateva zile. Ulan BAtor e cea mai rece capitala din lume. Deja ne-am hotarat sa nu stam mai mult de-un an. Si ptr fetele din Cj, seamana cu un MAnastur mare...sau in Buc, poate aduce asa cu un RAhova. CAruciorul nu-l pot folosi, ca sunt gropi si zone neasfaltate de zici ca a dat cu bomba, ca sa treci starda aaici trebuie sa astepti sa se formeze un grup de oameni si sa treci cu ei altfel risti sa te calce masinile care sunt mai rau ca in Bucuresti, 2 benzi si 5 masini una langa alta, claxoneaza de zici ca e revelion. O sa scriu mai multe cand mai vad si eu ceva.
Am cumparat si eu snacksuri ptr bebe de la Gerber, Graduates yogurt si biscuiti, dar inca nu stiu cand sa incep sa-i dau. Voi cand ati inceput cu finger foods? de unde stii cand e gata copilu sa rontaie?

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

eu am inceput cam de 2-3 saptamani,la inceput i le rupeam in 4,dupa aia in 2 iar acum le papa asa intregi. mie mi-a zis vecinacare e babysittera de multi ani,sa incep cu snack time ca sa mai castig un pic de timp.i-a placut din prima idea sa duca ea la gura si sa pape. eu zic ca dupa 7 luni poti sa incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

OK, i-am dat azi o coaja de paine sa o roada si i-a placut, nu s-a inecat. SUCCES! mi-a facut farmituri in toata casa, dragul de el. Are doar 2 dinti jos, nici nu stiu cand i-au aparut ca nu a facut scandal.
MAi am o intrebare. Stiu ca mai demult vorbeati de biscuiti fara gluten sau paine fara gluten la copii...pana cand nu le dam gluten? parca NAty zicea ceva, dar nu mai retin.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Buna dimineata, licurici si mamici!

Multumim mult pentru urarile de ziua noastra!
In special pentru iubita Caterina un maraaare

Noi am disparut in ceata fiindca am fost plecati in Austria la munte de vineri pana luni. Am sarabtorit 2 evenimente deodata pe 18: lunitele lui Lucas si 10 ani de la casatoria noastra. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. Acum 10 ani imi imaginam cum o sa aratam peste atatia ani si ma vedeam deja cu copil mare. Daca stiam ca o sa luptam atat pentru puiutul nostru, sa stiti ca ma hotaram mult mai de demult sa facem un bebe.
A fost superb la munte, soare, idilic, vacute pe pajiste, am avut o casa intreag din lemn la dispozite, absolut superb.
Cat despre mersul la servici, cine poate sa stea acasa, sa profite. Eu a trebuit sa incep, fiindca sotul meu e student si nu aduce banuti deocamdata in casa, deci singurul salariu vine de la mine, dar este foarte greu. Eu stau departe de Lucas cel putin 11-12 ore pe zi, si-mi plange sufletul.
La 8 luni raportam 9kg si 72 cm.
O sa pun si pozute cat de curand.

Acum tb sa intru intr-o sedinta. Va pup pe toate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor in primul rand imi cer scuze ca nu va pot raspunde la nimic dar nu am starea necesara, vreau doar sa ii urez un "bine ai revenit" Roxanei.

Noi avem niste zile foarte foarte incarcate, si sunt |SINGURA ca Mircea are 3 specatcole pe zi si repetitii. In plus de asta Vlad a racit , ii curg mucisorii pana in barba, nu stiu cum a reusit, eu cred ca a luat de la Mircea care e VESNIC RACIT Nu mai suport. Nu stiti ce pot face eu cu omul asta al meu sa nu mai raceasca asa de des, cel putin o data pe luna. De 3 ani tot asa o tine, are probleme si cu sinuzita |Sunt terminata. Azi noapte nu am dormit DELOC, NOAPTE ALBa, iar azi pe langa treburile de zi cu zi trebuie sa mai pregatesc si ceva pentru pranz ca am pe cineva la masa.

VOI |STITI CA EU NU MA PREA VAIET DAR MA STRESEAZA CHESTIA ASTA....

Sper sa nu va suparati pe mine ca am scris atata dar m-am descarcat si eu.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

me again!

dupa cum am promis aici pozele:

http://picasaweb.google.com/Ioana.Photobook/_Achensee?authkey=Gv1sRgCJXUzN3Gron8Fg&feat=directlink

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput