Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
anna-mama spune:
Am intrat fuguta, ca il am pe rontaila care baga tot ce prinde in gura ![]()
Vreau doar sa-ti spun Bebelusi ca sunt cu gandul la tine sa treaca toate belelele repede. Bebelusi
, biata de tine, cred ca nu mai ai putere, dar mamele trec peste toate. Sanatate multa lui Vladut si lui tati, si tu incearca sa te odihnesti. Multi 
Revin mai tarziu.
toate mamicile si licuricii!
Si o sa ma uit atunci si la pozicile cu Lucas 
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
crisspoliss spune:
Bebelusi, poate are el un organism mai sensibil, mai predispus la raceli. De ce nu mergeti la un homeopat sa-i dea tratament pentru intarirea imunitatii? TE inteleg cum e cu noptile albe si copil bolnv, al meu a dormit prima data bine noaptea asta dupa o saptamana de stres.
Asparagus, vazut pozele, ce zona minunata, iar Lucas e asa de mare si de zambaret, e superb.
Crisss mami de pui mic
koruccia spune:
Ciao ciao
Asparagus, absolut super pozele din Austria, si peisajul, si casutele de lemn, dar mai ales eroul principal:)Foarte bine arata Lucas si deja e baiat mare care se joaca in parculet:) Pupici de la Caterina
La multi ani pentru aniversarea casatoriei, sa aveti in continuare parte numai de bucurii alaturi de puiutul vostru
Ah, cum se cheama zona in care ati fost?
Bebelusi
Rabdare si putere, iar lui Vladut multa sanatate!
Am vazut ca discutati despre intorsul la servici vs statul acasa cu copilul. Intr-o lume ideala in care as putea alege, eu as sta acasa in primul an fara discutii (acum stau acasa dar din motive profesionale nu tocmai roze). Deja in al doilea an nu mai sunt asa de convinsa ca e suficienta "singuratatea in doi"; din experientele copiilor prietenilor nostri am observat ca le face bine colectivitatea (aici majoritatea copiilor merg foarte devreme la cresa pt ca maternitatea platita full time dureaza 5 luni, din care 3 dupa nasterea copilului).
In ce ne priveste Caterina va sta sigur cu mine pana la 1 an. In ianuarie o vom inscrie la cresa din sat (doar in ianuarie se fac inscrierile, indiferent cand e nascut copilul
) si probabil vom intra pe lista de asteptare. Eu as vrea sa o trimit doar 4 ore si sa imi caut ceva part time, mi se pare prea mica sa stea la cresa de la 8 la 6 seara. Daca nu imi accepta la cresa publica chestia asta, probabil voi lua in considerare o cresa privata, dar depinde mult daca imi voi gasi un job ok.
roxanaz spune:
ziua buna!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 o sa fie interesant daca si eva invata de la el cum merg lucrurile... mai ales ca e si fata |
asa, asa.... atunci sa am ce comenta, vorba ta, acu' e floare la ureche
Flower si noi pupam cu drag! asa-s hainele de la chicco.. nebunie de scumpe. dar la carucioare/scaun de masa/de masina ptr mine sunt cei mai sus la capitolul calitate. asa ca daca au si oferta... super!
Criss uff bietul pitic.. daca nu ii trece in 3 zile doar cu tylenol ar cam trebui mers la un dr... oare cei de la ambasada nu va pot ajuta? misto atmosfera de la Ulan Bator din cate zici tu acolo
Dark, ce cool jury duty!
Asparagus, sa va fie de bine excursia si la multi ani fericiti impreuna!
Patricia, si noi pupam cu drag. ce rau imi pare ca Vladut e racit... pune-l in carantina pe Mircea cu masca... ca nu se mai poate asa. si fa-i antigripalul in toamna asta, macar sa nu mai aduca toate virusurile acasa
Corina, spor la gasit gradi si la o lista de asteptare cat mai scurta!
si daca tot m-am intins cat o placinta ma duc sa fac si capitol nou unde o astept pe Adina sa scrie despre pitici si despre cum e Luka la scoala.
revin
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: David de Angellique, Eva de Roxanaz (welcome back, Roxana!
), Fabian de Aalina si Teodor de Floryela 

Ehe-he, se pare ca noaptea aia "snur" a fost doar un accident placut
, Mister s-a reintors la trezitul de la ora 2 pentru laptic iar la 5 fix bombanea sa fie luat la noi in pat
...dupa care somn de voie pana la 8 jumate.
Acum sta ca boierul in activity centre, "face muzica" si chiuie fericit la pisici - madamele s-au adaptat perfect "back home" si s-au tolanit in fotolii uitandu-se la piticul cel vesel (fericite fiind ca nu sunt in raza lui de actiune, tare le-ar smotoci el daca le-ar prinde
)
Oxigen, multa sanatate sa treaca criza
Sa stii ca la noi e prima iesire la cinema din noiembrie (si am profitat ca bebe trebuia lasat la childminder pentru a se obisnui cu ea)...in rest noi peste tot de ducem cu bebe (cumparaturi, vizite, iesiri cu prietenii, la restaurant etc). Iar pentru timpul liber... incercam sa ne organizam cum putem, iar totul in casa facem impreuna (tati si eu)...cat facem. Adica pe locul 1 e bebe, pe locul 2 noi, si doar pe locul 3 casa/curatenia/gatitul. In week-end unul dintre noi sta cu bebe sa poata dormi celalalt mai mult, eu ma ocup de bebe marti seara 100% sa se poata bucura tati de prezenta prietenilor sai, tati se ocupa de bebe cand il rog sa ma pot relaxa eu. De gatit gatesc eu... cand si cum pot sau am chef, daca nu e mancare gatita mancam ce gasim prin frigider sau comandam ceva, hainele lui bebe le calc eu o data pe saptamana (uitandu-ma la teveu dupa ce a adormit bebe), tati isi calca singur camasile si pantalonii de servici, hainele mele sunt 95% genul care nu trebuie calcate iar daca totusi am nevoie de ceva il rog pe el
...curatenie in timpul saptamanii facem doar atat cat e nevoie sa nu cada casa pe noi, iar in week-end cu putina organizare in 2-3 ore am "rezolvat" totul impreuna (cam o data pe luna sau poate chiar mai rar, de obicei cand se anunta cate o vizita importanta gen socrii din Londra facem cate o curatenie mare care ne ia cam jumatate de zi...dar tot asa, impreuna si ...cum putem
)
Deci din punctul meu de vedere e o treaba de organizare buna cu tati (ca ajutoare oricum nu avem aici)...drept e ca jupan e fara fratior/surioara si inca nu e tare mobil.
Bebelusi
, *big hug* offf sper sa treaca zilele astea grele. Chiar, ideea cu mersul lui Mircea la un homeopat nu e rea deloc. Sanatate multa sa aiba!
Asparagus, bine ai revenit si aniversare fericita (si la multe multe aniversari asemenea!)
, inca nu am ajuns sa vad pozele, dar din ceea ce zic fetele inteleg ca musai imi voi face timp sa le admir si eu 
Criss, ma bucur ca i-a placut la Victor painica! La jupan nu-i place deloc, dar a molfait ceva din biscuitele de la Hipp (desi mai mult l-a facut firimituri pe jos). Sanatate multa sa va treaca raceala!
Eu am inceput sa-i dau lui Mister cereale cu gluten cam de la 7 luni, aici se recomanda sa introducem glutenul in alimentatie dupa 6 luni. MMR-ul il voi face la 13 luni conform schemei de vaccinare pe care am respectat-o pana acum, bineinteles doar daca bebe e 100% sanatos. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"